שלום לכולם...
דילמה...
הגעתי לישורת האחרונה שבה אני צריך להחליט בין כמה מסכים:
1.המסך שהכי רציתי samsung 50f6400 הצעה מעבר לתקציב- 7200 שח
2.המסך הבא בתור Samsung 46f6400 הצעה קצת יקרה- 6430 שח
3.האחרון Samsung 46es6400 קיבלתי הצעה של 4700 שח
המרחק מהמסך הוא בין 2.5 ל 3 מטר,אין לי צורך בסמארט (המחשב מחובר קבע לטלויזיה,אם מישהו מכיר הצעה טובה יותר ללא בסמארט אני אשמח)מה שחשוב זו איכות התמונה (צפייה בעיקר בסרטי בלו ריי דרך המחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי,כך שאם יש דגם עם פחות יציאות hd נראה לי שאסתדר...3d יהיה נחמד אם יהיה קיים אך לא חובה)
הדילמה היא האם כדאי לקנות עכשיו את הדגם השלישי או לחכות קצת שהתקציב יעלה לשאר הדגמים?האם יש הבדל מהותי בין סדרת f לסדרת es שמצדיק את ההבדל במחירים?האם מהמרחק הזה יש הבדל מהותי בין 46״ ל50״?כל המסכים הינם של היבואן הרשמי.
תודה לכל העוזרים...
רגע האמת...דילמה ...עזרה בבחירת מסך
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
צודק שלומי...
התקציב הוא בסביבות חמש חמש וחצי נכון להיום...עוד שלושה ארבעה חודשים התקציב יעלה קצת...אבל גם המס על חמישים אינטש...
הסיבה שאני מעדיף מהיבואן הרשמי היא מפני שלפי מה שבדקתי גם כאן בפורום אחרי נבירה עמוקה שיש סיכון בקנייה מיבואן מקביל כמו י.שלום וכו...סיכון של פנלים מזויפים,מספר כניסות hd ו USB נמוך ממה שכתוב וגם כן מהסיבה שאין אבא ואמא לטלוויזיה (אצטט את אחד מחברי הפורום:״קנה בזול וזה יעלה לך יקר״)...
אנא תקנו אותי אם אני טועה...
תודה לכולם על העזרה
התקציב הוא בסביבות חמש חמש וחצי נכון להיום...עוד שלושה ארבעה חודשים התקציב יעלה קצת...אבל גם המס על חמישים אינטש...
הסיבה שאני מעדיף מהיבואן הרשמי היא מפני שלפי מה שבדקתי גם כאן בפורום אחרי נבירה עמוקה שיש סיכון בקנייה מיבואן מקביל כמו י.שלום וכו...סיכון של פנלים מזויפים,מספר כניסות hd ו USB נמוך ממה שכתוב וגם כן מהסיבה שאין אבא ואמא לטלוויזיה (אצטט את אחד מחברי הפורום:״קנה בזול וזה יעלה לך יקר״)...
אנא תקנו אותי אם אני טועה...
תודה לכולם על העזרה