גיבוי ושחזור גלקסי 2
חיפשתי בפורומים אבל אין תשובה מפורטת וחד משמעית בנושא.
אני רוצה לפרמט את המכשיר שלי בצורה הכי מהירה ובטוחה מאחר והוא כבר ישן ועמוס בבעיות.
מדובר במכשיר לא פרוץ - רוט של אורנג'.
כמובן שהחשוב ביותר זה לגבות אנשי קשר, גלריה, SMSים ישנים, יומן והגדרות שונות.
האם אני חייב לפרוץ רוט כדי לגבות את הכל או שאפשר לעשות זאת גם ללא רוט?
אם כן צריך רוט פרוץ, הבנתי שקודם צריך לגבות - יש פה ביצה ותרנגולת, לא?
אני רוצה לפרמט את המכשיר שלי בצורה הכי מהירה ובטוחה מאחר והוא כבר ישן ועמוס בבעיות.
מדובר במכשיר לא פרוץ - רוט של אורנג'.
כמובן שהחשוב ביותר זה לגבות אנשי קשר, גלריה, SMSים ישנים, יומן והגדרות שונות.
האם אני חייב לפרוץ רוט כדי לגבות את הכל או שאפשר לעשות זאת גם ללא רוט?
אם כן צריך רוט פרוץ, הבנתי שקודם צריך לגבות - יש פה ביצה ותרנגולת, לא?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
גלריה = העברה למחשב.
SMS = יש במרקט לא מעט תוכנות לגיבוי.
יומן + אנשי קשר = מסונכרן עם GMAIL.
מה זה הגדרות שונות?
איך לפרמט? נכנס להגדרות ולשם שיחזור.
מה זה הגדרות שונות?
איך לפרמט? נכנס להגדרות ולשם שיחזור.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
היי, יש לי את אותה השאלה אני אני מצטרף לפוסט ואנסה להסביר יותר,mp3lll כתב:גלריה = העברה למחשב.
מה זה הגדרות שונות?
איך לפרמט? נכנס להגדרות ולשם שיחזור....
זה נכון שניתן לגבות את המסרונים וה Whatsapp וגם את הגלריה בקלות,
אך נראה שיש דברים שמערכת ההפעלה, אצלי 4.1.2 שומרת אצלה או מנהלת אצלה, דוגמא ?
אנשי קשר שמסונכרנים לGMAIL זה אחלה ועובד מצויין, אבל ! יש הגדרות של אנשי הקשר שנשמרים במערכת ההפעלה, לדוגמא אם יש לך מספר טלפונים לאותו איש קשר, נגיד "אבא" ובתוך אבא שמרת גם את הנייד שלו תחת נייד, גם טלפון במשרד תחת "עבודה" ופקס בבית תחת "פקס"
אותה הדוגמא יכולה להיות גם תחת פרטי חברה עם מספר מספרי טלפון. במצב שתיארתי מגדירים מספר טלפון אחר מתוך המגוון כמספר ברירת מחדל. כך שכאשר את מחייג ע"י משיכה של איש הקשר משמאל לימין הוא יודע לאיזה מספר לחייג מתוך המגוון. או אם אתה נכנס לפרטי החברה אתה יודע לאיזה מספר לחייג כי מופיע לך V על מספר ברירת מחדל.
הגדרות אלו לא נשמרות ב GMAIL. ולא הצלחתי לגבות אותם באמצעות KIES.
יש לי מאות אנשי קשר ואני ממש לא יודע איך להתמודד עם הבעיה, האם יש אפשרות לבצע גיבוי יסודי יותר למכשיר או להגדרה זו בפרט ללא ביצוע רוט למכשיר ?
תודה מראש
-
- תמונה לדוגמא
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
shlompis
לשאלת הגיבוי - מתוך האנשי קשר לבצע EXPORT של כל אנשי הקשר לקובץ VCF.
כשתשחזר את אנשי הקשר (IMPORT של הקובץ הנ"ל) הוא ישמור את מרבית התכונות שנקבעו במערכת ההפעלה.
למה מרבית? במקרה ומוגדרים לך כרטיסים נפרדים שבוצע איחוד לכרטיס אחד - הם יזכרו ככרטיסים נפרדים. זה קורה לרוב כשיש תחת אותו כרטיס נתוני SKYPE שאוחדו פנימה אחרי סינכרון ולא נכתבו מראש ישירות לכרטיס.
כל השאר ישמר כמו שזה עכשיו.
כשתשחזר את אנשי הקשר (IMPORT של הקובץ הנ"ל) הוא ישמור את מרבית התכונות שנקבעו במערכת ההפעלה.
למה מרבית? במקרה ומוגדרים לך כרטיסים נפרדים שבוצע איחוד לכרטיס אחד - הם יזכרו ככרטיסים נפרדים. זה קורה לרוב כשיש תחת אותו כרטיס נתוני SKYPE שאוחדו פנימה אחרי סינכרון ולא נכתבו מראש ישירות לכרטיס.
כל השאר ישמר כמו שזה עכשיו.
היי, תודה על התשובה הזריזה, ניסיתי גם את זה בעבר,ufffnick כתב:shlompis
כל השאר ישמר כמו שזה עכשיו....
המספרים אכן נכנסו אך הגדרת מספר ברירת המחדל לא עברה באף אחד מאנשי הקשר.
אם הנתונים נמצאים בGMAIL, לא צריך את KIES כדי לגבות אותם. פשוט תייצא את רשימת א"ק שלך אל המחשב.shlompis כתב:היי, יש לי את אותה השאלה אני אני מצטרף לפוסט ואנסה להסביר יותר,mp3lll כתב:גלריה = העברה למחשב.
מה זה הגדרות שונות?
איך לפרמט? נכנס להגדרות ולשם שיחזור....
זה נכון שניתן לגבות את המסרונים וה Whatsapp וגם את הגלריה בקלות,
אך נראה שיש דברים שמערכת ההפעלה, אצלי 4.1.2 שומרת אצלה או מנהלת אצלה, דוגמא ?
אנשי קשר שמסונכרנים לGMAIL זה אחלה ועובד מצויין, אבל ! יש הגדרות של אנשי הקשר שנשמרים במערכת ההפעלה, לדוגמא אם יש לך מספר טלפונים לאותו איש קשר, נגיד "אבא" ובתוך אבא שמרת גם את הנייד שלו תחת נייד, גם טלפון במשרד תחת "עבודה" ופקס בבית תחת "פקס"
אותה הדוגמא יכולה להיות גם תחת פרטי חברה עם מספר מספרי טלפון. במצב שתיארתי מגדירים מספר טלפון אחר מתוך המגוון כמספר ברירת מחדל. כך שכאשר את מחייג ע"י משיכה של איש הקשר משמאל לימין הוא יודע לאיזה מספר לחייג מתוך המגוון. או אם אתה נכנס לפרטי החברה אתה יודע לאיזה מספר לחייג כי מופיע לך V על מספר ברירת מחדל.
הגדרות אלו לא נשמרות ב GMAIL. ולא הצלחתי לגבות אותם באמצעות KIES.
יש לי מאות אנשי קשר ואני ממש לא יודע איך להתמודד עם הבעיה, האם יש אפשרות לבצע גיבוי יסודי יותר למכשיר או להגדרה זו בפרט ללא ביצוע רוט למכשיר ?
תודה מראש...
אני אישית שולח את הקובץ לעצמי במייל ובכך יוצר גיבוי נוסף.
התייעצות המשך: הסיבה שנאלצתי לפרמט את המכשיר היא בגלל תופעה מעצבנת שאחת למספר הדלקות של המכשיר הוא נתקל בבעיית זיכרון.
הוא לא מצליח לפתוח גלריה, לצלם תמונות או לפתוח אפליקציות כגון waze או instagram.
ההודעה המתקבלת בניסיון פתיחת הגלריה היא זו:
"אין די שטח פנוי. מחק פריטים לא נחוצים, כגון תוכנות שהורדת, תמונות, קטעי וידיאו ומסמכים".
הייתי בטוח שה-RESET שביצעתי יפתור את הבעיה, אך היא חזרה ובגדול.
חשוב לציין שהיא נפתרת אך ורק באמצעות restart למכשיר. אוף!
HELP
הוא לא מצליח לפתוח גלריה, לצלם תמונות או לפתוח אפליקציות כגון waze או instagram.
ההודעה המתקבלת בניסיון פתיחת הגלריה היא זו:
"אין די שטח פנוי. מחק פריטים לא נחוצים, כגון תוכנות שהורדת, תמונות, קטעי וידיאו ומסמכים".
הייתי בטוח שה-RESET שביצעתי יפתור את הבעיה, אך היא חזרה ובגדול.
חשוב לציין שהיא נפתרת אך ורק באמצעות restart למכשיר. אוף!
HELP