החיבור יהיה למחשב בד"כ אבל יש לי גם מערכת שלמה של קולנוע ביתי וסטריאו
תודה

אני שומע בעיקר רוק ופופ, קצת קלאסי והאוס, די נרחב האמת הסגנונותFOXY כתב:כדיי שמשתמשי הפורום יוכלו לתת לך המלצות לאוזניות ומגבר, תצטרך לרשום לאיזה סגנונות מוזיקה אתה מאזין.
לעניין החניות, פנה לאבי יפה שבירושלים זה הכי קרוב עבורך עם מבחר אוזניות רחב.
יש גם את מאסטרו אודיו במרכז, יבואני האוזניות של Audeze....

אני לא אמרתי שאני לא מרוצה פשוט רוצה לשדרג כי חשוב לי איכות של הצליל, לא יצא לי להאזין לאוזניות יותר יקרות אבל אני בטוח שיש יותר טובות, אני גם לא משתמש במגבר אוזניות רגיל אלא רק בכרטיס קולvaler_valer כתב:מה חסר לך ב 595 ? הבאס ?...

תשמע .. אם איזון הטונאלי של ה - 595 הוא לטעמך, אני הייתי מנסה רק להוסיף מגבר וממיר D/A ברמה טובה, כי על פניו נראה שזו נקודת התורפה במערכת שלך.spiderrrman כתב:אני לא אמרתי שאני לא מרוצה פשוט רוצה לשדרג כי חשוב לי איכות של הצליל, לא יצא לי להאזין לאוזניות יותר יקרות אבל אני בטוח שיש יותר טובות, אני גם לא משתמש במגבר אוזניות רגיל אלא רק בכרטיס קולvaler_valer כתב:מה חסר לך ב 595 ? הבאס ?...
רציתי רק המלצות של אוזניות מומלצות ומגברים מומלצים שכדאי לבדוק לפני קבלת החלטה
יכול להיות שאני אלך לחנות ויחליט גם שהאוזניות שיש לי מספיקות וזה לא שווה את המחיר או לא יודע מה...
אבל צריך לבדוק בשביל להחליט
תודה...

האמת לפני חודש החלפתי ל- Asus Xonar Essence STXeyal1983 כתב:מה הדגם של כרטיס הקול שלך ?
יש לאסוס כרטיסים גרועים, אבל גם כמה מעולים......

מה המחירים פחות או יותר בארץ של מה שהצעת ואיפה מוכרים אותם, יש טעם להעלות את התקציב ולשדרג גם אוזניות?valer_valer כתב:תשמע .. אם איזון הטונאלי של ה - 595 הוא לטעמך, אני הייתי מנסה רק להוסיף מגבר וממיר D/A ברמה טובה, כי על פניו נראה שזו נקודת התורפה במערכת שלך.spiderrrman כתב:אני לא אמרתי שאני לא מרוצה פשוט רוצה לשדרג כי חשוב לי איכות של הצליל, לא יצא לי להאזין לאוזניות יותר יקרות אבל אני בטוח שיש יותר טובות, אני גם לא משתמש במגבר אוזניות רגיל אלא רק בכרטיס קולvaler_valer כתב:מה חסר לך ב 595 ? הבאס ?...
רציתי רק המלצות של אוזניות מומלצות ומגברים מומלצים שכדאי לבדוק לפני קבלת החלטה
יכול להיות שאני אלך לחנות ויחליט גם שהאוזניות שיש לי מספיקות וזה לא שווה את המחיר או לא יודע מה...
אבל צריך לבדוק בשביל להחליט
תודה...
יש את המשולבים כמו Grace m903, Benchmark DAC1/2, או MyTek Stereo192. על האחרון כתבתי פה ביקורת קצרה, אתה מוזמן לעשות חיפוש.
לסגנונות שאתה מאזין (רוק פופ), וגם אולי בהתחשב בתקציב שלך, יהיה יותר הגיוני להשקיע גם ב - DAC וגם במגבר ברמה שהצעתי, מאשר לקנות אוזניות ברמה של LCD2/3 למשל, ולהתפשר ברמה של DAC / מגבר (יחסית לרמה של האוזניות)....

אלף - אלפיים דולר אני מניח ...spiderrrman כתב: מה המחירים פחות או יותר בארץ של מה שהצעת ואיפה מוכרים אותם, יש טעם להעלות את התקציב ולשדרג גם אוזניות?...

מגבר יפהפה ממש כמו פסל מודרני.Trendin כתב:שילוב שעובד מעולה:
Fostex th900 - מזמינים מ pricejapan.com ניתן לבחור בין EMS ל fedex.
woo audio wa7 - מגבר ו DAC איכותי ופשוט יפה. הזמנה ישירה מאתר היצרן, מגיע עם fedex.
שניהם ביחד אתה תגרד את הקצה של הטווח שלך, אולי תחרוג, אבל לא תתחרט לרגע. הם פשוט מדהימים ביחד (ובנפרד)....