בBASE הבנתי שאפשר להוריד טורנטים?כמה זה מוצלח או לא?ואיזה תוכנה מותקנת?
עידן פלוס הקליטה של הדונגל מספיק טובה כמו ממיר?
תודה לעוזרים.

שלומי ידידיnew-guy כתב:הסטרימר לסרטים בלבד
למוזיקה יש לי נייד עם FOOBAR...
אעדכן בקרובistarmini כתב:שלומי ידידיnew-guy כתב:הסטרימר לסרטים בלבד
למוזיקה יש לי נייד עם FOOBAR...
לא הייתי בונה על הסטרימר כתחנת הורדות מטורנטים וכל שאר הירקות שציינת.
כסטרימר שמחברים אליו כונן חיצוני/פנימי עם תכנים שהורדו בעזרת מחשב הוא מתפקד מעולה.
הבעיה היחידה שלו היא קירטועים בניגון סרטים שמורכבים ממספר קבצים. בתכלס אין הרבה כאלו ובמידה ויש הענין פתיר על ידי איחוד כל הקבצים לקובץ אחד על ידי תוכנת TSMUXER .
מדובר בתהליך פשוט,קל ומהיר.
במידה ותלת מיימד לא מענין אותך הייתי הולך בכלל על הפופקורן A300 או במידה ותשיג אז על הפופ A210 .
תתחדש...

istarmini, זה לא בדיוק נכון. אתה קצת מטעה ויכול להיות שאתה גורם לאנשים לרכוש מכשיר שלא בטוח יתאים להם.istarmini כתב: הבעיה היחידה שלו היא קירטועים בניגון סרטים שמורכבים ממספר קבצים. בתכלס אין הרבה כאלו ובמידה ויש הענין פתיר על ידי איחוד כל הקבצים לקובץ אחד על ידי תוכנת TSMUXER .
מדובר בתהליך פשוט,קל ומהיר....

לא ממש מסכים. מנסיוני לא מדובר בהרבה כאלו.יש היום הרבה מאוד סרטים כאלו...
ארוך? במחשבים של היום התהליך קצר ביותר. בסביבות חצי שעה גג 45 דקות. מפעיל ,הולך לשתות קפה,איחוד בעזרת ה TSMUXER הוא תהליך ארוך...
קלי קלות. בעזרת BDINFO מוצאים את קובץ ה MPLS טוענים ב TSMUXER וקדימה שותים את הקפה שהזכרתי מקודם.אינו קל...
עדין לא נתקלתי במצב שלא עובד לאחר ביצוע איחוד של הקבצים.לא תמיד עובד...
צודקבנוסף כל הרעיון בסטרימר הוא שלא מתחילים להמיר פורמטים ולהתעסק עם קבצים...

אני מתכוון שמרבית האנשים מעבירים אודיו דרך hdmi כיום.jpost כתב:באופטי לא ניתן להעביר אודיו עם Sample Rate גבוה בצורה אמינה.oferlaor כתב:לא ממש יודע עד כמה קואקס עדיין רלוונטי......