מיקום טלוויזיה בגובה הנכון, צריך עזרה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני מצרף פה 2 דוגמאות, בסוף יבחר באחת מהן, יש לי תחושה טובה יותר בזאת משמאל, בגלל מיקום נכון של רמקולים (זה סט 2.0 מוגבר, הטוויטרים חייבים להיות ממוקמים בגובה האוזניים, מסך המחשב בתמונה הוא בגובה הכי נמוך, אני לא יודע באיזה גובה יהיה לי נוח ביחס לגובה הכיסא פשוט, את הדוגמאות הכנתי לפי המידות שמקוריות של החלקים פה, ולעניין גובה המסך, ממול למערכת הזאת, תמוקם ספה נפתחת למיתה, או ספה אם קפיצים (זה חדר שינה/עבודה שלי), המרחק בין מסך הטלוויזיה, יהיה 3.6מ', המסך הוא פלסמה בגודל 42", לפי מה שקראתי במדריכים ברשת, בעיניים שלי צריכים להיות מול ה1/3 התחתון של מסך הטלוויזיה, אם כי לא תמיד אצפה בו במצב ישיבה, אז יהיה צורך לתלות אותו על זרוע או מתקן שמאפשר כוונון אופקי, יש לכם מה להוסיף? תודה
240ס"מ 74ס"מ 55ס"מ
240ס"מ 74ס"מ 55ס"מ
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
denis29
- חבר ותיק

אני יכול להוסיף את הפרטים הבאים, גובה הספה הוא 40ס"מ, מהמושב עד גובה העיניים, זה כ70ס"מ (תלוי איך אני יושב), המסך לפי התמונה תלוי בגובה של 129ס"מ מהרצפה, אם אני מבין נכון, זה גובה גדול מידי? או שאני טועה?
בתמונה השניה, גובה המסך יהיה רק 74ס"מ מהרצפה.
PS. זה הוכן בצייר
בתמונה השניה, גובה המסך יהיה רק 74ס"מ מהרצפה.
PS. זה הוכן בצייר
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני הייתי בוחר בצד ימין, כי בסוף מה שיותר חשוב לי זה נוחות הצפיה והמסך צריך להיות בגובה העניים.
אבל אם ניתן לשלב את המיקום של הרמקולים כפי המתואר בצד שמאל עם גובה המסך שבצד ימין אז זה מתכון מנצח .
אבל אם ניתן לשלב את המיקום של הרמקולים כפי המתואר בצד שמאל עם גובה המסך שבצד ימין אז זה מתכון מנצח .
-
denis29
- חבר ותיק

אני צריך איזה פתרון למדף נוסף בתמונה הימנית, יש חורים בשולחן הזה כביכול, אבל לא מוצע משהו באתר IKEA...
העניין כזה, בתמונה ימנית, המסך בגובה טוב אני חושב, אך הטויטרים של הרמקולים, לא בגובה טוב ביחס לאוזניים,
בתמונה שמאלית, הטויטרים בגובה טוב ביחס לאוזניים, אך המסך לא, אם כי אני קונה מיתה שמאפשרת כיוון זווית של הגב...
העניין כזה, בתמונה ימנית, המסך בגובה טוב אני חושב, אך הטויטרים של הרמקולים, לא בגובה טוב ביחס לאוזניים,
בתמונה שמאלית, הטויטרים בגובה טוב ביחס לאוזניים, אך המסך לא, אם כי אני קונה מיתה שמאפשרת כיוון זווית של הגב...