התייעצות בנוגע לחיבור sound bar למגבר
שלום אנשים,
בעקבות קניית טלוויזיה חדשה, הוחלט גם לשדרג את נושא הרמקולים, ובמצב הנוכחי רק sound bar יכול לבוא בחשבון(כן ברור לי שזה לא תחליף אמיתי לק"ב אבל זה האפשרות היחידה כרגע).
השאלה שלי היא כזאת:
1.האם יש טעם לקנות מגבר שיתחבר בין כל המכשירים ומשם יוציא output דיגטלי(HDMI) לsound bar ומשם לled?
2.לחבר את כל המכשירים לLED ישירות ומשם לחבר עם כבל COAX מהoutput של הled לsoundbar?
*המכשירים שיתחברו הם ממירps3/4, htpc, HD
*בעתיד יוחלף הsoundbar למערכת מלאה של 5.1 אבל זה יקח כמה חודשים טובים
*הטלוויזיה היא SHARP LC-70LE835 70 inc
בעקבות קניית טלוויזיה חדשה, הוחלט גם לשדרג את נושא הרמקולים, ובמצב הנוכחי רק sound bar יכול לבוא בחשבון(כן ברור לי שזה לא תחליף אמיתי לק"ב אבל זה האפשרות היחידה כרגע).
השאלה שלי היא כזאת:
1.האם יש טעם לקנות מגבר שיתחבר בין כל המכשירים ומשם יוציא output דיגטלי(HDMI) לsound bar ומשם לled?
2.לחבר את כל המכשירים לLED ישירות ומשם לחבר עם כבל COAX מהoutput של הled לsoundbar?
*המכשירים שיתחברו הם ממירps3/4, htpc, HD
*בעתיד יוחלף הsoundbar למערכת מלאה של 5.1 אבל זה יקח כמה חודשים טובים
*הטלוויזיה היא SHARP LC-70LE835 70 inc
איכות הסאונד לא תפגע? אם לא, נשמע כמו פתרון מצוין עד לרכישת רמקולים(5.1) ואז כבר נקנה מגבר.JEXY כתב:בעיקרון, תחבר את המכשירים למסך ומיציאת AUDIO OUT למקרן קול... פשוט וזול.
מתקדם יותר זה ממתג HDMI חיצוני וחיבור למקרן קול......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש מקרני קול עם כניסות HDMI ויציאת HDMI ל-TV. סוג של מערכת משולבת שמתבססת על סאונד בר במקום על 5.1 (אפילו היה לי משהו דומה של אונקיו כשגרתי בחו"ל...) 
אני מדבר על מקרן קול של סמסונג HW-F551 יש לו כניסת HDMI 1 בלבדepony כתב:יש מקרני קול עם כניסות HDMI ויציאת HDMI ל-TV. סוג של מערכת משולבת שמתבססת על סאונד בר במקום על 5.1 (אפילו היה לי משהו דומה של אונקיו כשגרתי בחו"ל...)...