raniburg כתב:נראה לי שהמחט ''עייפה'' : רעשים סטטיים בתקליטים חדשים,נטיות קופצניות וצד ימין נשמע חלש ופחות ברור (לא בטוח שזה קשור,יתכן שזה מהחיווט של הזרוע) קשה לי לדעת לפי ה'עין' ,אין לי מספיק ניסיון והגדלה יש המלצות מאיפה אני קונה ? מקורית?
מדובר במחט D81S לראש STANTON 881S
...
[left]
Jacob, wake up! You've got to tidy your room now!
[/left]
raniburg אתה חייב לפתור את בעיית החיווט בזרוע, לבצע איזון ראש עם פרוטרקטור של סטיבנסון, לוודא שהפרמטרים של הגאומטריה והמשקל נכונים ורק אז תוכל לחשוד במחט. באופן אישי מעולם לא נתקלתי בבעיית צד אחד חלש מהאחר כתוצאה של כשל במחט. אני לא בטוח שזה בלתי-אפשרי אבל נשמע לי, בהתחשב בנסיונות הפסיכיים שביצעתי עם פטפונים, לא סביר. בנוסף, כדי לבודד את בעיית הרעשים הסטטיים תוודא בבקשה ממך - שההארקה של הזרוע תקינה. מעל הציר, בצידה התחתון של הזרוע, אמור להיות בורג שמהדק את החוט המאריק. הוא מתחבר להארקה של הערוץ הימני (ירוק) ואתה יכול לבדוק הולכה עם DMM. פרוב אחד בהיקף ה-RCA של הערוץ הימני, פרוב אחר על מוט הזרוע באזור בו האלומיניום חשוף (אותו בורג למשל).
אם כל זה נכשל ואתה עדיין צריך מחט חדשה... קשה למצוא מקורית בלי עגמת נפש
מהמחיר. מידי פעם אפשר למצוא חילופיות הולמות כמו
זו או במקרה הכי פחות מועדף
זו.
אני ממש מקווה שלא המחט היא העניין כאן. מדובר בהוצאה יחסית גבוהה משום שמדובר בראש וינטאז' איכותי ביותר, מחטי NOS, ובחוקי הביקוש וההיצע הרגילים שלא משחקים לטובתך במקרה הזה.
בדיקה נוספת שיכולה לחסוך זמן וכסף היא בדיקת קרטון הסיגריות... לוקחים חתיכת קרטון (שכבה אחת) מחפיסת סיגריות (לא מהמכסה של החפיסה - מהגוף) ובודקים שהמרווח בין הזרוע לקיו-בר מכיל את הקרטון לכל אורכו. אם הזרוע נוגעת בתושבת - התוצאה = קפיצות.