פונוסטייג SIMAUDIO

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
pacific100 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 592

שליחה

שלום רב האם מישהו מכיר או יש לו מידע על מוצר זה ? SIMAUDIO PL110 פונוסטייג לפטיפון . רכשתי אותו כי הוא היה לפי התקציב שלי . כחברה אני יודע שהיא בעלת שם בההי אנד אבל בתחום האנלוגי הידע שלי חלש תודה

avile7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402

קודם שואלים ....

שליחה

אחר כך קונים :)

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029

שליחה

1) SIMAUDIO היא חברה רצינית.
2) יש לדעתי סבירות נמוכה שלאחד החברים בפורום יש פונו סטייג של החברה
3) אני מקווה ששמעת את המכשיר לפני הקניה, או לפחות אחריה בצורה יסודית. אתה הוא היחיד שיכול להחליט אם הצליל מספק אותך.
4) באידיאל, הייתי רוצה להאמין שהשווית אותו למוצרים אחרים, ולו גם זולים יותר, כדי לדעת במה הוא משפר לך את האיכות בתחום מחירו. אם עשית זאת, וודאי ווודאי שאתה יכול לספר לנו מה הוא שווה.

ואם אתה מקבל תוצאה שקשה לך להיות החלטי לגביה (אולי זה בגלל הפטיפון או הראש שלך, דווקא) וגם לא השווית ולא בדקת את המכשיר כראוי (לא מול מכשיר טוב וזול קצת יותר ולא מול מכשיר בתחום מחיר מקביל) - חפש חבר פורום עם סט אפ אנאלוגי סביר ופונו סטייג' באותה רמת מחיר, והשווה אצלו את המכשירים.

ואם אתה רוצה, כתוב על כך אחר כך בפורום זה.
איל פור

pacific100 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שבוע טוב אייל תודה על התשובה . א: אני יודע שזאת חברה רצינית וזה מה שגרם לי בהחלטה לקנות . ב: ראיתי שבאתר דיטאון פירסמת את הפרוג"קט והוא זכה בחמישה כוכבים . הבנתי שנמר הגיב ואמר שתתן לו אותו לבדיקה לצערי המחיר היה יקר 2750 זה היה מעבר לתקציב . אני ההיתי מוכן אם כבר לקנות ה JD9 של גוליידה וגם לא כל כך התחברתי למכשירים של פרוג"קט . ג: לפני זמן לא רב ראיתי פוסט של איזה בחור שנימצא בעניין חזק שעשה סקירה משלו וקבע שה AQWA של אסף היה המנצח . אותו מכשיר היה בלוחות אבל סורי פיספסתי אותו וראיתי המון ביקורות מעולות עליו . ד: עדיין לא חיברתי כי הפטיפון עדיין נימצא בשלבי רכישה טורנס 2010 הניקרא לפי רבים התכשיט האודיופילי . אם בעתיד אדע שה לא יתאים לי אז מבחינתי אמכור את המוצר ואני יודע שאם לי זה לא התאים לאחר כן . אבל אולי למישהו יש איזה ניסיון עם מכשיר זה אני מקווה ? שבוע טוב תודה

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029

שליחה

מהפוסט שלך מסתבר שאתה קונה לפי פרסומות, עצות, וסיסמאות שיווק..

מצטער, זו לא הדרך הנכונה, למעשה זו הדרך הנכונה לקנות את הציוד הלא נכון ...
איל פור

pacific100 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בוקר טוב סליחה אתה טועה אני מאמין בתוצאות בשטח ולא בפירסומת כל מה שרשמתי זה מה שאני בדקתי ועל פיו קניתי . לגבי הפונו רכשתי אותו . א: בגלל המחיר ובגלל ההיצע שיש . נכון אין לי כל כך ניסיון בתחום האנלוג אבל אם קורה שאמעד אז זה לא אסון . כמו שאמרתי אני מקווה שאמצא מישהו שיש לו את המכשיר ויכול לתת פרטים במידה ולא אז אתנסה בעצמי . כמו שאמרתי לגבי שאר המכשירים כגון הפטיפון שמעתי אותו ואמרתי שאני מוכן לרכוש כשיהיה לי את התקציב .

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”