Samsung ES8000 או Philips 7008 - התלבטות לפני רכישה
ערב טוב חברים,
אני לקראת רכישת מסך בגודל 55", מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל.
אפשר לומר שהסיבה העיקרית שבעקבותיה אני נוטה לכיוון הסמסונג היא העיצוב שלה -
אין ספק שמדובר במסך היפה ביותר שיכול להיכנס לסלון שלי.
כמו כן, ה-EVOLUTION KIT מאפשר גם בעוד שנה ושנתיים אפשרויות לשדרוג החומרה,
מה שמנחם אותי במובן מסויים, שכן בטווח הזמן הזה, אין לי ספק שיהיו שינויים באפשרויות
שסמסונג תציג, ואת חלקן יהיה אפשר לשדרג ע"י הקיט הנ"ל.
האמת היא שעצם העובדה שמדובר במסך "ישן", גורמת לי לחשוב פעמיים, במיוחד לעומת המתחרה מבית פיליפס.
לטובת הפיליפס אציין את איכות התמונה , ואת המחיר שזול בכ-3000 ש"ח.
אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לדו קרב המדובר.
תודה רבה
אני לקראת רכישת מסך בגודל 55", מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל.
אפשר לומר שהסיבה העיקרית שבעקבותיה אני נוטה לכיוון הסמסונג היא העיצוב שלה -
אין ספק שמדובר במסך היפה ביותר שיכול להיכנס לסלון שלי.
כמו כן, ה-EVOLUTION KIT מאפשר גם בעוד שנה ושנתיים אפשרויות לשדרוג החומרה,
מה שמנחם אותי במובן מסויים, שכן בטווח הזמן הזה, אין לי ספק שיהיו שינויים באפשרויות
שסמסונג תציג, ואת חלקן יהיה אפשר לשדרג ע"י הקיט הנ"ל.
האמת היא שעצם העובדה שמדובר במסך "ישן", גורמת לי לחשוב פעמיים, במיוחד לעומת המתחרה מבית פיליפס.
לטובת הפיליפס אציין את איכות התמונה , ואת המחיר שזול בכ-3000 ש"ח.
אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע לדו קרב המדובר.
תודה רבה
היי,
ראשית אספר שאני בעלים של פיליפס 7008 מזה מספר חודשים.
כנראה שאני משוחד מעט,
בזמנו הסמסונג היתה יקרה מאוד כך שהיא אפילו לא היתה אופציה עבורי, אני חושב שהיא המתחרה של 8008.
אוכל לספר שאני מאוד נהנה מהמסך, גם ביכולות ה HD בדוד מימד וגם בתלת.
ניסיתי אפילו בסופש האחרון לצפות בהמרה שהמסך מבצע מ HD רגיל לתלת וצפיתי בהופעה חיה שאני מכיר טוב.
זה גימיק נחמד שעובד טוב, כמובן לא כמו הדבר האמיתי.
גם האמביליט מוסיף
השאלה אליך, מעבר ליתרונות בפיצ׳רים או בתחומים אחרים לאיכות תמונה,
איזו תמונה אהבת יותר ?
וכן האם אתה אדיש ליתרון של סמסונג בנושא העברית והסמארט ?
ראשית אספר שאני בעלים של פיליפס 7008 מזה מספר חודשים.
כנראה שאני משוחד מעט,
בזמנו הסמסונג היתה יקרה מאוד כך שהיא אפילו לא היתה אופציה עבורי, אני חושב שהיא המתחרה של 8008.
אוכל לספר שאני מאוד נהנה מהמסך, גם ביכולות ה HD בדוד מימד וגם בתלת.
ניסיתי אפילו בסופש האחרון לצפות בהמרה שהמסך מבצע מ HD רגיל לתלת וצפיתי בהופעה חיה שאני מכיר טוב.
זה גימיק נחמד שעובד טוב, כמובן לא כמו הדבר האמיתי.
גם האמביליט מוסיף
השאלה אליך, מעבר ליתרונות בפיצ׳רים או בתחומים אחרים לאיכות תמונה,
איזו תמונה אהבת יותר ?
- עיבוד תמונה
צבעים
חדות
וכן האם אתה אדיש ליתרון של סמסונג בנושא העברית והסמארט ?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אם התקציב שלך מאפשר (נשמע שכן כי ציינת שה ES8000 יקרה ב 3000 ש"ח) אז למה אתה לא הולך על פיליפס 8008?
המחיר שלה יקר מה 7008 בכ 2.5K כלומר באיזור של ES8000 ואתה מקבל 3D אקטיבי ופאנל S-PVA כמו בסמסונג (יש מצב שמיוצר אפילו ע"י סמסונג) עם עיבוד תמונה טוב יותר מ 7008 (מעבד 17 ביט) וגם מסמסונג. ה 8008 היא ללא ספק דגם מעולה ב 2D וגם ב 3D אם אקטיבי לא מפריע לך.
עכשיו בלי קשר, במחיר הזה יש גם את F7500. ה ES8000 מול F7500 - הייתי הולך על ה F7500. (גם אצלה אפשר להכניס evolution kit אבל אתה מקבל מראש את ה "kit" של 2013 בתוך המסך).
נראה לי היית צריך לשאול בשרשור - המלצה למסך LED 55" עד 14-15K אבל עם העדפה לשלם פחות
גם לי יש 7008 (7108 ליתר דיוק) ואני מעריך שכל אחד מהדגמים שציינתי כולל 7008 יתן לך תמורה מצויינת.
אחרי כל המידע וההתפלצפות אני אסכם בדעתי: אם היה לי את התקציב ולא היה מפריע לי 3D אקטיבי, הייתי הולך על פיליפס 8008. אמבילייט ב 3 צדדים, פאנל מעולה ועיבוד תמונה מהשורה הראשונה. אם הייתי רוצה לחסוך מעט (באמת היה המצב אצלי) - 7008.
המחיר שלה יקר מה 7008 בכ 2.5K כלומר באיזור של ES8000 ואתה מקבל 3D אקטיבי ופאנל S-PVA כמו בסמסונג (יש מצב שמיוצר אפילו ע"י סמסונג) עם עיבוד תמונה טוב יותר מ 7008 (מעבד 17 ביט) וגם מסמסונג. ה 8008 היא ללא ספק דגם מעולה ב 2D וגם ב 3D אם אקטיבי לא מפריע לך.
עכשיו בלי קשר, במחיר הזה יש גם את F7500. ה ES8000 מול F7500 - הייתי הולך על ה F7500. (גם אצלה אפשר להכניס evolution kit אבל אתה מקבל מראש את ה "kit" של 2013 בתוך המסך).
נראה לי היית צריך לשאול בשרשור - המלצה למסך LED 55" עד 14-15K אבל עם העדפה לשלם פחות
גם לי יש 7008 (7108 ליתר דיוק) ואני מעריך שכל אחד מהדגמים שציינתי כולל 7008 יתן לך תמורה מצויינת.
אחרי כל המידע וההתפלצפות אני אסכם בדעתי: אם היה לי את התקציב ולא היה מפריע לי 3D אקטיבי, הייתי הולך על פיליפס 8008. אמבילייט ב 3 צדדים, פאנל מעולה ועיבוד תמונה מהשורה הראשונה. אם הייתי רוצה לחסוך מעט (באמת היה המצב אצלי) - 7008.
מודה ומתוודה כי המחשבה היחידה שבגללה אני שוקל לקחת את הסמסונג היא העיצוב,
ולכן הפיליפס 8008 יורדת מהפרק.
הפחד שלי הוא באמת מה"התפשרות" על דגם משנה קודמת, אם כי מדובר בהתפשרות על
מסך הדגל של אותה שנה....
אשמח דווקא לשמוע סיבות שבגללן לא מומלץ לי לקחת את הסמסונג, אולי כך אשתכנע "להתפשר" על ה7008
תודה רבה על העזרה
ולכן הפיליפס 8008 יורדת מהפרק.
הפחד שלי הוא באמת מה"התפשרות" על דגם משנה קודמת, אם כי מדובר בהתפשרות על
מסך הדגל של אותה שנה....
אשמח דווקא לשמוע סיבות שבגללן לא מומלץ לי לקחת את הסמסונג, אולי כך אשתכנע "להתפשר" על ה7008
תודה רבה על העזרה
לא הייתי קונה טלויזה בגלל - EVOLUTION KIT - כי אם וכאשר הם ימכרו את זה.. אני לא מכיר אף אחד שיקנה מעבד חדש לטלויזה שלו ב-3 אלפים שקל
(כי אין סיכוי שזה יעלה פחות).
בקיצור אם אתה חוסך את השלושת האלפיים העתדים ואת השלושת אלפים של היום ... תקנה כבר טלויזה חדשה.
(כי אין סיכוי שזה יעלה פחות).
בקיצור אם אתה חוסך את השלושת האלפיים העתדים ואת השלושת אלפים של היום ... תקנה כבר טלויזה חדשה.
בעיניי הפיליפס הרבה יותר יפה מהסמסונג ודווקא בגלל המסגרת העדינה בצבע מטאלי כהה שעוטפת את המסך ובנוסף הפאנל התחתון שעשוי מאלומיניום מוברש והרגל שעטופה בכרום מלא ושבנויה כך שתיתן תחושה שהטלוויזיה מרחפת!ציון1 כתב:שלום ! אני מבין שהצורה הויזואלית של המסך מאוד חשובה לך, עם זאת אתה קונה מסך בכדי לצפות בתוכן ולהנות ממנו. אם תבחר בסוף ב פיליפס 8008 תהנה מאיכות מסך מנצח + האמבילייט ה xl.תטייל בחנויות ותבדוק. בהצלחה....
- schmichael
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
תזכורת, אל אף הפרסומים השקריים (וגם מה שהמוכרים אומרים ללא אחריות) פיליפס 7008 לא תומך בתרגום SRT עברית. הוא מתרגם רק פונטים UTF8.
כל מה שמוכרים לכם על טכנאי שיבוא ויתקין גרסה זה הנפצה. מדובר סך הכול בהעברת התפריטים לשפה העברית (ממש מעניין מישהו). ואפילו הספריות מהרשת בעברית נקראות הפוך.
אם עשיתם את הטעות כמוני וקניתם את הטלויזיה, תעשו את עדכון גרסת הקושחה מהאתר של פיליפס, משפר משמעותית את הביצועים:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =en&scy=DK
כל מה שמוכרים לכם על טכנאי שיבוא ויתקין גרסה זה הנפצה. מדובר סך הכול בהעברת התפריטים לשפה העברית (ממש מעניין מישהו). ואפילו הספריות מהרשת בעברית נקראות הפוך.
אם עשיתם את הטעות כמוני וקניתם את הטלויזיה, תעשו את עדכון גרסת הקושחה מהאתר של פיליפס, משפר משמעותית את הביצועים:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =en&scy=DK
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
שמע, זה נכון שאין תמיכה בעברית אבל לא היו פרסומים מצד אלקטרה שזה יהיה. אם מישהו שיקר לך זו בעיה אחרת.schmichael כתב:תזכורת, אל אף הפרסומים השקריים (וגם מה שהמוכרים אומרים ללא אחריות) פיליפס 7008 לא תומך בתרגום SRT עברית. הוא מתרגם רק פונטים UTF8.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =en&scy=DK...
אני לא איזה אוהד של אלקטרה אבל לא צריך ללכלך סתם.
וסתם שתדע, לא עשית טעות כזו קשה עם הטלויזיה הזו. היא מעולה יחסית למחיר שלה והכי טובה השנה ב 3D פאסיבי.