זכרתי 500istarmini כתב:אני מחזיק D700 וסנטר D750leonard כתב:לא יודע מה ראיתי ומה לא...אבל יש TANNOY D500 בלוחות כבר דיי הרבה זמן.רמקול מאד מעניין.men כתב:אני כבר לא רואה סרטים יותר בכיון מוסיקה האמת אני רגיל לשמוע מולטי צאנל שזה לא נכון הנכון הוא לשמוע סטריאו אבל לזה גם מתרגלים
חשבתי להחליף את כל הסטאפ ולעבור לסטריאו
אין לי מושג אם זה ישתפר בכמה רמות איכות הסאונד אבל שוקל
איךאיכות הדרייברים של הפוקל והטוייטר?...
אם אני לא טועה istarmini מחזיק זוג כזה....
לאוזני שילוב מנצח...
הגיע הזמן לשדרג
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הכל ענין סוביקטיבי לחלוטין. מה שטוב לאוזני יכול להיות קטסטרופה לאוזני האחר.leonard כתב:זכרתי 500istarmini כתב:אני מחזיק D700 וסנטר D750leonard כתב:לא יודע מה ראיתי ומה לא...אבל יש TANNOY D500 בלוחות כבר דיי הרבה זמן.רמקול מאד מעניין.men כתב:אני כבר לא רואה סרטים יותר בכיון מוסיקה האמת אני רגיל לשמוע מולטי צאנל שזה לא נכון הנכון הוא לשמוע סטריאו אבל לזה גם מתרגלים
לאוזני שילוב מנצח...בכל אופן גם ה500 אמורים להיות מעולים!
...
מומלץ לגשת ולשמוע ולא לרכוש לפי המלצה כזו או אחרת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
istarmini כתב:הכל ענין סוביקטיבי לחלוטין. מה שטוב לאוזני יכול להיות קטסטרופה לאוזני האחר.leonard כתב:זכרתי 500istarmini כתב:אני מחזיק D700 וסנטר D750leonard כתב:לא יודע מה ראיתי ומה לא...אבל יש TANNOY D500 בלוחות כבר דיי הרבה זמן.רמקול מאד מעניין.men כתב:אני כבר לא רואה סרטים יותר בכיון מוסיקה האמת אני רגיל לשמוע מולטי צאנל שזה לא נכון הנכון הוא לשמוע סטריאו אבל לזה גם מתרגלים
לאוזני שילוב מנצח...בכל אופן גם ה500 אמורים להיות מעולים!
...
מומלץ לגשת ולשמוע ולא לרכוש לפי המלצה כזו או אחרת....
אתה יודע מה, כבר לא בטוח ש men לפחות מהמשתמע ומהכתוב בין השורות, בעצמו לא יודע (או יודע) שנחלה לא תבוא בקרוב, וכאמור אינו מבין מי נגד מי ומשם נגזרות מבול הפוסטים של בלבול מתמשך.1shlomo כתב:Men, אולי תקנה סאונד בר? זה יתן לך אחלה במה...
men אתה חייב אבל חייב להגדיר לעצמך או לפחות תנסה לכתוב במילים מה חסר לך בתוצאה אצלך כיום, סהכ יש לך ציוד טוב ושילוב טוב, הזוי שעד כה אחרי ככ הרבה פוסטים עדיין לא מבינים את כוונת המשורר, לא מכיר את צורת הדירה/חלל האזנה אצלך אבל מאוד יכול להיות שיש לך בעיות אקוסטיות כמו לכולנו ואולי שווה להתחיעץ ולהשקיע באיש מקצוע שיבוא ויתן ייעוץ לגבי העמדה וחומרים אקוסטיים ואסטטים לדירה שגם יישתלבו היטב בחלל וגם יתנו טיפול אקוסטי במיטבו, כדיף להשקיע שם ולא ״להשתגע״ כל שני וחמישי עם פוסטים שלא ברורים לנו ובטח לך
החלפת ציוד בbottem line לא יביא שינוי מהותי במיוחד לצרכיך
טיפול ויעוץ טוב יתן הרבה יותר, וירגיע לא רק את השקט במערכת אלא בתקווה ירגיע גם נסיונך ליצור משהו משום דבר