בכמה אפשר למכור פלסמה LG 42" ואיזה גודל טוב למרחק של 3.6מ'?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה המצב חברים? רציתי לסדר את מערכת הבידור עצלי בחדר, מחדש, במקור רציתי מסך LCD 32",
אך נתקלתי בבעיה, בדירה הקודמת, הייתה לי פלסמת LG 42", בדירה החדשה, בסלון, המרחק הוא 3.4מ',
בחדש שלי, לפי התכנון של המיקום, הוא 3.6מ. החדר עצמו הוא 2.6X3.6 והמערכת תמוקם מול הקיר הצר,
אני די נגד תליה של מסך על קיר, אבל אם לא תהיה ברירה...אני מצרף את סקיצה לתוצאה הסופית, עשיתי מדידות של הרכיבים כמובן, והזזתי אותם מספר פעמים בתמונה. טלוויזיה עדין אין לי, חשבתי עולי למכור את הפלסמה הנוכחית, ולהוסיף כסף לאחת גדולה יותר לסלון, ושיהיה כסף, אז לקנות טלוויזיה לחדר גם, אבל אם אני מבין נכון, 32" למרחק כזה, יהיה לי קטן? מה שחשוב לי שיוכל לקרוא את הכתוביות, ושיהיה לא יותר מ HDR (התוכן הוא אנימה, ולפעמים הרזולוציה בכלל מ DVD או פחות מזה). מה שאתם רואים בתמונה זה, 2 שולחנות מחשב מIKEA, כל אחד 1.2מ', מתחת לאחד מהם יש מדף קטן למדפסת.
PS. למי שתוהה, בפלסמה, היא LG מדגם PJ350R שקניתי בזמנו ב3800.
לא יודע כמה משנה העניין שאם אני יושב מול מסך המחשב, אחד הרמקולים רחוק יותר, אבל רוב הזמן אני ישתמש בהם לצפיה בטלוויזיה, תמיד אפשר לשחק בבלנס .., בכל מקרה אין לי הרבה כסף להשקיע השולחנות, כך שזה הפתרון הכי זול ויפה, הנה תמונה נוספת, במידע ויהיה צורך במשהו גדול מ 32"
אך נתקלתי בבעיה, בדירה הקודמת, הייתה לי פלסמת LG 42", בדירה החדשה, בסלון, המרחק הוא 3.4מ',
בחדש שלי, לפי התכנון של המיקום, הוא 3.6מ. החדר עצמו הוא 2.6X3.6 והמערכת תמוקם מול הקיר הצר,
אני די נגד תליה של מסך על קיר, אבל אם לא תהיה ברירה...אני מצרף את סקיצה לתוצאה הסופית, עשיתי מדידות של הרכיבים כמובן, והזזתי אותם מספר פעמים בתמונה. טלוויזיה עדין אין לי, חשבתי עולי למכור את הפלסמה הנוכחית, ולהוסיף כסף לאחת גדולה יותר לסלון, ושיהיה כסף, אז לקנות טלוויזיה לחדר גם, אבל אם אני מבין נכון, 32" למרחק כזה, יהיה לי קטן? מה שחשוב לי שיוכל לקרוא את הכתוביות, ושיהיה לא יותר מ HDR (התוכן הוא אנימה, ולפעמים הרזולוציה בכלל מ DVD או פחות מזה). מה שאתם רואים בתמונה זה, 2 שולחנות מחשב מIKEA, כל אחד 1.2מ', מתחת לאחד מהם יש מדף קטן למדפסת.
PS. למי שתוהה, בפלסמה, היא LG מדגם PJ350R שקניתי בזמנו ב3800.
לא יודע כמה משנה העניין שאם אני יושב מול מסך המחשב, אחד הרמקולים רחוק יותר, אבל רוב הזמן אני ישתמש בהם לצפיה בטלוויזיה, תמיד אפשר לשחק בבלנס .., בכל מקרה אין לי הרבה כסף להשקיע השולחנות, כך שזה הפתרון הכי זול ויפה, הנה תמונה נוספת, במידע ויהיה צורך במשהו גדול מ 32"
-
- IKEA
-
- IKEA2
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום
למרחק צפייה של 3.6 מ', הייתי לוקח לפחות 50 אינטש.
(אם התקציב מאפשר מסך יותר גדול, לא תצטער על כך)
לגבי הנושא השני, אפשר אולי לשאול בכמה חנויות, מהו גובה הזיכוי שהם מוכנים להציע, במסגרת עסקת טרייד.
קח בחשבון שאם יש צריבה על המסך- קרוב לוודאי שלא תקבל עליו אפילו שקל אחד...
בהצלחה
למרחק צפייה של 3.6 מ', הייתי לוקח לפחות 50 אינטש.
(אם התקציב מאפשר מסך יותר גדול, לא תצטער על כך)
לגבי הנושא השני, אפשר אולי לשאול בכמה חנויות, מהו גובה הזיכוי שהם מוכנים להציע, במסגרת עסקת טרייד.
קח בחשבון שאם יש צריבה על המסך- קרוב לוודאי שלא תקבל עליו אפילו שקל אחד...
בהצלחה
-
denis29
- חבר ותיק

תקציב זה בעיה, בדקתי במספר מקומות, ואני חושב פשוט פלסמת 42" נוספת, עולי אפילו מדגם ישן יותר מיבוא מקביל, עכשיו נזכרתי למה קניתי את שלי בזמנו, גם בגלל המחיר האמת, כי 32" LCD מיצרן טוב תעלה לי לפחות 1500, אם ב2000 אני יכול להביא דגם ישן של 42", נשמע לי עסקה טובה.
עולי תוכל להגיב לשאלה, לגבי מיקום מסך מחשב, ביחס לרמקולים? סרטים גם כך אני יראה מהמסך הגדול, שאני על מחשב, אני רק שומע מוזיקה, ואפשר לשחק בבלנס כדי לטפל באיזון ..
עולי תוכל להגיב לשאלה, לגבי מיקום מסך מחשב, ביחס לרמקולים? סרטים גם כך אני יראה מהמסך הגדול, שאני על מחשב, אני רק שומע מוזיקה, ואפשר לשחק בבלנס כדי לטפל באיזון ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

בדקתי קצת מחירים, נראה שאפשר ב2000 ומשהו להביא מספר דגמי פלסמה של LG וסמסונג אם אחריות רשמית, חבל אין לי תקציב ל50,
לגבי מכירה של המסך שלי, הכוונה הייתה ביד שניה, לא חנות, אם כי אני יכול לבדוק גם בחנויות, אבל מה הטעם למכור, כל עוד הוא עובד, יעלה לי יותר זול, לקנות אחד נוסף.
לגבי מכירה של המסך שלי, הכוונה הייתה ביד שניה, לא חנות, אם כי אני יכול לבדוק גם בחנויות, אבל מה הטעם למכור, כל עוד הוא עובד, יעלה לי יותר זול, לקנות אחד נוסף.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

להבדיל מרמקולים למשל, מסך זה מוצר מתכלה ומתיישן.
כך שאנשים לא ממש ששים לקנות יד שנייה, אלא אם כן, מדובר במחיר מאוד קורץ.
אני בכל זאת הייתי מנסה להזדכות עליו, במסגרת עסקת טרייד.
אם המחיר שיוצע יהיה ממש נמוך, אז עדיף כבר לשמור אותו לעצמך ( בחדר אחר), או למסור לקרוב משפחה.
כך שאנשים לא ממש ששים לקנות יד שנייה, אלא אם כן, מדובר במחיר מאוד קורץ.
אני בכל זאת הייתי מנסה להזדכות עליו, במסגרת עסקת טרייד.
אם המחיר שיוצע יהיה ממש נמוך, אז עדיף כבר לשמור אותו לעצמך ( בחדר אחר), או למסור לקרוב משפחה.
-
denis29
- חבר ותיק

יכול לתת הערכת מחיר? בינתיים הוא בסלון, ולחדר עוד לא קניתי, זה בתכנון, לא דחוף לי, השאלה כמה באמת אני יכול לקבל על המסך שלי, אם זה כמו שאמרת מחיר טוב, לא אצרך להוסיף יותר מידי כסף, אשכול להחליפו בטרייד אין, אבל רק שיהיה לי כסף למסך חדש לסלון, קונים לכמה שנים, ואם כבר, אז ללכת למסך של 50" שעולה בסופו של דבר 3000, ואין לי בחירה אחרת, כי אני חייב מסך HDR, וLCD/LED בגודל הזה, הם כבר FHD, וזה רק פוגע באיכות התוכן שלי, שכפי שציינתי, לפעמים מקורו בDVD, לפעמים יותר גרוע.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

שמע, קשה לתת הערכת מחיר.
אם קנית את המסך ב-3800 שקל, לדעתי 1900 שקל (50 אחוז) ייחשב כזיכוי יפה מאוד.
1500-1000 שקל, סביר.
פחות מזה, לא הייתי מוכר בכלל.
אם קנית את המסך ב-3800 שקל, לדעתי 1900 שקל (50 אחוז) ייחשב כזיכוי יפה מאוד.
1500-1000 שקל, סביר.
פחות מזה, לא הייתי מוכר בכלל.
-
denis29
- חבר ותיק

בעיה למכור פלסמה, אתה בטח מכיר את כל אלה שאומרים שטויות על בעיות שלה וכו'.
אני כנראה יעביר אותה לחדר, השאלה האם לקנות משהו גדול מ42" לסלון?
בנוסף לכך, האם כדאי לתלות אותה? או לחבר על השולחן כמו בתמונה? פשוט לא כל הזמן אני אצפה משכיבה, יותר נוח לי לצפות בישיבה,
נכון שזה תופס מקום כמו פיל, אבל אני פשוט יחבר את הNAS, PC ומדפסת על מדף קטן כמו בתמונה,
אני כנראה יעביר אותה לחדר, השאלה האם לקנות משהו גדול מ42" לסלון?
בנוסף לכך, האם כדאי לתלות אותה? או לחבר על השולחן כמו בתמונה? פשוט לא כל הזמן אני אצפה משכיבה, יותר נוח לי לצפות בישיבה,
נכון שזה תופס מקום כמו פיל, אבל אני פשוט יחבר את הNAS, PC ומדפסת על מדף קטן כמו בתמונה,
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כמו שכתבתי קודם, למרחק צפייה שלך, לא הייתי לוקח מסך פחות מ- 50 אינטש.
הבעיה שאתה מוגבל תקציבית.
לגבי אופן הצבת הטלוויזיה, זו שאלה של נוחות.
אני הייתי תולה על הקיר.
מבחינה בטיחותית, נראה לי גם יציב יותר, מאשר הנחה של שולחן או רהיט.
הבעיה שאתה מוגבל תקציבית.
לגבי אופן הצבת הטלוויזיה, זו שאלה של נוחות.
אני הייתי תולה על הקיר.
מבחינה בטיחותית, נראה לי גם יציב יותר, מאשר הנחה של שולחן או רהיט.
-
denis29
- חבר ותיק

אני יכול עולי לרכוש זרוע, אבל כל פעם להתעסק בזווית שלה סתם מעצבן. בעניין הגודל, אתה אומר ש 42 זה קטן מידי?
בו נעשה סדר, המרחק בסלון הוא 3.4מ', המרחק בחדר הוא 3.6מ', בהתחלה רציתי פשוט לקנות מסך LCD 32", אך למרחק שלי, יראה לי קטן, ומה שהכי חשוב לי, זה שיוכל לקרוא כתוביות, אם אני מעביר את ה42" לחדר שלי, אני יודע שהיא תספק אותי מבחינה של כתוביות, בסלון אני רק מתלבט בין 42 לבין 50, ההבדל כאמור 1000 שקל+-, השאלה אם באמת יש צורך? הרי יש גודל מינמאלי, בדקתי מספר מחשבונים ברשת ולא ממש ברור לי, התוכן יהיה מעורב, לא יכול להגיד באחוזים, אבל אני משתדל להוריד בHD, אני רואה אנימה יפני כבר כמה שנים, וכפי שציינתי, חומרים מסויימים קיימים מDVD, בלו ריי (לפעמים זה פשוט DVD אפסקייל), לפעמים בכלל מVHS או טלוויזיה, אז פלסמה זה בחירה האולטימטיבית בשבילי, כי רק הן קיימות ברזולוציה של HDR קיום בגדלים מעל 42", נכון שאני מוגבל תקציבית, אבל אני יחשוב מה יעשה, למכור את הישנה אני תמיד יוכל, אך הערך יורד אם הזמן..וברור שכמה שיותר גדול יותר טוב, שאלתי כמה חברים ונראה ש3000 למסך 50" זה מחיר מעולה
בו נעשה סדר, המרחק בסלון הוא 3.4מ', המרחק בחדר הוא 3.6מ', בהתחלה רציתי פשוט לקנות מסך LCD 32", אך למרחק שלי, יראה לי קטן, ומה שהכי חשוב לי, זה שיוכל לקרוא כתוביות, אם אני מעביר את ה42" לחדר שלי, אני יודע שהיא תספק אותי מבחינה של כתוביות, בסלון אני רק מתלבט בין 42 לבין 50, ההבדל כאמור 1000 שקל+-, השאלה אם באמת יש צורך? הרי יש גודל מינמאלי, בדקתי מספר מחשבונים ברשת ולא ממש ברור לי, התוכן יהיה מעורב, לא יכול להגיד באחוזים, אבל אני משתדל להוריד בHD, אני רואה אנימה יפני כבר כמה שנים, וכפי שציינתי, חומרים מסויימים קיימים מDVD, בלו ריי (לפעמים זה פשוט DVD אפסקייל), לפעמים בכלל מVHS או טלוויזיה, אז פלסמה זה בחירה האולטימטיבית בשבילי, כי רק הן קיימות ברזולוציה של HDR קיום בגדלים מעל 42", נכון שאני מוגבל תקציבית, אבל אני יחשוב מה יעשה, למכור את הישנה אני תמיד יוכל, אך הערך יורד אם הזמן..וברור שכמה שיותר גדול יותר טוב, שאלתי כמה חברים ונראה ש3000 למסך 50" זה מחיר מעולה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

denis
מדוע לדבר בצורה היפותטית?
הכי פשוט, גש לחנות שמחזיקה אצלה בתצוגה מספר מסכים בגדלים שונים.
נסה לדמות שם מרחק צפייה כמו אצלך בבית, ואז תהיה לך אינדיקציה הרבה יותר מדויקת, לגבי גודל מסך מתאים...
מדוע לדבר בצורה היפותטית?
הכי פשוט, גש לחנות שמחזיקה אצלה בתצוגה מספר מסכים בגדלים שונים.
נסה לדמות שם מרחק צפייה כמו אצלך בבית, ואז תהיה לך אינדיקציה הרבה יותר מדויקת, לגבי גודל מסך מתאים...
-
denis29
- חבר ותיק

...אתה מזכיר לי את תחילת דרכי בתחום במסכים, שרציתי לרכוש MAG 32"
, וחיפושים של חצי שנה, קראתי מאמרים ומה לא, עד שהורדתי את המתג וקניתי את הפלסמה הראשונה, פשוט בגלל האיכות ובגלל במחיר, ו3500 נשמע לי בזמנו סכום אסטרונומי, אבל אני יעשה מה שאמרת, נראה איזה הבדל באמת יש בין 42 ל52, ואם זה באמת שווה את התוספת של 1000 שקל, כך או כך זאת בטוח תהיה פלסמה, גם אם הן היו עולות יותר, אין על האיכות שלהן, נקודה.
בעניין המיקום אני רק לא סגור, מצד אחד במצב ישיבה, המבט שלי יהיה על השליש התחתון, כמו שהיה כתוב פה באחד המאמרים זה הגובה הנכון, יש לפלסמה זווית צפייה גדולה, השאלה איך זה יהיה במצב בו אני צופה בשכיבה? יש דעה?
בעניין המיקום אני רק לא סגור, מצד אחד במצב ישיבה, המבט שלי יהיה על השליש התחתון, כמו שהיה כתוב פה באחד המאמרים זה הגובה הנכון, יש לפלסמה זווית צפייה גדולה, השאלה איך זה יהיה במצב בו אני צופה בשכיבה? יש דעה?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לי יש טלוויזיה 46, וממרחק צפייה של כ-3 מטר, זה כבר נראה קטן מדי.
כבר הייתי מזמן מחליף למסך גדול יותר, אלא שהקדימות אצלי היא לציוד אודיו.
לכן כל עוד שאני לא ממש חייב, אשאר עם הנוכחי.
(מה גם שבאופק כבר נראים מסכי UHD, ככה ששום דבר לא בוער)
כבר הייתי מזמן מחליף למסך גדול יותר, אלא שהקדימות אצלי היא לציוד אודיו.
לכן כל עוד שאני לא ממש חייב, אשאר עם הנוכחי.
(מה גם שבאופק כבר נראים מסכי UHD, ככה ששום דבר לא בוער)