roykesi כתב:אני קורא הכל ואומר: רק ST60, אין על מה לדבר.
...
שמע, זה לא תחרות השתנה למרחק שבה צריך להוכיח מה יותר טוב. אם תסתכל בשרשור תראה שגם אני אמרתי לפותח השרשור לשקול את ה ST60. לכל טכנולוגיה ודגם שהומלץ פה יש יתרונות וחסרונות. על הייתרונות של פלאסמה ושל ST60 יחסית למחיר שלה, אין עוררין.
גם אני שקלתי אותה ואחד השיקולים העיקריים שבגללם החלטתי לא לרכוש אותה הוא שהסלון שלי מואר ויוצא לי מידי פעם להדליק את המסך גם בשעות היום (בעיקר בסופי שבוע). עם זה אי אפשר להתווכח ו ST60 הייתה מתקשה.
roykesi כתב:
אבל ברור שאם תצפה בערוצים SD בטלוויזיה שהיא full hd תראה *** ככה זה הפיסיקה. יש לי בחדר השינה פלזמה ישנה
אי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי.
...
קצת איזון לטובת LED וספציפית פיליפס - בפיליפס 7008 שלי רואים ממש טוב תוכן SD (ממש טוב זה אנדר סטייטמנט). ערוץ 2 ו 10 מעידן+ נראים כמעט כמו HD. יש איזה פרסומת שרצה בזמן האחרון עם, השפריצים של המים והמרקם של הקפה בקלוז אפ. נראה לי של נספרסו, מכיר? אני מתפלא כל פעם מחדש שאני רואה את זה במסך שלי בערוץ 2. אני לא מגזים.
חדות בכלל בפיליפס, גם ב HD היא גבוהה ואיכותית עם מינימום ארטיפקטים שליליים. אם אתה לא מאמין לי, תבדוק בעצמך או שתקרא ביקורות. זה משהו שמציינים באופן קבוע על מסכים של פיליפס וסוני. אני לא מזלזל בפנסוניק אבל בכל זאת, שוב, קצת איזון.
בקיצור, לכל מסך יש יתרונות וחסרונות וצריך ללכת ולהשוות. אני מקווה שהשרשור וההמלצות עזרו לפותח השרשור לקבל כיוון טוב. לקבל החלטה בין 2-3 דגמים זה הרבה יותר קל מלהסתכל על 10.