בכל מקרה כרגע היא תשמש אותי למקינטה (אני יודע שזה נחשב לגמרי OVERKILL אבל אני בטוח שאני אהנה ממנה גם אם אקנה בעתיד ASCASO BASIC או איזה לסילביה .
התחדשתי ב I mini
אשתי היקרה שתזכה לחיים ארוכים קנתה לי ליומהולדת מטחנה חדשה (איך היא ידעה מה לקנות אני לא יודע אולי בגלל שאני חופר לה לפחות פעם בשבוע על קפה....
.
בכל מקרה כרגע היא תשמש אותי למקינטה (אני יודע שזה נחשב לגמרי OVERKILL אבל אני בטוח שאני אהנה ממנה גם אם אקנה בעתיד ASCASO BASIC או איזה לסילביה .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איפה מצאת אישה כזאת? ...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
איזה כייף!
תתחדש.
אתה מכיר מישהי שגם מסכימה לאופנועים לצד מכונות הקפה?
תתחדש.
אתה מכיר מישהי שגם מסכימה לאופנועים לצד מכונות הקפה?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
איזה כיף
פתחתי את הבוקר עם קפה מהבריקה 4 כוסות שלי שחזרה הביתה אחרי שנים שבה הייתה מיותמת בארון,
אחרי שעשיתי לה ניקוי יסודי ווידאתי שהגומיות עדיין טובות עשיתי לה טיפול 10,000 ניקוי קומפלט (למרות שקצת נקודות כתמים וכו' זה חשוב לאותנטיות ולטעם,) הרצתי בה כמה פעמים קפה לשימון.
בקיצור תענוג תענוג תענוג, (יש מצב שהיא מוציאה קפה יותר טוב מה2 כוסות ?!?) טעמתי היום יותר מאוחר נספרסו ואני יכול להגיד שהקפה מהמקינטה למרות שאין לו קרמה עשירה ומרשימה כמו של הקפסולה היה הרבה יותר טעים (אם רק היה קצת יותר גוף הייתי מאושר).
בקיצור המטחנה שידרגה לי משמעותית את חווית הקפה, וההבדל בין קפה שנטחן על המקום לעומת קפה טרי שנטחן לפני שבוע הינו משמעותי.
אחרי שעשיתי לה ניקוי יסודי ווידאתי שהגומיות עדיין טובות עשיתי לה טיפול 10,000 ניקוי קומפלט (למרות שקצת נקודות כתמים וכו' זה חשוב לאותנטיות ולטעם,) הרצתי בה כמה פעמים קפה לשימון.
בקיצור תענוג תענוג תענוג, (יש מצב שהיא מוציאה קפה יותר טוב מה2 כוסות ?!?) טעמתי היום יותר מאוחר נספרסו ואני יכול להגיד שהקפה מהמקינטה למרות שאין לו קרמה עשירה ומרשימה כמו של הקפסולה היה הרבה יותר טעים (אם רק היה קצת יותר גוף הייתי מאושר).
בקיצור המטחנה שידרגה לי משמעותית את חווית הקפה, וההבדל בין קפה שנטחן על המקום לעומת קפה טרי שנטחן לפני שבוע הינו משמעותי.