הבדל בין יבואנים Samsung F6400
-
LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
פער המחירים של הטלוויזיה LED Samsung F6400 בגודל 55 אינץ' בין י.שלום לסמליין עומד על כמעט שלושת אלפים שקלים (!), דבר שלא בהכרח מצדיק אחריות רשמית של שלוש שנים מול אחריות של שנה ע"י י.שלום.
האם מלבד האחריות הרשמית יש הבדל במוצר?לא חסרים כאן סיפורים בפורום על דגמים נחותים של יבוא מקבילי, בעיקר באיכות הפאנל.
עוד דבר - האם בטווח המחירים הנ"ל (8000 ש"ח +-) ישנה חלופה טובה יותר? יש את ה-ST60 (חמישים אינץ') של פנסוניק עם איכות תמונה מעולה, אך הטלוויזיה מיועדת לחדר מואר ולגיימינג, ולכן אני פחות נוטה לכיוונה. מה גם, בתור בעל GT30, אין לי סבלנות להתעסק עם ענייני ההרצה/צריבות שאני חווה כרגע עם הפנסוניק.
האם מלבד האחריות הרשמית יש הבדל במוצר?לא חסרים כאן סיפורים בפורום על דגמים נחותים של יבוא מקבילי, בעיקר באיכות הפאנל.
עוד דבר - האם בטווח המחירים הנ"ל (8000 ש"ח +-) ישנה חלופה טובה יותר? יש את ה-ST60 (חמישים אינץ') של פנסוניק עם איכות תמונה מעולה, אך הטלוויזיה מיועדת לחדר מואר ולגיימינג, ולכן אני פחות נוטה לכיוונה. מה גם, בתור בעל GT30, אין לי סבלנות להתעסק עם ענייני ההרצה/צריבות שאני חווה כרגע עם הפנסוניק.
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
במחסני חשמל ניתן להשיג בפער של 2500 ש״ח זה היה לפני שבועיים , יחד עם זאת יש פער במפרט הטכני י .שלום מביא דגם של 200 הרץ והיבואן הרשמי מביא 400 הרץ .
אני לא יודע להגיד אם הפער במחיר מוצדק אבל כן אני יכול להגיד שזו טלויזיה שונה .
אני לא יודע להגיד אם הפער במחיר מוצדק אבל כן אני יכול להגיד שזו טלויזיה שונה .
erenar12 כפי שגם אתה ציינת בשירשור אחר, ההבדל העיקרי הוא שלא קיים Micro Dimming בשני הדגמים
האירופאיים (UE55F6500 וגם UE55F6800 של י. שלום וכן קיים בדגמי UA האסיאתיים של סימליין !
עם המיקרו דימינג היה זה היה דיל באמת מעולה. אותי זה מפתיע שדווקא בדגמים האירופאיים בחרה סמסונג להוציאו.
האירופאיים (UE55F6500 וגם UE55F6800 של י. שלום וכן קיים בדגמי UA האסיאתיים של סימליין !
עם המיקרו דימינג היה זה היה דיל באמת מעולה. אותי זה מפתיע שדווקא בדגמים האירופאיים בחרה סמסונג להוציאו.
זה לא FALD שכולל תאורה אחורית שמאפשרת לכבות אזורים קטנים. כאן יש התייחסות שאומרת שזה סתם שינוי צבע פיקסלים כדי להוסיף קונטרסט. עוד התייחסות דומה כאן.
בדגמים מסוימים, למשל ה-F8000 המסוים בסקירה, זה מאפשר לכבות את הפסים השחורים מעל/מתחת לתמונה ביחס 2.35, לפי מה שכתוב כאן:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... erformance
אבל כנראה לא ב-F6400, ובכל מקרה זה לא עוזר לתמונה עצמה.
בדגמים מסוימים, למשל ה-F8000 המסוים בסקירה, זה מאפשר לכבות את הפסים השחורים מעל/מתחת לתמונה ביחס 2.35, לפי מה שכתוב כאן:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... erformance
אבל כנראה לא ב-F6400, ובכל מקרה זה לא עוזר לתמונה עצמה.