עזרה עם DLNA ב BLUETIMES MX 5 ושידור מהפלאפון עם HOTSPOT
ובכן יש לי את ה BLUETIMES MX 5 למי שמכיר שזה אנדרואיד שמתחבר לטלוויזיה, עכשיו יש לו WIFI ו DLNA
כשאני רוצה להפעיל סרט מהפלאפון למכשיר אני חייב ששניהם יהיו מחוברים לאותו WIFI
הבעיה שכשאני מנסה להפעיל ת WIFI של הפלאפון ומתחבר עם הBLUETIMES MX 5 הוא לא מזהה אותו ב DLNA למרות שהאינטרנט כן עובד.. אני חייב כאילו או שפלאפון אחר יפתח אינטרנט והפלאפון שלי וBLUETIMES MX 5 יתחברו או שיהיה לי WIFI ששניהם יתחברו
מה שאני רוצה זה שאני אוכל להפעיל HOTSPOT בפלאפון וכשה BLUETIMES MX 5 יתחבר אליו הוא גם יוכל לשדר אל המכשיר ב DLNA.
האם יש תוכנה שנותנת תאפשרות הזאת?
כשאני רוצה להפעיל סרט מהפלאפון למכשיר אני חייב ששניהם יהיו מחוברים לאותו WIFI
הבעיה שכשאני מנסה להפעיל ת WIFI של הפלאפון ומתחבר עם הBLUETIMES MX 5 הוא לא מזהה אותו ב DLNA למרות שהאינטרנט כן עובד.. אני חייב כאילו או שפלאפון אחר יפתח אינטרנט והפלאפון שלי וBLUETIMES MX 5 יתחברו או שיהיה לי WIFI ששניהם יתחברו
מה שאני רוצה זה שאני אוכל להפעיל HOTSPOT בפלאפון וכשה BLUETIMES MX 5 יתחבר אליו הוא גם יוכל לשדר אל המכשיר ב DLNA.
האם יש תוכנה שנותנת תאפשרות הזאת?
לפי דעתי זו בעיית רשת.
מכשיר סלולרי שלך מחובר לרשת פלאפון ומקבל כתובת מהם
Bluetimes mx 5 מחובר לרשת הביתית ומקבל כתובת ממנו
כלומר שני המכשירים לא באותה רשת. כשאתה מחבר את הסלולרי שלך לרשת ה WIFI הוא באותה רשת כמו ה Bluetimes
כדי לפתור את הבעיה צריך לפתוח את ה Router והגדיר ב Routing table הגדרות ניתוב , כמו כן יש לבדוק מה כתובת האינטרנט שהנתב קיבל ולהגדיר אותה בסלולרי.
בקיצור יש עבודה , מציע לבדוק בפורום רשתות כיצד להתחיל
מכשיר סלולרי שלך מחובר לרשת פלאפון ומקבל כתובת מהם
Bluetimes mx 5 מחובר לרשת הביתית ומקבל כתובת ממנו
כלומר שני המכשירים לא באותה רשת. כשאתה מחבר את הסלולרי שלך לרשת ה WIFI הוא באותה רשת כמו ה Bluetimes
כדי לפתור את הבעיה צריך לפתוח את ה Router והגדיר ב Routing table הגדרות ניתוב , כמו כן יש לבדוק מה כתובת האינטרנט שהנתב קיבל ולהגדיר אותה בסלולרי.
בקיצור יש עבודה , מציע לבדוק בפורום רשתות כיצד להתחיל
בדוק בדוק אין תוכנה? כי הרי יש WIFI DIRECT.. אין איזו תוכנה שמתשמשת ב WIFI DIRECT אבל במקום להעביר קבוע למכשיר פשוט מעבירה כמו STREAM?
ולא בדקתי עדיין אבל יש לMX5 WIFI DIRECT? יענו שאני יוכל להעביר דברים דרך הWIFI של המכשיר?
ולא בדקתי עדיין אבל יש לMX5 WIFI DIRECT? יענו שאני יוכל להעביר דברים דרך הWIFI של המכשיר?