xtreamer pro - לא נדלק (מה תקול - השלט או המכשיר?)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
bluckholl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
יש לי xtreamer pro כשנתיים,
אחרי שנה התחיל לעשות בעיות בכיבוי - היה צורך לנתק מהחשמל כדי לכבות למרות שהשלט עבד בצורה תקינה (כי אותו לחצן כיבוי שימש להדלקת המכשיר).
אבל עכשיו - המכשיר לא נדלק - בעת חיבור לחשמל הנורות בחזית המכשיר נדלקות בהדרגה ואז נכבות (עד כאן הכל תקין), אבל לחיצה על הדלקה בשלט לא מדליקה את הסטרימר.. (לא בעיית בטריות - הוחלפו בחדשות, הנורה בשלט דולקת)
אני לא יודע אם הבעיה במכשיר או בשלט, בבאג אפשר להזמין שלט חדש ב 100 ש"ח, אבל חבל אם הבעיה בסוף תהיה במכשיר.
ניסיתי שלט של xtreamer sidewinder אבל הוא כנראה לא עובד על ה xtreamer pro (גם השלט של ה pro לא הדליק את ה sidewinder)
היה הכי טוב לבדוק עם מישהו שיש לו xtreamer pro
אשמח לעצה

תודה, אסף

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון השלט של ה Xtreamer Sidewinder כן עובד על ה PRO - לי יש את שניהם וזה עובד 100% מהפעמים
וגם ההיפך.

הנורה האדומה בחזית דולקת בצורה קבועה? או נדלקת ונכבית לאחר זמן מה?

bluckholl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על המענה!

בדקתי שוב את התאימות של ה side winder 3 מול ה pro, בפועל אף שלט לא מדליק את השני.. מוזר..
קשה להאמין שגם השלט של ה pro וגם הסטרימר עצמו התקלקלו ביחד..

בעת חיבור לחשמל הנורות בחזית המכשיר נדלקות בהדרגה ואז נכבות, לאחר מכן אין שום נורית דלוקה כולל הנורה האדומה בחזית המכשיר. לחיצה על הדלקה בשלט לא עושה כלום.

(אגב, הנורית בשלט עמומה מאוד בזמן לחיצה על הלחצנים, גם אחרי החלפת בטריות, יכול להיות שזה מצביע על בעיה בשלט? בכל אופן מוזר שהשלט של ה side winder 3 שעובד יופי על סטרימר side winder 3 לא גורם להדלקת ה pro)

אסף

bluckholl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

האם שווה לקחת סיכון ולקנות שלט חדש ב 100 ש"ח בבאג?

האם לפי תיאור הבעיה יש מצב שהבעיה היא בשלט בלבד?

תודה, אסף

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #5 

קודם כל סנן בעיות...ובדוק את השלט בלי לקנות כלום...

1. הסתכל על הלד בשלט של האקסטרימר דרך המצלמה של הסלולארי , ולחץ על הכפתורים. אתה רואה את הלד נדלק, מהבהב? אם כן השלט עובד. אם לא? נסה להחליף בטריות. עדיין לא עובד.. בעיה בשלט.

אם אין בעיה בשלט אחרי בדיקה של סעיף 1...המשך

2. הוצא את דיסק קשיח שמחובר לאקסטרימר ב usb, דיסק און קיי...אנטנה אלחוטית במכשיר
נסה להדליק אותו. עובד? אחד מהם מקצר לא עובד? המשך

2. הוצא את הדיסקים הקשיחים הפנימיים שבאקסטרימר (אם שמת)
והדלק אותו (אולי אחד מהם מקצר את המערכת).
נדלק? מראה סימני חיים? נדלק ונכבה? לא נדלק?

אם נדלק ויש תצוגה במסך, אחד מהרכיבים שחיברת למכשיר מקצר אותו. מצא אותו, כשאתה מחבר בחזרה כל פעם משהו אחר ומדליק. עד שתזהה מה גורם לקצר. אם קיים.

3. יש לך אפשרות לבדוק מתחים בספק המתח של האקסטרימר? עם DVM? לראות שהמתחים תקינים?

חזור עם תשובות.

bluckholl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה על התשובה המפורטת!

הלד עמום ביותר, גם אחרי החלפת הבטריות.
השלט כנראה תקול אבל הדבר שמוזר הוא ששלט של side winder 3 גם לא מצליח להדליק את המכשיר..

אין שום רכיב נוסף שמחובר לסטרימר.

לגבי בדיקת מתחים - אין לי מושג בזה.

נראה לי שאזמין שלט חדש (אם יש מישהו בסביבת מקום שיש לו pro ויכול לעשות איתי בדיקה שהשלט שלו מדליק את הסטרימר שלי - יותר מאשמח, כך אוכל לוודא שהשלט בלבד הוא הבעיה)

תודה רבה

דחמ
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0

שליחה #7 

שלום רב חברים אשמח לעזרתכם המכשיר שלי ה extremer wonder לא מגיע למצב של עבודה זאת אומרת מאתחל עצמו כל פעם מחדש כאילו מכניס אותו עכשיו לחשמל הוא לא מגיע לדף הבית שנוכל להתחיל לעבוד איתו. בשלט כפתור ההדלק לא עובד זאת אומרת נורא לא דולקת כמו בכל שאר הכפתורים. מה עושים איך מביאים אותו למצבו הקודם שעבד בלי בעיה? עזרתכם

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”