דילמה רצינית. איך מנצלים את התקציב?
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום רב לכולם,
רוצה לרכוש לסלון טלויזיה חדשה:
תקציב 15-20K
סלון מואר
מרחק צפיה 4.4
תכנים 60 אחוז HD והשאר SD
איך אתם הייתם מנצלים את התקציב?
האם הייתם הולכים על 60 אינץ ודגם יותר נחות כמו ה F6400 של סמסונג (או כל דגם אחר..) ??
או 55 אינץ' ודגם משופר כמו הF8000 או ה W805 וכו...
יש את הדגם החדש של פיליפס שאמור אוטוטו להגיע - 8708 60 אינץ'. כעיקרון מאוד אהבתי את התמונה שלהם, אבל הבנתי שהם נותנים אחריות רק שנתיים ומאפשרים עד 3 פיקסלים שרופים שזה באסה...
דגמים נוספים בתקציב +- יתקבלו בברכה.
תודה
רוצה לרכוש לסלון טלויזיה חדשה:
תקציב 15-20K
סלון מואר
מרחק צפיה 4.4
תכנים 60 אחוז HD והשאר SD
איך אתם הייתם מנצלים את התקציב?
האם הייתם הולכים על 60 אינץ ודגם יותר נחות כמו ה F6400 של סמסונג (או כל דגם אחר..) ??
או 55 אינץ' ודגם משופר כמו הF8000 או ה W805 וכו...
יש את הדגם החדש של פיליפס שאמור אוטוטו להגיע - 8708 60 אינץ'. כעיקרון מאוד אהבתי את התמונה שלהם, אבל הבנתי שהם נותנים אחריות רק שנתיים ומאפשרים עד 3 פיקסלים שרופים שזה באסה...
דגמים נוספים בתקציב +- יתקבלו בברכה.
תודה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אתה אכן צריך 60" ומעלה.
פיליפס אמנם מאפשרים 3 פיקסלים שרופים כמו חברות רבות אבל אם זה מגיע במסך חדש הם יחליפו לך אם תתעקש (זה היה המקרה שקרה פה בפורום).
אתה יכול לשקול את הפלאסמה של סמסונג בגודל 64" F8500. היא אמנם פלאסמה אבל מוארת כמעט כמו LED.
פיליפס אמנם מאפשרים 3 פיקסלים שרופים כמו חברות רבות אבל אם זה מגיע במסך חדש הם יחליפו לך אם תתעקש (זה היה המקרה שקרה פה בפורום).
אתה יכול לשקול את הפלאסמה של סמסונג בגודל 64" F8500. היא אמנם פלאסמה אבל מוארת כמעט כמו LED.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

תכלס, לא מוצא יותר מדי אופציות טובות של 60 אינץ' במחיר שנקבתי. איזה דגמים אתם ממליצים?
על מה אתה מבסס את המחירים של הדגמים שאתה מעוניין בהם? אני מקווה שלא זאפ.
אני מאמין שאתה יכול להשיג את 64F8500, בהנחה שאהבת את התמונה כמובן, ב20K ואולי אפילו פחות בהתמקחות קלה.
למה הדגם הזה? לטעמי התמונה בו טובה משמעותית ביחס לכל לד + הוא נמצא במקום השני בדירוג של HDTVTest למסכים מתאימים לחדרים מוארים(יחיד במינו לפלזמה) + דגמי פלזמה כנראה יפסיקו להיות מיוצרים בשנה-שנתיים הקרובות אז כדאי לתפוס יחידה כל עוד אפשר + המחיר הרשמי שלו זול בכמעט 10K מהדגם לד המקביל של סמסונג, 65F8000.
אם אתה סגור על LED יש המון דגמים שיכולים להתאים ובמקרה הזה הייתי הולך על דגם ביניים-גבוה ונותן עדיפות לגודל. למשל כל הדגמים בין F6400 לF7500.
אני מאמין שאתה יכול להשיג את 64F8500, בהנחה שאהבת את התמונה כמובן, ב20K ואולי אפילו פחות בהתמקחות קלה.
למה הדגם הזה? לטעמי התמונה בו טובה משמעותית ביחס לכל לד + הוא נמצא במקום השני בדירוג של HDTVTest למסכים מתאימים לחדרים מוארים(יחיד במינו לפלזמה) + דגמי פלזמה כנראה יפסיקו להיות מיוצרים בשנה-שנתיים הקרובות אז כדאי לתפוס יחידה כל עוד אפשר + המחיר הרשמי שלו זול בכמעט 10K מהדגם לד המקביל של סמסונג, 65F8000.
אם אתה סגור על LED יש המון דגמים שיכולים להתאים ובמקרה הזה הייתי הולך על דגם ביניים-גבוה ונותן עדיפות לגודל. למשל כל הדגמים בין F6400 לF7500.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

תודה לכל העונים!
ומה דעתכם על ה 60F8000? כמה בפועל אפשר לקנות אותו? (בזאפ רשום 23500)
קראתי שיש לו את הMicrodimming שאין ל6400 למשל...
אבדוק את 64F8500
ומה דעתכם על ה 60F8000? כמה בפועל אפשר לקנות אותו? (בזאפ רשום 23500)
קראתי שיש לו את הMicrodimming שאין ל6400 למשל...
אבדוק את 64F8500
בהחלט הייתי מחכה לפיליפס 8708 ! איכות התמונה כמו בכל הסדרות הגבוהות אמורה ליהיות מדהימה ! עיצוב ULTRA SLIM דק במיוחד (המסך הדק ביותר של פיליפס) חידוש נוסף בטכנולוגיית האמבילייטXL – אמבילייט מארבעה צדדים ובנוסף פיצר ה-Elevation ,תלת מימד (משקפיים פאסיביים), חיבור אינטרנט, הצגת אפליקציות, מעבד בעל ארבע ליבות, מנגנון החלקת תנועה 900Hz ותמיכה בעברית ,מחיר ההשקה הוא 21,990 שזה אומר כמה אלפים פחות בפועל .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406221,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406221,00.html
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אני נוטה להסכים. מסך IPS עם 3D פאסיבי ועיבוד 17 ביט של סדרות 8 של פיליפס זה שילוב קטלני. ועוד ב 60" ועם אמבילייט ב 4 צדדים.NK כתב:בהחלט הייתי מחכה לפיליפס 8708 ! איכות התמונה כמו בכל הסדרות הגבוהות אמורה ליהיות מדהימה ! עיצוב ULTRA SLIM דק במיוחד (המסך הדק ביותר של פיליפס) חידוש נוסף בטכנולוגיית האמבילייטXL – אמבילייט מארבעה צדדים ובנוסף פיצר ה-Elevation ,תלת מימד (משקפיים פאסיביים), חיבור אינטרנט, הצגת אפליקציות, מעבד בעל ארבע ליבות, מנגנון החלקת תנועה 900Hz ותמיכה בעברית ,מחיר ההשקה הוא 21,990 שזה אומר כמה אלפים פחות בפועל .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406221,00.html...
מצד שני, כל האפליקציות של פיליפס וה"תמיכה בעברית" זה די קישקוש. עברית יש רק בתפריטים ולא בכתוביות ולא ב EPG.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

את האמת ה 8708 זה אחד מהאופציות. מה שמפריע לי זה שיש להם רק שנתיים אחריות ועניין הפיקלסים השרופים.
בנוסף, לא ממש הבנתי את הקטע של הכתוביות בעברית. מה הבעיתיות?
עוד מסכים שנראה לי בתור אופציות הם ה 60f8000 אם כי הוא יקר מאוד נכון לעכשיו.
ושני דגמים של פלאזמה- 64f8500, וה 65vt60 של פנסוניק.
יש למישהו ניסיון עם הדגמים הנ"ל?
יש למישהו ניסיון עם הדגמים הנ"ל?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אני לא "מעודד" של אלקטרה אבל בגלל שרכשתי פיליפס וביררתי את כל הטענות שאתה מעלה אני אענה.YohananHemo כתב:את האמת ה 8708 זה אחד מהאופציות. מה שמפריע לי זה שיש להם רק שנתיים אחריות ועניין הפיקלסים השרופים.
יש למישהו ניסיון עם הדגמים הנ"ל?...
שנתיים אחריות - זה עניין של פיליפס העולמית. זה מה שדרשו מאלקטרה לתת כי זה מה שהם נותנים. מה שמפתיע לטובה שאם תפתח קריאה לשירות באתר פיליפס העולמית עם מספר סידורי שך המכשיר שלך יחזרו אליך מאלקטרה בישראל. זה די מכובד
פיקסלים שרופים - כל חברה שמכבדת את עצמה, כולל אלקטרה ופיליפס, אם יש לך פיקסל שרוף במסך חדש יחליפו לך אותו אם תתעקש. יש פה בפורום דוגמא של מישהו שקיבל החלפה תוך שבוע. לעומת זאת, תראה לי חברה אחת שמחליפה מסך על פיקסל שרוף אחרי חצי שנה... אין כזה דבר.
כתוביות בעברית - אין תמיכה בסטרימר של מסכי פיליפס בכתוביות בעברית. אם חשוב לך דבר כזה זו בעיה.
בקשר לפלאסמות : http://www.hometheater.co.il/article048 ... A6-39.html
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

סורי שאני חופר אבל אני רוצה להבין בידיוק את הבעיה של פיליפס עם כתוביות בעברית:
מדובר על הסטרימר הפנימי של הטלויזיה? ואם אני משתמש בסטרימר חיצוני הבעיה לא רלוונטית, נכון? אם אני מנגן קבצים עם תרגום מובנה גם תהיה בעיה?
לגבי הפלאסמות, הסלון שלי קצת מואר לכן חשבתי על ה F8500. איך הVt60 עם סלון מואר?
תודה
מדובר על הסטרימר הפנימי של הטלויזיה? ואם אני משתמש בסטרימר חיצוני הבעיה לא רלוונטית, נכון? אם אני מנגן קבצים עם תרגום מובנה גם תהיה בעיה?
תודה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

ברור שהבעיה רק בסטרימר הפנימי. מן הסתם אם סטרימר או כל מקור אחר מלביש את הכתוביות וככה משדר את האות למסך, ככה המסך ישדר אותו. מה נראה לך שיש מסך שבכוונה מקלקל תמונה אם הוא מוצא בה כתוביות בעברית?YohananHemo כתב:סורי שאני חופר אבל אני רוצה להבין בידיוק את הבעיה של פיליפס עם כתוביות בעברית:
תודה...
לצורך העניין, לי יש מחשב מחובר לטלויזיה בתור סטרימר וזה עובד. גם תרגום מובנה לא בעיה כי זה חלק מהתמונה עצמה (לא רוצה לפגוע בך אבל אני לא מאמין שאני כותב את זה - זה כל כך ברור, התשובה שלי...).
תסתכל בלינק על האירוע ששלחתי בקשר לפלאסמות. גם זה (למרות שאני לא מת על cnet): http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/
הם כתבו על F8500 - best plasma for bright rooms. נראה לי שהם צודקים.
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

אתה ממש לא פוגע. לא שמעת על מקרים בהם היתה בעיה לראות כתוביות למרות שמדובר בקובץ אחד כולל תרגום מובנה? כי אני כן...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אם התרגום הוא לא חלק מהתמונה אלא עוד track בקובץ mkv, זה שקול ל srt. כלומר, לא ינגן עברית.YohananHemo כתב:אתה ממש לא פוגע. לא שמעת על מקרים בהם היתה בעיה לראות כתוביות למרות שמדובר בקובץ אחד כולל תרגום מובנה? כי אני כן......
האמת, רוב הטלויזיות לא יודעות להציג כתוביות כשהן track נוסף בקובץ אלא רק אם יש קובץ srt נוסף...
אתה יודע מה? אני אבדוק לך עם sup כשהוא embedded לתוך קובץ mkv אם פיליפס מנגן את זה. זה מעניין (כי sup זה כתוביות בפורמט תמונה ולא טקסט). חכה לעדכון היום בלילה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

כצפוי הסטרימר לא מזהה כתוביות שהן חלק מקובץ mkv (לא משנה אם זה srt או משהו אחר כמו sup) אז בטח שלא עברית במצב כזה.
אגב, למיטב ידיעתי, אף סטרימר של טלויזיה, אולי פרט לסמסונג (אבל לא נראה לי) לא מזהה כתוביות בתוך קובץ mkv אלא רק srt חיצוני.
אגב, למיטב ידיעתי, אף סטרימר של טלויזיה, אולי פרט לסמסונג (אבל לא נראה לי) לא מזהה כתוביות בתוך קובץ mkv אלא רק srt חיצוני.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

בגדול אני מסכים. סטרימר טוב נותן תמונה טובה ונוח לשימוש. כנ"ל מחשב. בתקציב המבוקש בשירשור זה די מתבקש לא להסתמך על המסך כנגן.viper כתב:לדעתי כל נושא הכתוביות זניח
שימו סטרימר וזהו , לפחות סידרו את נושא הDTS מה שסטרימר לא היה עוזר .
8008 3D אקטיבי
8708 3D פאסיבי מעניין שהם חזרו חזרה לפסיבי ....
הקטע המבאס הוא שהסטרימר של פיליפס ממש איכותי מבחינת איכות תמונה. זה די פספוס שהם לא תומכים בכל מה שצריך כדי שזה יהפוך לתחליף אמיתי לסטרימר...
+1Roi232 כתב:על מה אתה מבסס את המחירים של הדגמים שאתה מעוניין בהם? אני מקווה שלא זאפ.
אם אתה סגור על LED יש המון דגמים שיכולים להתאים ובמקרה הזה הייתי הולך על דגם ביניים-גבוה ונותן עדיפות לגודל. למשל כל הדגמים בין F6400 לF7500....