חנויות חשמל של "סופר" למיניהן באלנבי...יש תחרות מחירים? (+בקשת המלצות)
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היי,
מתנצל מראש על אורך דבריי.
האם מתקיימת תחרות שמתבטאת בהורדות מחירים הן אם אני עובר בין אחת לשניה והן מול חנויות אחרות בכל רחבי הארץ?
יש צידוק בטענה (שקראתי ושמעתי יותר מ-5 פעמים) שבשורה התחתונה "אבי סופר" יצא תמיד הזול ביותר?
אשמח לקבל חוות דעתכם הן לגבי חנויות "אבי סופר" והן לגבי "משה סופר" (מי מבינהם יצא זול יותר לבסוף, שירות וכו').
האם קיימים ריכוזים נוספים באיזור דרום הארץ ומרכזה של מס' חנויות חשמל בצפיפות כזו?
מה לגבי בני ברק? האם הגיוני שדווקא שם אמצא את המחירים הזולים ביותר? (חרדים = אוכלוסיה די חלשה ולכן, בדר"כ מה שנמצא במתחמים שלהם זול יותר).
גם כאן, אשמח להמלצות נקודתיות לגבי חנויות.
אשמח לקבל בהזדמנות זו המלצה למקרר באיזור ה-500L עד רוחב 70ס"מ.
עד כמה חשוב שיהיה במקרר AIR FLOW?
איזו חברה נותנת יותר שנות אחריות?
חברות שמומלץ להדיר רגליי מהן?
אשמח גם להמלצה למכונת כביסה פשוטה ואמינה (אני גר לבדי..נכון להיות אין ילדים).
כמו-כן:
אם קיבלתי מחיר אטרקטיבי על מקרר, מ.כביסה אך אני עובר רק בעוד 3-4 חודשים ... האם כדאי לקפוץ על מחירים נמוכים כבר עכשיו? או שבסוף שנה (המעבר בין 2013 ל-2014) הרשתות והחנויות עשויות לצאת עם "מבצעי הכאסח" האטרקטיביים ביותר בכדי להיפטר מסחורה במעבר בין השנתונים?
אגב: בנוגע לקניית סלון בסכום של סביב ה-4,000,-5,000ש"ח - יש למי מכם נסיון עם חנויות ברח' הרצל ת"א?
סיירתי שם היום ... ראיתי כמה דברים.
נאמר לי על-ידי 3 החנויות כי הרהיטים ברמת איכות גבוהה, עם אחריות ל-3...5 שנים...
אשמח מאד לשמוע ממי שקנה שם בסכומים הללו (מדבר על ספה פינתית).
רוב תודות לכולם.
שנה טובה!
מתנצל מראש על אורך דבריי.
האם מתקיימת תחרות שמתבטאת בהורדות מחירים הן אם אני עובר בין אחת לשניה והן מול חנויות אחרות בכל רחבי הארץ?
יש צידוק בטענה (שקראתי ושמעתי יותר מ-5 פעמים) שבשורה התחתונה "אבי סופר" יצא תמיד הזול ביותר?
אשמח לקבל חוות דעתכם הן לגבי חנויות "אבי סופר" והן לגבי "משה סופר" (מי מבינהם יצא זול יותר לבסוף, שירות וכו').
האם קיימים ריכוזים נוספים באיזור דרום הארץ ומרכזה של מס' חנויות חשמל בצפיפות כזו?
מה לגבי בני ברק? האם הגיוני שדווקא שם אמצא את המחירים הזולים ביותר? (חרדים = אוכלוסיה די חלשה ולכן, בדר"כ מה שנמצא במתחמים שלהם זול יותר).
גם כאן, אשמח להמלצות נקודתיות לגבי חנויות.
אשמח לקבל בהזדמנות זו המלצה למקרר באיזור ה-500L עד רוחב 70ס"מ.
עד כמה חשוב שיהיה במקרר AIR FLOW?
איזו חברה נותנת יותר שנות אחריות?
חברות שמומלץ להדיר רגליי מהן?
אשמח גם להמלצה למכונת כביסה פשוטה ואמינה (אני גר לבדי..נכון להיות אין ילדים).
כמו-כן:
אם קיבלתי מחיר אטרקטיבי על מקרר, מ.כביסה אך אני עובר רק בעוד 3-4 חודשים ... האם כדאי לקפוץ על מחירים נמוכים כבר עכשיו? או שבסוף שנה (המעבר בין 2013 ל-2014) הרשתות והחנויות עשויות לצאת עם "מבצעי הכאסח" האטרקטיביים ביותר בכדי להיפטר מסחורה במעבר בין השנתונים?
אגב: בנוגע לקניית סלון בסכום של סביב ה-4,000,-5,000ש"ח - יש למי מכם נסיון עם חנויות ברח' הרצל ת"א?
סיירתי שם היום ... ראיתי כמה דברים.
נאמר לי על-ידי 3 החנויות כי הרהיטים ברמת איכות גבוהה, עם אחריות ל-3...5 שנים...
אשמח מאד לשמוע ממי שקנה שם בסכומים הללו (מדבר על ספה פינתית).
רוב תודות לכולם.
שנה טובה!
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לגבי מחירים - תבדוק ותשווה. אבל אם אתה עובר רק עוד 3-4 חודשים יש לך איפה לאכסן את זה? וגם אם יש הובלה חינם כשאתה קונה, אח״כ תצטרך לשלם למוביל.
לגבי ריהוט - אם אני זוכר נכון פתחת שרשור דומה על דירה חדשה קנויה שאתה עובר אליה, לא?בריהוט דווקא כדאי להשקיע עוד קצת במשהו שיחזיק להרבה שנים. היו לי ספות מדרום ת״א, ולא יכול להגיד שהאיכות היתה מעולה. אני ממליץ לך ללכת למקום כמו שמרת הזורע, יש לפעמים מבצעים ואפשר קצת להתמקח.
לגבי ריהוט - אם אני זוכר נכון פתחת שרשור דומה על דירה חדשה קנויה שאתה עובר אליה, לא?בריהוט דווקא כדאי להשקיע עוד קצת במשהו שיחזיק להרבה שנים. היו לי ספות מדרום ת״א, ולא יכול להגיד שהאיכות היתה מעולה. אני ממליץ לך ללכת למקום כמו שמרת הזורע, יש לפעמים מבצעים ואפשר קצת להתמקח.
-
shaby
-
- חבר ותיק

mrunderhill שלום,
השאלה לא היתה לגבי איפה זול יותר ב-X או ב-Y ... אלא באופן כללי אם עשויה להיות תחרות מחירים בין מס' חנויות הממוקמות באותו אזור.
מבחינת הטיימינג לקנייה: חודש-חודשיים לפני הכניסה זה ארוך מידי?
ריהוט: אין לי כסף למשהו כמו "שמרת הזורע"...זה מאד יקר.
אני מדבר על קניית ספה בסכום של סביב ה-5,000ש"ח.
הרמה שאתה מציע זה לפחות פי 2.
אין מקומות שהם מבחינת איכות מצויים ב"אמצע" - בין שמרת הזורע לבין החנויות בדרום ת"א.
כמובן שעל החנויות בתחנה מרכזית אני לא חושב אפילו.
אגב, יש מקום להאמין לחנויות ברח' הרצל שאומרות שיש להם מפעל בת"א ... רשל"צ וכו' והאיכות טובה? (כלומר, שזה לא ה"***" מחברון...).
תודה!
השאלה לא היתה לגבי איפה זול יותר ב-X או ב-Y ... אלא באופן כללי אם עשויה להיות תחרות מחירים בין מס' חנויות הממוקמות באותו אזור.
מבחינת הטיימינג לקנייה: חודש-חודשיים לפני הכניסה זה ארוך מידי?
ריהוט: אין לי כסף למשהו כמו "שמרת הזורע"...זה מאד יקר.
אני מדבר על קניית ספה בסכום של סביב ה-5,000ש"ח.
הרמה שאתה מציע זה לפחות פי 2.
אין מקומות שהם מבחינת איכות מצויים ב"אמצע" - בין שמרת הזורע לבין החנויות בדרום ת"א.
כמובן שעל החנויות בתחנה מרכזית אני לא חושב אפילו.
אגב, יש מקום להאמין לחנויות ברח' הרצל שאומרות שיש להם מפעל בת"א ... רשל"צ וכו' והאיכות טובה? (כלומר, שזה לא ה"***" מחברון...).
תודה!
- mrunderhill
- חבר ותיק

תראה, יש ויש, ואני לא שופט את כולם. אני הייתי נכנס (למעשה, אני בדיוק עושה את זה בשבועות הקרובים) לשמרת הזורע ובודק מה יש להם במבצעים. ד"א - אני לא עובד אצלהם ואין לי אחוזים, והם במחירים יחסית סבירים לנניח ניקולטי, שזה אחלה ספות אבל ממש ממש יקרות.
יש גם מחסני הנמל שאני אישית לא מכיר, אבל מפרסמים בהייטק זון אז הצצתי באתר שלהם. רק תזכור שבאמת מדובר בריהוט שיהיה אצלך, נניח, 10 שנים לפחות. אז אם תשקיע 2000 שקל יותר, זה כולה 200 שקל לשנה, ותקבל משהו איכותי. זו הדעה שלי בכל מקרה, לי נמאס לקנות ריהוט מאיקאה שמתפרק לי
יש גם מחסני הנמל שאני אישית לא מכיר, אבל מפרסמים בהייטק זון אז הצצתי באתר שלהם. רק תזכור שבאמת מדובר בריהוט שיהיה אצלך, נניח, 10 שנים לפחות. אז אם תשקיע 2000 שקל יותר, זה כולה 200 שקל לשנה, ותקבל משהו איכותי. זו הדעה שלי בכל מקרה, לי נמאס לקנות ריהוט מאיקאה שמתפרק לי
-
shaby
-
- חבר ותיק

היי, תודה על תשובתך.
ל"שמרת הזורע" יש כרגע מבצע על סלון פינתי ב-6,000ש"ח.
השאלה היא האם גם בקו המוצרים המוזל שלהם - הם גם שומרים על האיכות הגבוהה?
אילו חנויות / חברות בתחום הסלונים נמצאות מבחינת רמת האיכות באמצע - בין האיכות הנמוכה (איקאה) לבין האיכות הגבוהה (שמרת הזורע)?
ל"שמרת הזורע" יש כרגע מבצע על סלון פינתי ב-6,000ש"ח.
השאלה היא האם גם בקו המוצרים המוזל שלהם - הם גם שומרים על האיכות הגבוהה?
אילו חנויות / חברות בתחום הסלונים נמצאות מבחינת רמת האיכות באמצע - בין האיכות הנמוכה (איקאה) לבין האיכות הגבוהה (שמרת הזורע)?
-
shaby
-
- חבר ותיק

השאלה היא האם כל הסלונים שלהם מיוצרים באותו סטנדרט בקרת ייצור, אותו סוג עץ בשלדת הספה.
אם כך - אין ספק שכדאי לשלם עוד 1000ש"ח ולקנות מהם.
למרות שהספה שבמבצע פחות מצאה חן בעיני (מעדיף שהשזלונג יהיה ללא משענת יד).
אגב, איך הסחורה ב"מחסני הנמל"?
אם כך - אין ספק שכדאי לשלם עוד 1000ש"ח ולקנות מהם.
למרות שהספה שבמבצע פחות מצאה חן בעיני (מעדיף שהשזלונג יהיה ללא משענת יד).
אגב, איך הסחורה ב"מחסני הנמל"?
- mrunderhill
- חבר ותיק

שים לב, בסופו של דבר אתה מקבל המלצה משני אנשים שונים שלא קשורים לחנות. באמת הסחורה שלהם מעולה ואנשים חוזרים שוב ושוב.
ד"א - מחזיקי כרטיס אשראי הייטק זון מקבלים 5% הנחה. עכשיו, גם אם אין לך את הכרטיס, זה אומר לך שהם בהחלט גמישים במחיר.
לגבי מחסני הנמל - אין לי מושג. גם אותם ראיתי באתר HTZONE, מעולם לא שמעתי עליהם קודם.
ד"א - מחזיקי כרטיס אשראי הייטק זון מקבלים 5% הנחה. עכשיו, גם אם אין לך את הכרטיס, זה אומר לך שהם בהחלט גמישים במחיר.
לגבי מחסני הנמל - אין לי מושג. גם אותם ראיתי באתר HTZONE, מעולם לא שמעתי עליהם קודם.
Re: חנויות חשמל של "סופר" למיניהן באלנבי...יש תחרות מחירים? (+בקשת המל
שלום,
לגבי אבי-סופר באלנבי: בד"כ המחירים שתקבל אצלו הם זולים משמעותית למעט מבצעים מסויימים ברשתות אחרות.
זה בדוק כבר מספר שנים לגבי מוצרי חשמל שונים. שים לב שהמחירים בזאפ יקרים יותר בד"כ.
כדאי מאוד להתמקח שם כי הם משתמשים בכל השטיקים הקיימים.
הסגנון בחנות אצלו יותר מדי "שוק" ואישית אני לא אוהב את זה.
כשמדובר במוצרים של BSH: אני אכתוב פוסט נפרד עם המלצה לחשמל-נטו בראשל"צ ( א.ת חדש) שנתנו לי מחיר זול יותר מאבי סופר ושירות טוב יותר למדיח שקניתי לפני כשבוע.
לגבי אבי-סופר באלנבי: בד"כ המחירים שתקבל אצלו הם זולים משמעותית למעט מבצעים מסויימים ברשתות אחרות.
זה בדוק כבר מספר שנים לגבי מוצרי חשמל שונים. שים לב שהמחירים בזאפ יקרים יותר בד"כ.
כדאי מאוד להתמקח שם כי הם משתמשים בכל השטיקים הקיימים.
הסגנון בחנות אצלו יותר מדי "שוק" ואישית אני לא אוהב את זה.
כשמדובר במוצרים של BSH: אני אכתוב פוסט נפרד עם המלצה לחשמל-נטו בראשל"צ ( א.ת חדש) שנתנו לי מחיר זול יותר מאבי סופר ושירות טוב יותר למדיח שקניתי לפני כשבוע.
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
בסניף באלנבי יושב אבי סופר עצמו או הבנים שלו,
רק "טיפ" לאבי סופר יש בעיה לראות גב של בן-אדם!
כלומר אחד שבא לעשות עסקה אבל זה לא הולך בגלל המחיר
הוא "משתגע!" לכן המוניטין שיצא לסניף הנ"ל כזול ביותר (וזה עוד לפני שהוא הפך לרשת!)
הוא יעשה הכל בשביל לסגור עסקה! גם אם זה אומר לתת מחירי התאבדות בהנחה שהוא מאמין שאתה רציני.
רק "טיפ" לאבי סופר יש בעיה לראות גב של בן-אדם!
כלומר אחד שבא לעשות עסקה אבל זה לא הולך בגלל המחיר
הוא "משתגע!" לכן המוניטין שיצא לסניף הנ"ל כזול ביותר (וזה עוד לפני שהוא הפך לרשת!)
הוא יעשה הכל בשביל לסגור עסקה! גם אם זה אומר לתת מחירי התאבדות בהנחה שהוא מאמין שאתה רציני.
-
shaby
-
- חבר ותיק

בדיוק אתמול עשיתי סיבוב בחנויות ברח' אלנבי: שק"ם אלקטריק , מחסני חשמל , אבי סופר.
מבחינת חוויית הקנייה (שעדיין לא בוצעה) - אין ספק ש"אבי סופר" מרגיש כמו "שוק" והחנות שלו מבולגנת ופחות נעים להסתובב בה.
אך אם המחיר יותר זול יותר - הרי שזה לא משנה.
נראה שעקב סמיכותן של מס' חנויות באלנבי - נוצרת סוג של תחרות מחירים שם.
אך בסופו של דבר - כל החנויות (שוב, באיזור אלנבי) מגיעות לאותו המחיר +-.
היום שוחחתי עם חנות שנמצאת מחוץ לת"א.
הבחור אמר לי (בהקשר למקרר שארפ והיטאצ'י) שאבי סופר לא עובד עם יבואן רשמי ושהאחריות ניתנת ע"י יבואן פרללי.
אני כמובן מעדיף לקנות מיבואן רשמי.
כבר שמעתי כל מיני סיפורי על י.שלום וכד'...
מישהו יודע מה הסיבה שיש לאותו יצרן (גם שארפ וגם סמסונג) 2 דגמים שונים בשם אך בפועל זה אותם הדגמים בדיוק?
תודה ושנה טובה לכולכם!
מבחינת חוויית הקנייה (שעדיין לא בוצעה) - אין ספק ש"אבי סופר" מרגיש כמו "שוק" והחנות שלו מבולגנת ופחות נעים להסתובב בה.
אך אם המחיר יותר זול יותר - הרי שזה לא משנה.
נראה שעקב סמיכותן של מס' חנויות באלנבי - נוצרת סוג של תחרות מחירים שם.
אך בסופו של דבר - כל החנויות (שוב, באיזור אלנבי) מגיעות לאותו המחיר +-.
היום שוחחתי עם חנות שנמצאת מחוץ לת"א.
הבחור אמר לי (בהקשר למקרר שארפ והיטאצ'י) שאבי סופר לא עובד עם יבואן רשמי ושהאחריות ניתנת ע"י יבואן פרללי.
אני כמובן מעדיף לקנות מיבואן רשמי.
כבר שמעתי כל מיני סיפורי על י.שלום וכד'...
מישהו יודע מה הסיבה שיש לאותו יצרן (גם שארפ וגם סמסונג) 2 דגמים שונים בשם אך בפועל זה אותם הדגמים בדיוק?
תודה ושנה טובה לכולכם!
-
shaby
-
- חבר ותיק

BSH =
BOSCH ... SIEMENS .. ?? (ומה השלישית?)
מה הייתם ממליצים אם אין לי יותר מידי אפשרויות מתאימות למקרר שממש יתאים לנישה?
אני חושש שבעוד 4-3 חודשים הדגמים הללו כבר לא יהיו.
מצד שני - איפה אני יאחסן את המקרר?
מצד שני - איפה אני יאחסן את המקרר?
BSH - Bosch and Siemens Hausgeräte GMBHshaby כתב:BSH =
מצד שני - איפה אני יאחסן את המקרר?...
מדובר ביצרן גרמני.
לגבי BSH ישראל: נדמה לי שהם גם אחראים על קונסטרוקטה.
מקרר לא קניתי כבר 13 שנה אז אין לי מה להוסיף.
(אגב, לפני 13 שנה קניתי אותו אצל אבי סופר)
-
shaby
-
- חבר ותיק

היי,
מה דעתכם בנוגע ליבואן פרללי?
מצד אחד - המוכרים שהציעו לי מוצרים מיבואן רשמי המליצו שלא להתקרב,,,
מצד שני - אפשר לחסוך בוודאי איזה 10% הפרש, לא כך?
הספקתי למצוא כל מיני חו"ד על "י.שלום" ... לא מעט היו לא טובות (אך לרוב נכתבו לפני כמה שנים).
כמו-כן, זה שיבואנים פרללים מייבאים סחורה המיועדת למדינות בעלות אקלים שונה מישראל (שמעתי זאת היום בחנות) -
עד כמה זה חשוב שמקרר יהיה מותאם לאקלים (כל עניין ה-CLASS F)?
השאלה היא אם זה לא מן הימור שכזה?
תודה!
מה דעתכם בנוגע ליבואן פרללי?
מצד אחד - המוכרים שהציעו לי מוצרים מיבואן רשמי המליצו שלא להתקרב,,,
מצד שני - אפשר לחסוך בוודאי איזה 10% הפרש, לא כך?
הספקתי למצוא כל מיני חו"ד על "י.שלום" ... לא מעט היו לא טובות (אך לרוב נכתבו לפני כמה שנים).
כמו-כן, זה שיבואנים פרללים מייבאים סחורה המיועדת למדינות בעלות אקלים שונה מישראל (שמעתי זאת היום בחנות) -
עד כמה זה חשוב שמקרר יהיה מותאם לאקלים (כל עניין ה-CLASS F)?
השאלה היא אם זה לא מן הימור שכזה?
תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לגבי מקרר זה בהחלט חשוב לוודא שהוא מותאם לאקלים טרופי..!
בכמעט כל מכשיר אחר חשוב לוודא מה הבדלים בין מספרי הדגמים ולראות אם יש הבדלים טכניים כפועל יוצא של כך (בטלוויזיות למשל הדגמים האירופאיים של סמסונג שונים בכמה פיצ'רים - חלקם לא קטנים בכלל כגון מנגנון החלקת תמונה - מהדגמים האסיאתיים "הרשמיים" שמיובאים ע"י סמליין).
חוצמזה, צריך להבין בדיוק איזה אחריות מקבלים מהיבואן הפרללי, ודרך איזה מעבדה המוצר יטופל (ואולי קצת לחקור לגבי איכות השירות...)
בגדול, אם מדובר על מותגים גדולים ומצרים פופולריים, אני לא רואה סיבה לא ללכת על האופציה הכי זולה (אפילו יבוא אישי זו אופציה מבחינתי), בהינתן שאיכות השירות לא בהכרח נפגעת ושאין פערים מהותיים מבחינה טכנולוגית בין הדגמים (עוד דוגמה: המפרט הטכני ברסיברים האמריקאים של ימאהה שונה לא במעט מזה של אחיהם האירופאים שמיובאים לארץ באופן רשמי - בין השאר הם לא מנגנים תחנות רדיו ישראליות, וסידור "המחדל" הזה יכול לעלות כמה מאות ש"ח..!)
כמה דוגמאות אישיות: קניתי רסיבר של אונקיו מיבואן פרללי לפני כמה שנים והוא עלה לי 20% פחות מכל ההצעות שקיבלתי מחנויות מתמחות שעבדו עם טופ אודיו; עשיתי יבוא אישי של רסיבר אחר מחו"ל וחסכתי לפחות 1,000 ש"ח; וקניתי המון מוצרים קטנים יותר בחו"ל או ייבאתי אישית מחו"ל (מתוכן כגון מוזיקה, ספרים וסרטים ועד מוצרי חשמל קטנים מחנויות כמו אמזון, איביי, בסט ביי ודיל אקסטרים, וגם מרשתות קמעונאיות וחנויות מתמחות במהלך שהות בחו"ל וכו' וכו'...)
בכמעט כל מכשיר אחר חשוב לוודא מה הבדלים בין מספרי הדגמים ולראות אם יש הבדלים טכניים כפועל יוצא של כך (בטלוויזיות למשל הדגמים האירופאיים של סמסונג שונים בכמה פיצ'רים - חלקם לא קטנים בכלל כגון מנגנון החלקת תמונה - מהדגמים האסיאתיים "הרשמיים" שמיובאים ע"י סמליין).
חוצמזה, צריך להבין בדיוק איזה אחריות מקבלים מהיבואן הפרללי, ודרך איזה מעבדה המוצר יטופל (ואולי קצת לחקור לגבי איכות השירות...)
בגדול, אם מדובר על מותגים גדולים ומצרים פופולריים, אני לא רואה סיבה לא ללכת על האופציה הכי זולה (אפילו יבוא אישי זו אופציה מבחינתי), בהינתן שאיכות השירות לא בהכרח נפגעת ושאין פערים מהותיים מבחינה טכנולוגית בין הדגמים (עוד דוגמה: המפרט הטכני ברסיברים האמריקאים של ימאהה שונה לא במעט מזה של אחיהם האירופאים שמיובאים לארץ באופן רשמי - בין השאר הם לא מנגנים תחנות רדיו ישראליות, וסידור "המחדל" הזה יכול לעלות כמה מאות ש"ח..!)
כמה דוגמאות אישיות: קניתי רסיבר של אונקיו מיבואן פרללי לפני כמה שנים והוא עלה לי 20% פחות מכל ההצעות שקיבלתי מחנויות מתמחות שעבדו עם טופ אודיו; עשיתי יבוא אישי של רסיבר אחר מחו"ל וחסכתי לפחות 1,000 ש"ח; וקניתי המון מוצרים קטנים יותר בחו"ל או ייבאתי אישית מחו"ל (מתוכן כגון מוזיקה, ספרים וסרטים ועד מוצרי חשמל קטנים מחנויות כמו אמזון, איביי, בסט ביי ודיל אקסטרים, וגם מרשתות קמעונאיות וחנויות מתמחות במהלך שהות בחו"ל וכו' וכו'...)
-
shaby
-
- חבר ותיק

היי,
לגבי מקרר: עד כמה שידוע לי - המקררים של סמסונג ושארפ המיובאים ע"י י.שלום הינם מקררים המיועדים לשווקים אחרים ברחבי העולם שאינם ישראל.
כך שבהחלט יכול להיות שחלק מהמקררים לא יהיו CLASS T (="טרופיקל").
השאלה - איך ניתן לוודא זאת?
בדקתי 2 דגמים פרלליים ולא מצאתי כמעט מידע בהקשר לכך.
לגבי איכות השירות: יש לא מעט תלונות בהקשר ל"י.שלום".
לא מכיר יבואן פרללי אחר.
שנה טובה לכולכם!
לגבי מקרר: עד כמה שידוע לי - המקררים של סמסונג ושארפ המיובאים ע"י י.שלום הינם מקררים המיועדים לשווקים אחרים ברחבי העולם שאינם ישראל.
כך שבהחלט יכול להיות שחלק מהמקררים לא יהיו CLASS T (="טרופיקל").
השאלה - איך ניתן לוודא זאת?
בדקתי 2 דגמים פרלליים ולא מצאתי כמעט מידע בהקשר לכך.
לגבי איכות השירות: יש לא מעט תלונות בהקשר ל"י.שלום".
לא מכיר יבואן פרללי אחר.
שנה טובה לכולכם!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קח בחשבון שכאשר אתה מחפש ביקורות משתמשים ברשת, רוב הסיכויים שתמצא הרבה יותר ביקורות רעות מטובות, כי משתמשים מרוצים הם משתמשים שקטים. צרי ךלנסות להעריך את מספר היחידות שנמכרו מהמוצר וראות אם שיעור הביקורות השליליות הוא באמת גבוה יחסית לכך (ולא יחסית למספר הביקורות בסה"כ). כמו-כן, כדאי לעבור על הביקורות הרעות ולראות אם יש דברים שחוזרים על עצמם (תקלות חוזרות, תקלות דומות בין משתמשים רבים, ביקורת על אותו אספקט לקוי של השירות עצמו וכיו"ב...)
לגבי מקררים, הכי פשוט לשאול את היבואן ו/או לבדוק את המקרר במו עיניך ולראות מה כתוב בניירת שלו. מספרי דגמים לרוב אפשר למצוא בגוגל ולראות באיזה מדינות הם נמכרים, והאם האקלים בהן דומה לזה של ישראל (לדוגמה: לא הייתי קונה דגם של מקרר שמיועד לסקנדינביה, אבל בהחלט הייתי שוקל דגם של מקרר שמיועד לתאילנד או למערב אפריקה...)
שנה טובה!
לגבי מקררים, הכי פשוט לשאול את היבואן ו/או לבדוק את המקרר במו עיניך ולראות מה כתוב בניירת שלו. מספרי דגמים לרוב אפשר למצוא בגוגל ולראות באיזה מדינות הם נמכרים, והאם האקלים בהן דומה לזה של ישראל (לדוגמה: לא הייתי קונה דגם של מקרר שמיועד לסקנדינביה, אבל בהחלט הייתי שוקל דגם של מקרר שמיועד לתאילנד או למערב אפריקה...)
שנה טובה!