חיבור אלחוטי לסאב מוגבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #1 

הי, במסגרת העברת המערכת לסלון אני צריך לחבר את הסאב בצורה אלחוטית כי הסאב יהיה מול הקיר
של המערכת.
אני צריך לחבר:
פיוניר lx60
סטרימר 6500/6600 אחד מהם.
סאב rel strata 5

קראתי את הסקירה ולא הבנתי כלום :lol:
http://www.hometheater.co.il/article034 ... רו-את.html

בעיה ראשונה(אני חושב) היא שלסאב יש כניסת קואקס ומחבר ניאוטריק.
האם הוא מעביר אות מדו ערוצי בלבד?

ניתן לחבר?

תודה
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי ממש עכשיו את ה-Dayton Audio Sub-Link XR, והוא בדיוק הגיע (עוד לפני הסאב :P ), אז אני אתן לך טיפים עוד כמה ימים כשאחבר אותו לסאב.

לפרוטוקול, המכשיר הזה אוניברסלי (בניגוד למקמ"שים אלחוטיים ייעודיים לסאבים של חברות כמו פולק אודיו ומרטין לוגן, שעובדים למיטב הבנתי רק עם הסאבים של החברות הנ"ל), אבל יש לו רק חיבור קואקס - נראה לי שחיבור הניוטריק בתווך אלחוטי הולך להיות בעייתי מאוד (עד בלתי אפשרי) מבחינתך... :oops:

חוץ ממנו, קיבלתי המלצות חמות גם על ה-W3 של AudioEngine, אבל הוא עולה בערך כפול מה-Dayton Audio שקניתי, אז לשיקולך (נדמה לי שאפשר לדגום את ה-W3 בפיוז בגבעתיים...) :wink:

נ.ב. אולי שווה לשאול ישירות את REL באימייל אם יש להם פתרון אלחוטי (שלהם או של מישהו אחר)... (i)

נ.ב.נ. שים לב שיבוא אישי של מקמ"ש אלחוטי בתדר 2.4GHz יכול ליפול לבדיקה מדגמית של המכס ולדרוש רשיון סוג שזה טרטור לא קטן - בקיצור, עדיף להביא במזוודה מאשר בדואר אוויר (למרות ששלי הגיע בלי שום בעיה עם USHOPS, אבל כשגיליתי את התקנות בכל הנוגע להתקנים אלחוטיים שכאלה הזעתי לא מעט ביומיים-שלושה שלקח לו להגיע אלי מהרגע שהוא נחת בארץ..!) :?
נערך לאחרונה על ידי epony ב 27/08/2013 19:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

yadler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני משתמש W1כבר שנתיים והוא מעולה
בהתחלה לסאב ועכשיו לסטראו מהמחשב למגבר.
במגבר אתה מחבר את ה מקלט בחיבור רגיל ולחשמל. בצד השני המשדר מחובר בכבל רגיל ליציאת הסאב במגבר.

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

תודה על התשובות (Y)
אור, על חיבור הניאוטריק כניראה שאוותר.
האם החיבור של אודיואנג׳ין נכנס לחיבור קואקס שבסאב?

סליחה על הבורות, מה מקמ״ש :oops:

כבר אבדוק את הלינק שצירפת (Y)

ידלר, אל תתקמצן :lol:
מה זה חיבור רגיל? לכניסת הסאב?

סתם שאלה, למה כל ה- usb קשור , סתם להלחיץ :)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

ה-USB משמש לחשמל וזהו.

מקמ"ש זה מקלט-משדר בצה"לית ;)

החיבורים ברוב המכשירים האלה הם חיבורי PL כמו באוזניות, שבעזרת מתאמים (שמגיעים עם המכשירים) אפשר להתאים אותם לקואקס/RCA (מה שנקרא "חיבור רגיל"), גם בצד של הרסיבר לחיבור ליציאת הפרה אאוט הייעודית לסאב, וגם בצד של הסאב.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

טוב, קצת פורנו unboxing, שיהיה... :wink:

הקופסה ליד בקבוק ליטר וחצי בשביל קנה מידה: http://db.tt/Xph2rZzf

פותחים ורואים מדריך למשתמש של עמוד וחצי, משדר אחד, מקלט אחד, ושני מטעני USB:
http://db.tt/iooypOg0

מתחת לאלה מסתתרים הכבלים - שני כבלים עם פלאג PL מצד אחד וחיבור RCA שחור בודד (מונו) מצד שני, עוד שני כבלים די דומים אבל עם חיבור RCA אדום/לבן סטריאופוני (לפי המדריך, לטובת חיבור למגבר סטריאו), ושני כבלים עם USB רגיל שמתחבר לספקי הכוח המיניאטורים מצד אחד ומיקרו USB שנכנס למכשירים עצמם מצד שני: http://db.tt/zFBs2c6M

קצת קנה מידה - היחידות נכנסות שתיהן בגודל של CD, והספקי כוח הם בערך בחצי מהגודל. הזה (אוניברסליים, אבל עם פלאג אמריקאי, אז כנראה אקנה פשוט זוג מטעני מיקרו USB סטנדרטיים במקום אלה). אה, וגם יש בקופסה חתיכות דבק דו-צדדי בשביל להצמיד את היחידות למשהו (נחמד!): http://db.tt/qUcRAeXe

בסה"כ נראה סבבה, עכשיו רק שיגיע הסאב ונראה איך זה עובד..! 8)

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

שוב תודה אור, עיינתי במוצר שקנית וניראה סבבה ובחצי מחיר מהמוצר של אודיואנג'ין :)

אנצל את המצב שאתה כבר קנית, קראת קצת ביקורות שהמוצר עובד ויציב?
8)

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אור, מאיפה הזמנת?
רוצים 60$ משלוח על מוצר כזה !! :twisted:
8)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

לצערי לא מצאתי את ה-Dayton Audio בארץ כדי לשמוע במו אוזני, ובשורה התחתונה די נשענתי על פורומים בחו"ל ועל העובדה שזה מוצר של חברה רצינית בתחום ה-DIY לסאבים (אלמנטים, קופסאות, מגברים וכיו"ב - ולא רק לסאבים).

קניתי מ-Parts Express (עם קופון שנתן לי $5 הנחה שם והוריד את המחיר הכולל אל מתחת ל-$75, מה שאולי פטר אותי מבעיות פוטנציאליות עם המכס), ועשיתי שילוח אווירי עם BUY2, שעלה $40 (כי האנשים הטובים ב-Parts Express שמו את הקרטון בעוד קרטון עם חומר אריזה, אז החבילה הייתה בערך כפולה בגודל בסופו של דבר, אבל בכל מקרה מדובר על חבילה די קטנה, אז לא נראה לי שאפשר היה לבקש מ-BUY2 שיארזו...)

פרטי ההזמנה מ-Parts Express
DAYTON AUDIO SUB-LINK XR 2.4 GHZ WIRELESS AUDIO TRANSMITTER $69.50
DISCOUNT COUPON -$5.00
SHIPPING - UPS GROUND $7.85
TOTAL $72.35

השתלשלות הזמנים
1/8 - המוצר הוזמן
2/8 - המוצר יצא מהספק
5/8 - המוצר הגיע למרלו"ג של BUY2 בניו ג'רזי
8/8 - המוצר נחת בארץ
השחרור מהמכס נפל על הסופ"ש, אז הוא הגיע אלי עם שליח עד הבית "רק" ביום ראשון ה-11/8.
סה"כ 10 ימים מההזמנה ועד שהמוצר הגיע אלי, שהתחלקו חצי-חצי בין המשלוח הפנימי בארה"ב למשלוח משם עד הבית פה בארץ. :)

כאמור, עד עכשיו הייתה לי חוויה טובה מאוד עם נושא היבוא האישי של המוצר הזה, והיום בשאיפה יגיע הסאב, נחבר את המתאמים האלחוטיים, נריץ כיול ונתחיל להינות באמת! 8)

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

תודה על התשובה המפורטת, אזמין אותו בקרוב (Y)
8)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”