שאלה בנוגע לנפח המרבי של כונן חיצוני שמתחבר לטלוויזיה של סמסונג דגם E550
רציתי לדעת האם קיימת הגבלה כלשהי על הנפח של הכונן החיצוני שאני מחבר לטלוויזיה, אני לא מצליח
למצוא על זה מידע באינטרנט ואני רוצה לקנות אחד כזה בקרוב.
דבר נוסף אם אני כבר פותח דיון, רציתי לשאול האם יש דרך בטוחה להסיר את הכונן מהטלוויזיה לפני שמנתקים כמו
כמו שיש בווינדוס או שלא. אם כן איך ואם לא האם זה מסוכן לכונן?
דבר אחרון, זה דווקא המלצה לכל מי שיש טלוויזיה חכמה של סמסונג, להוריד PLEX ולהתחיל להשתמש בדבר המדהים הזה זה פשוט משדרג את כל החוויה ברמות אחרות והשימוש בזה הוא פשוט מאוד ועובד מצויין (בחיבור קווי).
למצוא על זה מידע באינטרנט ואני רוצה לקנות אחד כזה בקרוב.
דבר נוסף אם אני כבר פותח דיון, רציתי לשאול האם יש דרך בטוחה להסיר את הכונן מהטלוויזיה לפני שמנתקים כמו
כמו שיש בווינדוס או שלא. אם כן איך ואם לא האם זה מסוכן לכונן?
דבר אחרון, זה דווקא המלצה לכל מי שיש טלוויזיה חכמה של סמסונג, להוריד PLEX ולהתחיל להשתמש בדבר המדהים הזה זה פשוט משדרג את כל החוויה ברמות אחרות והשימוש בזה הוא פשוט מאוד ועובד מצויין (בחיבור קווי).
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

כן.pessik כתב:PLEX זה תחליף ל ALLSHARE של סמסונג ?
אם כן - במה הוא יותר טוב ?...
נסה ותהנה...
אני לא רואה בדיון הזה(cnet) תשובה חד משמעית…
בכל אופן אם למישהו יש מושג או נסיון אני אשמח ומן הסתם שהכונן הזה יהיה usb3.
Pessik, אני ממליץ לך בחום לעבור להשתמש בזה, זה תומך בדולבי דיגיטל, עובד חלק, הרבה הרבה יותר נוח ויפה, אין צורך לחבר ולנתק כל פעם את הכונן כדי להיביר סרטים, אתה יכול לשלוט באופן מוחלט על כל מה שקשור לכתוביות (גודל, צבע, תזמונים וכו..). בקיצור אם יצא לך להשתמש בXMBC אז זה מאוד דומה רק שלדעתי הרבה יותר טוב בגלל הפשוטות של זה והתמיכה הרבה יותר של זה בהכל(טלוויזיות, סמרטפונים, טאבלטים ומה לא..). האפליקציה של התוכנה לא פחות ממדהימה רק חבל שלא ניתן לשלוט על הטלוויזיה כמו שניתן לעשות שהטלוויזיה מחוברת למחשב שמריץ plex כי לדעתי זה מדהים ונוח בטירוף. מקווה שיאפשרו את זה בעתיד.
בכל אופן אם למישהו יש מושג או נסיון אני אשמח ומן הסתם שהכונן הזה יהיה usb3.
Pessik, אני ממליץ לך בחום לעבור להשתמש בזה, זה תומך בדולבי דיגיטל, עובד חלק, הרבה הרבה יותר נוח ויפה, אין צורך לחבר ולנתק כל פעם את הכונן כדי להיביר סרטים, אתה יכול לשלוט באופן מוחלט על כל מה שקשור לכתוביות (גודל, צבע, תזמונים וכו..). בקיצור אם יצא לך להשתמש בXMBC אז זה מאוד דומה רק שלדעתי הרבה יותר טוב בגלל הפשוטות של זה והתמיכה הרבה יותר של זה בהכל(טלוויזיות, סמרטפונים, טאבלטים ומה לא..). האפליקציה של התוכנה לא פחות ממדהימה רק חבל שלא ניתן לשלוט על הטלוויזיה כמו שניתן לעשות שהטלוויזיה מחוברת למחשב שמריץ plex כי לדעתי זה מדהים ונוח בטירוף. מקווה שיאפשרו את זה בעתיד.
Miro1989 , תודה על תגובתך ,
כל מה שצריך זה שהטלוויזיה תראה את הספרייה השיתופית במחשב הבייתי ותוכל לנגן ממנה סרטים.
למה אתה מתכוון "תומך דולבי דיגיטל" ??- הפיענוח של הדולבי נמצא בטלוויזיה , זה לא קשור לתוכנה שמותקנת במחשב
למיטב הבנתי. כנ"ל לגבי שליטה על גודל הכתוביות - זה תלוי בטלוויזיה אם היא מצליחה לקרוא SRT .

כל מה שצריך זה שהטלוויזיה תראה את הספרייה השיתופית במחשב הבייתי ותוכל לנגן ממנה סרטים.
למה אתה מתכוון "תומך דולבי דיגיטל" ??- הפיענוח של הדולבי נמצא בטלוויזיה , זה לא קשור לתוכנה שמותקנת במחשב
למיטב הבנתי. כנ"ל לגבי שליטה על גודל הכתוביות - זה תלוי בטלוויזיה אם היא מצליחה לקרוא SRT .
אז זהו שאם זה היה תלוי בטלוויזיה גם הכתוביות היו אותו דבר אבל כנראה את הפיענוח מבצעת האפליקציה של PLEX שאתה מתקין על הטלוויזיה. יש 2 תוכנות שאתה צריך להתקין אחת על הטלוויזיה והשנייה היא השרת על המחשב. כל מה שתוסיף לשרת על המחשב אח"כ אתה תראה על הטלוויזיה. אם תסתבך באיזה משהו תרשום אני אסביר לך הכל זה ממש פשוט.pessik כתב:Miro1989 , תודה על תגובתך ,
...
Miro1989 כתב:אז זהו שאם זה היה תלוי בטלוויזיה גם הכתוביות היו אותו דבר אבל כנראה את הפיענוח מבצעת האפליקציה של PLEX שאתה מתקין על הטלוויזיה. יש 2 תוכנות שאתה צריך להתקין אחת על הטלוויזיה והשנייה היא השרת על המחשב. כל מה שתוסיף לשרת על המחשב אח"כ אתה תראה על הטלוויזיה. אם תסתבך באיזה משהו תרשום אני אסביר לך הכל זה ממש פשוט.pessik כתב:Miro1989 , תודה על תגובתך ,
......
מירו - לפי מה שאתה אומר :
ניתן להפוך כל טלוויזיה חכמה לסטרימר עם תירגום SRT בעברית
עם דגש על טלוויזיות שלא תומכות בעברית בכלל - כמו פנסוניק ושארפ
הבנתי נכון ???
זה תלוי ב-2 דברים:pessik כתב:Miro1989 כתב:אז זהו שאם זה היה תלוי בטלוויזיה גם הכתוביות היו אותו דבר אבל כנראה את הפיענוח מבצעת האפליקציה של PLEX שאתה מתקין על הטלוויזיה. יש 2 תוכנות שאתה צריך להתקין אחת על הטלוויזיה והשנייה היא השרת על המחשב. כל מה שתוסיף לשרת על המחשב אח"כ אתה תראה על הטלוויזיה. אם תסתבך באיזה משהו תרשום אני אסביר לך הכל זה ממש פשוט.pessik כתב:Miro1989 , תודה על תגובתך ,
......
מירו - לפי מה שאתה אומר :
ניתן להפוך כל טלוויזיה חכמה לסטרימר עם תירגום SRT בעברית
עם דגש על טלוויזיות שלא תומכות בעברית בכלל - כמו פנסוניק ושארפ
הבנתי נכון ???...
1) שיש להם את האפליקציה הזאת של PLEX בחנות (לפאנסוניק ושארפ)
2) שהאפליקציה תומכת בכתוביות בעברית, כי בכל חברה האפליקציה מעט שונה. אצל סמסונג היא מאוד מוצלחת.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
בשרת plex אפשר להשתמש ב 2 דרכים:
1. בתור שרת DLNA כשהלקוח שלו הוא לקוח DLNA כלשהו (משמע - התוכנה המוטמעת בטלויזיה או בכל מכשיר אחר).
2. שרת DLNA כשהלקוח הוא אפליקציית plex יעודית. ל AppleTV, למערכות הפעלה של טלפונים ול PC יש אפליקציות. כנ"ל לטלויזיות סמסונג ו LG.
יש גם עבודה שמתבצעת לפלטפורמת NetTV שזו הפלטפורמה של פיליפס ושרפ אבל זה נראה לי תקוע כי אף אחד לא עובד על זה ברצינות.
כשמשתמשים בלקוח Plex יעודי, שולטים על כל הפרוטוקול וההגדרות ולא מסתמכים על שום דבר מהטלויזיה פרט לנגן הסופי. לכן זה תלוי מימוש של האפליקציה.
1. בתור שרת DLNA כשהלקוח שלו הוא לקוח DLNA כלשהו (משמע - התוכנה המוטמעת בטלויזיה או בכל מכשיר אחר).
2. שרת DLNA כשהלקוח הוא אפליקציית plex יעודית. ל AppleTV, למערכות הפעלה של טלפונים ול PC יש אפליקציות. כנ"ל לטלויזיות סמסונג ו LG.
יש גם עבודה שמתבצעת לפלטפורמת NetTV שזו הפלטפורמה של פיליפס ושרפ אבל זה נראה לי תקוע כי אף אחד לא עובד על זה ברצינות.
כשמשתמשים בלקוח Plex יעודי, שולטים על כל הפרוטוקול וההגדרות ולא מסתמכים על שום דבר מהטלויזיה פרט לנגן הסופי. לכן זה תלוי מימוש של האפליקציה.
- oris74
- חבר במועדון HT

הדבר היחיד שמונע ממני להשתמש יותר בפלקס הוא נושא ה ip address
כאשר אני משתמש בכתובת דינאמית במחשב שעליו מותקן הפלקס server - הפלקס במסך לא מצליח להתחבר אוטומטית למרות שהגדרתי לו את כל הכתובות האפשריות. הוא מנסה את הכתובת שהגדרתי כברירת מחדל ולא ממשיך.
ניסיתי לעבוד עם כתובת קבועה במחשב אבל זה תופס כל עוד המחשב דלוק כי אחרי ריסטרט לפעמים הכתובת הקבועה שהגדרתי במחשב כבר תפוסה על ידי מכשיר אחר...
כאשר אני משתמש בכתובת דינאמית במחשב שעליו מותקן הפלקס server - הפלקס במסך לא מצליח להתחבר אוטומטית למרות שהגדרתי לו את כל הכתובות האפשריות. הוא מנסה את הכתובת שהגדרתי כברירת מחדל ולא ממשיך.
ניסיתי לעבוד עם כתובת קבועה במחשב אבל זה תופס כל עוד המחשב דלוק כי אחרי ריסטרט לפעמים הכתובת הקבועה שהגדרתי במחשב כבר תפוסה על ידי מכשיר אחר...
אתה יכול להגדיר בראוטר הבייתי שהמחשב שלך תמיד יקבל את אותה כתובתoris74 כתב:הדבר היחיד שמונע ממני להשתמש יותר בפלקס הוא נושא ה ip address
ניסיתי לעבוד עם כתובת קבועה במחשב אבל זה תופס כל עוד המחשב דלוק כי אחרי ריסטרט לפעמים הכתובת הקבועה שהגדרתי במחשב כבר תפוסה על ידי מכשיר אחר......
זה נקרא DHCP Reservation בשפה המקצועית.
זה עובד מצויין , והאפשרות הזו קיימת בכל ראוטר ,
גם לא מצריך הרבה התעסקות .