אשמח אם תאשרו/תוסיפו/תחדשו לי בעניין הסדר הנכון של רישום וצריכת תכנים של נטפליקס והולו על גבי סטרימר בשם רוקו 3:
1) פתיחת חשבון ב MUSTOP (לדוגמא) לקבלת כתובת אמריקאית פיקטיבית (האם זה כרוך בתשלום, האם יש חשיבות לכתובת - מבחינת מיסים של מדינה וכו'...?)
2) פתיחת חשבון בUNBLOCK-US לקבלת DNS שידמה לי IP אמריקאי (הזנה של ה DNS לראוטר).
2) יצירת חשבון משתמש רוקו בעזרת הכתובת הפיקטיבית מסעיף 1.
3) יצירת חשבון בנטפליקס תוך שימוש בכתובת הפיקטיבית מסעיף 1 + תשלום בעזרת מאסטר כארד (16 ספרות) (הבנתי שחלק מהאנשים מצליח לשלם עם כרטיס שהונפק בארץ וחלק לא)
האם פיספסתי משהו (סעיף 3 בעיקר)? האם יש לכם טיפים מועילים להוזלת עלויות?
תודה מראש
עזרה למתחיל בעולם הסטרימר ושירותי התוכן האינטרנטי
- exsosantos
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
1) לא עולה כסף. לי יש ב-buy2usa. את מקבלת את זה עם ההרשמה.
2) אני משתמש ב-uno dns, בעיקר מטעמי נוחות, מה גם שבמסלול לשנה ב-5 דולר, את מקבלת vpn-שווה! בנוסף, הם מסבירים באתר בקלות כיצד לבצע את ההגדרה.
3) לא ברור לי מה הבעיה
4) נטפליקס לא דורש כתובת בהרשמה, אלא רק מיקוד אמריקאי.
*חשוב!
אל תשלמי, פשוט תרכשי gift card ל-12 חודשים באיביי, זה עולה 25-30 דולר. במידה ואת חייבת להזין פרטי אשראי, אני מציע להשתמש ב-paypal, לי זה עבד.
את גם יכולה לרכוש gift card להולו, ואז יוצא ששילמת בערך 4-5 דולר לחודש עבור נטפליקס והולו ביחד-ממש מוזיל עלויות...
2) אני משתמש ב-uno dns, בעיקר מטעמי נוחות, מה גם שבמסלול לשנה ב-5 דולר, את מקבלת vpn-שווה! בנוסף, הם מסבירים באתר בקלות כיצד לבצע את ההגדרה.
3) לא ברור לי מה הבעיה
4) נטפליקס לא דורש כתובת בהרשמה, אלא רק מיקוד אמריקאי.
*חשוב!
אל תשלמי, פשוט תרכשי gift card ל-12 חודשים באיביי, זה עולה 25-30 דולר. במידה ואת חייבת להזין פרטי אשראי, אני מציע להשתמש ב-paypal, לי זה עבד.
את גם יכולה לרכוש gift card להולו, ואז יוצא ששילמת בערך 4-5 דולר לחודש עבור נטפליקס והולו ביחד-ממש מוזיל עלויות...