ת'רד משעשע באודיוקארמה על STK נגד טרנזיסטורים סופיים רגילים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Kosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #1 

Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

בדיוק לפני כמה ימים בניתי מגבר קטן מבוסס על ה-STK4152II (אמור לספק 30W לערוץ, ומדידה מראה שאכן מספק את זה ואפילו קצת יותר). אין לי מושג איך הדבר הקטן הזה נשמע, אבל בהתחשב שעלות כל החלקים הייתה כ-5 שקלים החלטתי שעדיף שיהיה לי מגבר כזה בנוי שאני אוכל להשתמש בו לבדיקות שונות ומשונות (לא בהכרח במערכת, לפעמים צריך מגברים גם לפרוייקטים אחרים :)), מאשר שהכל יהיה זרוק בארון.

אגב, העלות המצחיקה היא כי השבב יצא ממגבר ישן של Sansui, הקבלים יצאו מספקי מתח שונים שפורקו לאורך השנים, וכל שאר הרכיבים המועטים יצאו ברובם מדברים שפורקו גם כן. אמרתי, לא מיועד לסטריאו :)

בכל מקרה, אכן דיון מצחיק - אבל לי כבר נמאס מכל הויכוחים האלה. כל אחד רוצה להיות הכי צודק, עדיף לסתום את הפה ולהנות ממוזיקה. מאז שהפחתתי בכמות הכתיבה בפורומים לכמעט 0, החיים הרבה יותר יפים :lol:

horngad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

בכל מקרה, אכן דיון מצחיק - אבל לי כבר נמאס מכל הויכוחים האלה. כל אחד רוצה להיות הכי צודק, עדיף לסתום את הפה ולהנות ממוזיקה. מאז שהפחתתי בכמות הכתיבה בפורומים לכמעט 0, החיים הרבה יותר יפים צוחק בקול
_________________javascript:emoticon('(Y)') מסכים ב-100אחוז

Kosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #4 

יש בדיון שם משתתף שהאוואטר שלו הוא STK של טכניקס,הוא ממש לקח את זה קשה.. :roll: :lol:
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #5 

בל נשכח שהויכוח הנ''ל ביקר אף פה בעבר...
מתברר שההגברה נטולת ה STK ונטולת הטרנזיסטורים לקחה בגדול :lol:
הגברה נטולת הגברה

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #6 

משעשע הדיון הזה ב-AK אבל הוא נפתח בהנחה אידיוטית, מוסברת בטיעונים אידיוטיים על-ידי אידיוט והצליח בדרך מסתורית להגרר על-פני שלושה עמודים (ועוד היד נטויה). זו פעם ראשונה ב-AK שאני רואה דיון כל כך מטופש על פני כל הרבה עמודים בלי שהמנהלים שמים לזה סוף... אולי זו בדיחה פנימית כזו בסגנון הארלי... Made by idiots for the idiots

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #7 

אפרופו STK, קיבלתי YAMAHA R-300 מבוסס STK-2030 אאל"ט, שאני מתכנן לרוקן ולהשתמש במארז לצורך DIY שלי.

אם מישהו מעוניין ברכיבים או מעוניין להציל את ה R-300 מחיסול שישלח לי הודעה בפרטי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”