המלצות רבותיי המלצות
-
inspector_60
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
מרחק צפיה: 2.5
תכנים: HD yes באופן כמעט מוחלט
3D: ממש לא חובה
smart tv: ממש לא חובה
תקציב: 4K עם גמישות לפה ולשם
הקניה לא דחופה ולכן אם יש איזה מישהו שחושב שכדאי לחכות קצת אז זה המקום להגיד. (אם יש סיבה להזדרז זה גם המקום להגיד)
אני נוטה לכיוון של "46"
תודה מראש
מרחק צפיה: 2.5
תכנים: HD yes באופן כמעט מוחלט
3D: ממש לא חובה
smart tv: ממש לא חובה
תקציב: 4K עם גמישות לפה ולשם
הקניה לא דחופה ולכן אם יש איזה מישהו שחושב שכדאי לחכות קצת אז זה המקום להגיד. (אם יש סיבה להזדרז זה גם המקום להגיד)
אני נוטה לכיוון של "46"
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי inspector_60 ב 27/08/2013 12:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
46 לטעמי קטן מידי
אתה צריך 55 או במקרה הכי גרוע 50.
בלי סמארט ובלי תלת מימד-העניין שכל הטלוויזיות הטובות פחות או יותר כוללות רכיב זה, זה לא שאפשר לקחת טלוויזיה טובה ולבקש אותו דגם בלי היכולות הנ"ל וכך להוזיל.
מבחינת לחכות: לא! היות וההמלצה שלי מעל 50 אינצ תמהר לקנות כי יש עוד מלאי של מכשירים בחנויות שהשתחררו מהמכס לפני עליית המס.
טיפ: המחיר בזאפ ממש לא משקף. תבדוק בהייטק זון אם יכול.
התקציב שלך נראה לי נמוך מדי לטעמי על מנת לקבל טלוויזיה איכותית. אולי פלזמה אבל תלוי בתאורה בחדר. אם החדר מואר אז לא כדאי פלזמה.
יש לסמסונג פלזמות שממליצים עליהם בפורום בגודל 51 אינצ שנכנסות לתקציב שלך.
אתה צריך 55 או במקרה הכי גרוע 50.
בלי סמארט ובלי תלת מימד-העניין שכל הטלוויזיות הטובות פחות או יותר כוללות רכיב זה, זה לא שאפשר לקחת טלוויזיה טובה ולבקש אותו דגם בלי היכולות הנ"ל וכך להוזיל.
מבחינת לחכות: לא! היות וההמלצה שלי מעל 50 אינצ תמהר לקנות כי יש עוד מלאי של מכשירים בחנויות שהשתחררו מהמכס לפני עליית המס.
טיפ: המחיר בזאפ ממש לא משקף. תבדוק בהייטק זון אם יכול.
התקציב שלך נראה לי נמוך מדי לטעמי על מנת לקבל טלוויזיה איכותית. אולי פלזמה אבל תלוי בתאורה בחדר. אם החדר מואר אז לא כדאי פלזמה.
יש לסמסונג פלזמות שממליצים עליהם בפורום בגודל 51 אינצ שנכנסות לתקציב שלך.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
46" זה לא הכיוון ל 3.5 מ'. אתה צריך 55" לפחות.
4K זה תקציב בעייתי למסך טוב בגודל הזה. אבל - רק אם החדר לא מואר - יש פלאסמה של סמסונג F5500 בגודל 51" שאמנם יוצאת מהתקציב שלך אבל אולי יכולה להתאים לך (זה לא 55" אבל לפחות לא 46"). שים לב שיש גם מסך LED עם השם F5500 בגודל 50" ולא עליו אני מדבר.
במחירים הזה, לא הייתי הולך על שום דבר אחר. כדי לקבל LED איכותי בגודל כזה צריך לשלם הרבה יותר.
4K זה תקציב בעייתי למסך טוב בגודל הזה. אבל - רק אם החדר לא מואר - יש פלאסמה של סמסונג F5500 בגודל 51" שאמנם יוצאת מהתקציב שלך אבל אולי יכולה להתאים לך (זה לא 55" אבל לפחות לא 46"). שים לב שיש גם מסך LED עם השם F5500 בגודל 50" ולא עליו אני מדבר.
במחירים הזה, לא הייתי הולך על שום דבר אחר. כדי לקבל LED איכותי בגודל כזה צריך לשלם הרבה יותר.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
eranar: איזה קטע. כתבנו בערך את אותו דבר יחד... 
-
inspector_60
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
צודקים!! עשיתי טעות במרחק , מדובר על 2.5 ולא 3.5
מצטער
מצטער