הגיע הזמן לשדרג
אחרי מספר חודשים אם המוניטור אודיו rx2 חשבתי להשתדרג
רמקולים אם פירוט מצוין הבעיה היא שאני לט מרגיש אותם אם נוכחות אז חשבתי
לעבור לריצפתי יש המון סוגים וחברות
אבל חשבתי על כמה ואשמח לקבל חוות דעת ומה הכי טוב גם מבחינת איכות החלקים והסאונד
1. b&w cm9
2. b&w 804d יד2
3. focal 816v או 826w
dali ikon6 mk2
תודה רבה:)
רמקולים אם פירוט מצוין הבעיה היא שאני לט מרגיש אותם אם נוכחות אז חשבתי
לעבור לריצפתי יש המון סוגים וחברות
אבל חשבתי על כמה ואשמח לקבל חוות דעת ומה הכי טוב גם מבחינת איכות החלקים והסאונד
1. b&w cm9
2. b&w 804d יד2
3. focal 816v או 826w
dali ikon6 mk2
תודה רבה:)
תשמע...אני מאמין שהרוב יגידו לך לשמוע אותם בשילוב הרסיבר שלך LX85 ואז תחליט מה נשמע לך הכי טוב.
לדעתי גם אם תבחר דגם מהרשימה שציינת ותרכוש אותו, אז המהלך הבא שלך יהיה להחליף רסיבר.
אני לעומתך רכשתי רמקולים מבלי לשמוע אותם לפני עם הרסיבר שלי. יש יגידו לקחתי סיכון ,אבל אני מאוד מרוצה.
לדעתי גם אם תבחר דגם מהרשימה שציינת ותרכוש אותו, אז המהלך הבא שלך יהיה להחליף רסיבר.
אני לעומתך רכשתי רמקולים מבלי לשמוע אותם לפני עם הרסיבר שלי. יש יגידו לקחתי סיכון ,אבל אני מאוד מרוצה.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אתה חייב ללכת לשמוע,אני אישית בהתחלה התלהבתי מהפוקל ואח"כ ירדתי מהם,י ש המון שמתים על הפוקל,ובצדק.
זה ממש טעם אישי,לך לחנות,בפיוז יש את הדגמים הללו,ותשמע ,רצוי מאוד עם הרסיבר של פיוניר שיש לך,הייתי ממליץ לך גם לבחון אולי אתה לא אוהב את הפיוניר ואולי כן .אני לכמה רגעים חשבתי שאולי אני מעדיף את הפיוניר על האונקיו שלי אבל אחרי כמה שירים היתי ממש סגור שלטעמי האישי האונקיו עדיף.
הכל עניין של טעם אישי-אתה חייב ללכת לשמוע!!!
זה ממש טעם אישי,לך לחנות,בפיוז יש את הדגמים הללו,ותשמע ,רצוי מאוד עם הרסיבר של פיוניר שיש לך,הייתי ממליץ לך גם לבחון אולי אתה לא אוהב את הפיוניר ואולי כן .אני לכמה רגעים חשבתי שאולי אני מעדיף את הפיוניר על האונקיו שלי אבל אחרי כמה שירים היתי ממש סגור שלטעמי האישי האונקיו עדיף.
הכל עניין של טעם אישי-אתה חייב ללכת לשמוע!!!
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

הפוקל יש להם סאונד מיוחד משלהם-הם מצוינים אבל פחות לטעמי.
הקשבתי להם ב3 חנויות ובסוף ירדתי מהם.לא סתם הקשבתי להם 3 פעמים-הם באמת מעניינים.
הקשבתי להם ב3 חנויות ובסוף ירדתי מהם.לא סתם הקשבתי להם 3 פעמים-הם באמת מעניינים.
כיף חיים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם פוקאל וקליפש זה הכיוון שלך, אז אתה חייב להוסיף גם את ELAC לרשימה - רמקולים מאוד מיוחדים, עם הגוון "החריף" הזה שמזכיר מאוד את הראשונים...
בנוסף יש גם את טריאנגל הצרפתיים שגם יכולים לעניין אותך.
מהרשימה שנתת, הדאלי אייקון לעניות דעתי לא מתמודד ראוי (אולי המנטור, אבל בטח לא האייקון), וחשוב לציין שההבדלים באופי בין ה-B&W לפוקאל הם אדירים (לפחות לאוזניי) - זה לא קשור כ"כ למי יותר טוב/איכותי, כי זה כאמור תלוי יותר מכל דבר אחר באוזניים שלך, וכבר דיברנו על זה שאתה חייב לשמוע את הסטאפ בעצמך כבר אינספור פעמים בשנתיים האחרונות...

נ.ב. אם אתה עד כדי כך אוהב את ה-RX2 שלך, למה לא ללכת על רצפתיים מאותה חברה - ככה אתה יכול פוטנציאלית לחסוך את המרדף אחרי ההתאמה האישית שכולם אומרים לך שכ"כ חשובה (ושאתה בד"כ מסרב לקבל מסיבותיך האישיות...), וללכת למשל על RX8, או אם התקציב מאפשר זאת, על GX200.
מהרשימה שנתת, הדאלי אייקון לעניות דעתי לא מתמודד ראוי (אולי המנטור, אבל בטח לא האייקון), וחשוב לציין שההבדלים באופי בין ה-B&W לפוקאל הם אדירים (לפחות לאוזניי) - זה לא קשור כ"כ למי יותר טוב/איכותי, כי זה כאמור תלוי יותר מכל דבר אחר באוזניים שלך, וכבר דיברנו על זה שאתה חייב לשמוע את הסטאפ בעצמך כבר אינספור פעמים בשנתיים האחרונות...
נ.ב. אם אתה עד כדי כך אוהב את ה-RX2 שלך, למה לא ללכת על רצפתיים מאותה חברה - ככה אתה יכול פוטנציאלית לחסוך את המרדף אחרי ההתאמה האישית שכולם אומרים לך שכ"כ חשובה (ושאתה בד"כ מסרב לקבל מסיבותיך האישיות...), וללכת למשל על RX8, או אם התקציב מאפשר זאת, על GX200.
- royla
-
- חבר ותיק

כרגיל-חותם על כל מילה!epony כתב:אם פוקאל וקליפש זה הכיוון שלך, אז אתה חייב להוסיף גם את ELAC לרשימה - רמקולים מאוד מיוחדים, עם הגוון "החריף" הזה שמזכיר מאוד את הראשונים...
מהרשימה שנתת, הדאלי אייקון לעניות דעתי לא מתמודד ראוי (אולי המנטור, אבל בטח לא האייקון), וחשוב לציין שההבדלים באופי בין ה-B&W לפוקאל הם אדירים (לפחות לאוזניי) - זה לא קשור כ"כ למי יותר טוב/איכותי, כי זה כאמור תלוי יותר מכל דבר אחר באוזניים שלך, וכבר דיברנו על זה שאתה חייב לשמוע את הסטאפ בעצמך כבר אינספור פעמים בשנתיים האחרונות...![]()
נ.ב. אם אתה עד כדי כך אוהב את ה-RX2 שלך, למה לא ללכת על רצפתיים מאותה חברה - ככה אתה יכול פוטנציאלית לחסוך את המרדף אחרי ההתאמה האישית שכולם אומרים לך שכ"כ חשובה (ושאתה בד"כ מסרב לקבל מסיבותיך האישיות...), וללכת למשל על RX8, או אם התקציב מאפשר זאת, על GX200....
הדלי מנטור גם ניראה ונשמע מצוין
יש מלא חברות ברור לי שאצטרך ללכת לשמוע אבל עד שהזמן יאפשר זאת אני רוצה חוות דעת
על איכות הרכיבים ומה ניראה הכי טוב עד שאלך לשמוע
יצא לי גם לראות באתרים את הזינגלי גם נראה טוב
מחפש רמקול ריצפתי ברמה גבוהה שיתן במה מצויינת יראה טוב חזק בתקציב סביר ולא בשמיים
יש מלא חברות ברור לי שאצטרך ללכת לשמוע אבל עד שהזמן יאפשר זאת אני רוצה חוות דעת
על איכות הרכיבים ומה ניראה הכי טוב עד שאלך לשמוע
יצא לי גם לראות באתרים את הזינגלי גם נראה טוב
מחפש רמקול ריצפתי ברמה גבוהה שיתן במה מצויינת יראה טוב חזק בתקציב סביר ולא בשמיים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כאמור יש אינספור אופציות ואף אחד לא יכול להגיד לך מה נשמע יותר טוב חוץ ממך. לך תשמע רמקולים ושתף אותנו בדעתך האישית אחרי שתעשה כן. יותר מזה אין לי מה להוסיף. 
פוקאל 826W, אם יש לך את התקציב - מדובר ברמקול מדהים, גרסאת ה-Anniversary שלו נחשבת לתמורה מעולה לכסף,
ואם זה אומר משהו לך - נכנסה לרשימת המומלצים ל-2013 של סטריאופייל:
http://www.stereophile.com/content/2013 ... udspeakers
כאן יש לך ביקורת עליו:
http://www.stereophile.com/floorloudspe ... index.html
בעבר שמעתי את הCM8 ו-CM7 (שכבר לא מיוצר אם אני זוכר נכון) וגם הם היו מצוינים, אז כנראה שה-CM9 לא פחות.
גם את ה804D שמעתי בכמה וכמה מערכות, רמקול טוב- אך לא הייתי משלם עליו מחיר מלא או קרוב לכך.
בכל מקרה קפוץ לכמה מהחנויות לשמוע ולהתרשם, אם אני זוכר נכון יש לך רסיבר של פיוניר - פיוניר ופוקאל זה שילוב מצוין לק"ב, לסטריאו...................לא ממש
ואם זה אומר משהו לך - נכנסה לרשימת המומלצים ל-2013 של סטריאופייל:
http://www.stereophile.com/content/2013 ... udspeakers
כאן יש לך ביקורת עליו:
http://www.stereophile.com/floorloudspe ... index.html
בעבר שמעתי את הCM8 ו-CM7 (שכבר לא מיוצר אם אני זוכר נכון) וגם הם היו מצוינים, אז כנראה שה-CM9 לא פחות.
גם את ה804D שמעתי בכמה וכמה מערכות, רמקול טוב- אך לא הייתי משלם עליו מחיר מלא או קרוב לכך.
בכל מקרה קפוץ לכמה מהחנויות לשמוע ולהתרשם, אם אני זוכר נכון יש לך רסיבר של פיוניר - פיוניר ופוקאל זה שילוב מצוין לק"ב, לסטריאו...................לא ממש
Utopia
אני כבר לא רואה סרטים יותר בכיון מוסיקה האמת אני רגיל לשמוע מולטי צאנל שזה לא נכון הנכון הוא לשמוע סטריאו אבל לזה גם מתרגלים
חשבתי להחליף את כל הסטאפ ולעבור לסטריאו
אין לי מושג אם זה ישתפר בכמה רמות איכות הסאונד אבל שוקל
איךאיכות הדרייברים של הפוקל והטוייטר?
איךאיכות הדרייברים של הפוקל והטוייטר?
לא יודע מה ראיתי ומה לא...אבל יש TANNOY D500 בלוחות כבר דיי הרבה זמן.רמקול מאד מעניין.men כתב:אני כבר לא רואה סרטים יותר בכיון מוסיקה האמת אני רגיל לשמוע מולטי צאנל שזה לא נכון הנכון הוא לשמוע סטריאו אבל לזה גם מתרגלים
איךאיכות הדרייברים של הפוקל והטוייטר?...
אם אני לא טועה istarmini מחזיק זוג כזה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אני מחזיק D700 וסנטר D750leonard כתב:לא יודע מה ראיתי ומה לא...אבל יש TANNOY D500 בלוחות כבר דיי הרבה זמן.רמקול מאד מעניין.men כתב:אני כבר לא רואה סרטים יותר בכיון מוסיקה האמת אני רגיל לשמוע מולטי צאנל שזה לא נכון הנכון הוא לשמוע סטריאו אבל לזה גם מתרגלים
איךאיכות הדרייברים של הפוקל והטוייטר?...
אם אני לא טועה istarmini מחזיק זוג כזה....
לאוזני שילוב מנצח