יש כבר מלא פרומואים ברשת...
אני כבר כוסס ציפורניים
אוריה

שמע אני חייב לציין שבדרך כלל סדרות שמתחילות אצלי בנסיקה מטורפת ואני מתמכר מהפרק הראשון בדרך כלל מסתיימות בהתרסקות מוחלטת כבר אחרי כמה פרקים... ככה זה לפחות אצלי.bariko כתב:כתבתי שאני מתכוון לתת צ'אנס נוסף, וגם נימקתי מדוע.
בנוסף לכך, קצת חבל לנטוש סדרה שניתן להשיג בפורמט בלוריי איכותי, כולל כתוביות מתאימות.![]()
אגב, היו כבר מקרים של סדרות שלא התלהבתי בהתחלה, אבל אחר כך הם השתפרו מאוד.
למשל "על טבעי", שכרגע אני בעונה הרביעית שלה......

אני דווקא התחברתי ל"שובר שורות" החל מהרגע הראשון.אוריה כתב:שמע אני חייב לציין שבדרך כלל סדרות שמתחילות אצלי בנסיקה מטורפת ואני מתמכר מהפרק הראשון בדרך כלל מסתיימות בהתרסקות מוחלטת כבר אחרי כמה פרקים... ככה זה לפחות אצלי.bariko כתב:כתבתי שאני מתכוון לתת צ'אנס נוסף, וגם נימקתי מדוע.
בנוסף לכך, קצת חבל לנטוש סדרה שניתן להשיג בפורמט בלוריי איכותי, כולל כתוביות מתאימות.![]()
אגב, היו כבר מקרים של סדרות שלא התלהבתי בהתחלה, אבל אחר כך הם השתפרו מאוד.
למשל "על טבעי", שכרגע אני בעונה הרביעית שלה......
דווקא סדרות שבהן החיבור איטי יותר ונבנה לאט יותר דווקא הן מחזיקות מעמד הרבה פרקים ולפעמים כמה עונות.
הנה למשל שובר שורות וגם sons אלו סדרות שהחיבור היה איטי אבל אלו סדרות ששמרו על איכות לאורך כל העונות
בקיצר - אני מבטיח שאתה תהנה![]()
אוריה...
ייתכן שאתה צודק. אבל המבחר היום כל כך גדול והזמן הפנוי כל כך מועט, שברור שאני לא אצליח לראות את כל הסדרות שראויות לצפיה. אז חייבים איזושהי מסננת. וזו המסננת שלי. בסופו של דבר לסדרות מאסטר פיס כמו הסמויה או מד מן, אני תמיד אגיע בסופו של דבר, מרוב המלצות ושבחים שהן יקבלו.toxin כתב:אמיר, גם זה לא כלל מחייב. כבר יצא לי לראות סדרות שהתחילו לא טוב את העונה הראשונה שלהם ולקראת האמצע התחילה להמריא.
ראיתי גם כאלו שאפילו העונה הראשונה הייתה לא משהו אבל היה שיפור משמעותי בעונות שאחריה....