מחפש סטרימר זול לחדר שינה שינגן סרטים דרך הWIFI

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום, לאחר התייאשות משימוש באנדרואיד PC קניתי החלטתי לחפש סטרימר נורמלי שבו אני יוכל לצפות בקלות בסרטים ובסדרות שנמצאים ברשת בצורה אל חוטית (הטלוויזיה היא 32 אינץ').

אני צריך שהוא יהיה יחסית קטן, שידע להריץ את כל הפורמטים המוכרים, שלא יהיו לו בעיות עם כתוביות.
אין לי צורך בJUKEBOX או בכל מיני אפליקציות לא שימושיות, העיקר שהוא ידע לנגן בצורה טובה ללא תקיעות.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה, יש לי בבית פופקורן A210 שעושה עבודה טובה בסלון אבל אני צריך משהו לחדר שינה, אני מתכוון למשוך ממנו ומהמחשב בבית את התכנים שאני יצפה בהם.

תודה!

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

ראיתי שיש את הxtreamer TV, אבל הוא כולל הרבה דברים שאני לא ממש צריך ואני מחפש משהו יותר זול, מה אתם אומרים? קיים דבר כזה?

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #3 

אני ממליץ על WDTV PLAY
סטרימר זול, בלי רעשים וצלצולים, כולל אנטנה אלחוטית מובנית בתקן N ותמיכה בעברית, ובשירותי אינטרנט כדוגמת יוטיוב, הולו ונטפליקס.
ניתן לרכוש אותו בחול + משלוח לארץ דרך אחת מחברות השילוח.
לינק למכשיר באמאזון: http://www.amazon.com/WD-TV-Play-Media- ... =wdtv+live

פרטים טכניים של המכשיר: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=920

חישוב מלא עם משלוח עד הבית יעלה 348 שח (דרך USHOPS)

במחיר הזה מקבלים מכשיר יציב, עם תמיכה בכל הפורמטים הרלוונטים ותמיכה ברשת אלחוטית ועוד.
לי יש את הגרסא הקודמת של המכשיר בחדר שינה ואני מרוצה מאד.

שווה לחכות לשמוע גם דעות של אחרים אם אתה מרגיש פחות בנוח לקנות מוצר לא בארץ, כלומר ללא אחריות מקומית או יבואן מסודר.
אני יודע שיש מוצרים זולים בארץ מבוססים אנדרואיד שיכולים להיות זולים יותר, אבל אני לא מכיר אותם.

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

eyalron כתב:אני ממליץ על WDTV PLAY
סטרימר זול, בלי רעשים וצלצולים, כולל אנטנה אלחוטית מובנית בתקן N ותמיכה בעברית, ובשירותי אינטרנט כדוגמת יוטיוב, הולו ונטפליקס.
ניתן לרכוש אותו בחול + משלוח לארץ דרך אחת מחברות השילוח.
לינק למכשיר באמאזון: http://www.amazon.com/WD-TV-Play-Media- ... =wdtv+live

פרטים טכניים של המכשיר: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=920

חישוב מלא עם משלוח עד הבית יעלה 348 שח (דרך USHOPS)

במחיר הזה מקבלים מכשיר יציב, עם תמיכה בכל הפורמטים הרלוונטים ותמיכה ברשת אלחוטית ועוד.
לי יש את הגרסא הקודמת של המכשיר בחדר שינה ואני מרוצה מאד.

שווה לחכות לשמוע גם דעות של אחרים אם אתה מרגיש פחות בנוח לקנות מוצר לא בארץ, כלומר ללא אחריות מקומית או יבואן מסודר.
אני יודע שיש מוצרים זולים בארץ מבוססים אנדרואיד שיכולים להיות זולים יותר, אבל אני לא מכיר אותם.
...
רעיון טוב, תודה, אני יבדוק אותו, מבחינת עברית עד כמה היא טובה, הוא יודע להציג שמות של קבצים בעברית? התפריטים יכולים להיות בעברית?(לא קריטי אבל מעוניין לדעת)
ואין לו בעיה לנגן MKV גם ב1080P?(מDOK לא WIFI)

ואחרי ניסיון שלי עם מכשיר אנדרואיד PC אחד למדתי שהם ממש לא נועדו לזה, לפחות לא כרגע, במיוחד אלה עם האנטנה הפנימית שלא קולטת כלום.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אין בעיה עם 1080P MKV (לא בWIFI. אבל ברשת או USB עובד בלי בעיה)
יש תרגום בעברית אבל התפריטים לא בעברית (למיטב ידיעתי)

שמות קבצים בעברית נראים בסדר גמור (מודה שלא בדקתי מה קורה לשמות כשיש גם אנגלית וגם עברית בתוך אותו שם)
* ראה תמונה להדגמה (גרסא קודמת של WDTV שיש אצלי)

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

חוזר בי לגבי התפריטים. מסתבר שיש תפריטים מלאים בעברית (הלכתי לבדוק אצלי בחדר שינה). בכלל לא הייתי מודע לזה
[עריכה] אבל שוב חייב לציין שיש לי גרסא קודמת של המכשיר, כך שייתכן שיש הבדלים קלים.

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

נראה טוב, תודה רבה על ההצעה, אולי יזמין אותו, נראה שהוא באמת מוצר טוב בקטגוריה הזאת.

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

מקריאה על המוצר בדף שלו באמזון ראיתי שיש השווה בינו לבין סטרימרים מתקדמים יותר של WD, הבעיה פה היא שרשום שהמכשיר לא תומך ב MPEG2 VOB ו DTS. האם הדבר נכון? פשוט להרבה מהסרטים שלי יש סאונד בDTS וזה מאוד מעצבן שהוא לא יוכל להשמיע אותם. האם גם שלך לא תומך בזה?
[imgbig]http://img823.imageshack.us/img823/7691/0ib5.jpg[/imgbig]

עריכה:
עכשיו אני רואה שהוא גם לא כולל USB.. אתה יכול להביא קישור לדגם שיש לך באמאזון?

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

WD TV PLAY כולל USB הנה תמונה של חלקו הימני של המכשיר בו נמצא השקע:
http://www.geek.com/wp-content/uploads/ ... fcc-21.jpg

אני מודה שאין לי מושג לגבי DTS למרות שעד היום לא היה לי סרט MKV שהוא לא ניגן כראוי, אבל יכול להיות שזה מקרי.
אני מניח שאלו הפשרות כשמשלמים רק 50 דולר עבור סטרימר. שם הם בטח חסכו.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #10 

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

eyalron כתב:WD TV PLAY כולל USB הנה תמונה של חלקו הימני של המכשיר בו נמצא השקע:
http://www.geek.com/wp-content/uploads/ ... fcc-21.jpg

אני מודה שאין לי מושג לגבי DTS למרות שעד היום לא היה לי סרט MKV שהוא לא ניגן כראוי, אבל יכול להיות שזה מקרי.
אני מניח שאלו הפשרות כשמשלמים רק 50 דולר עבור סטרימר. שם הם בטח חסכו.
...
בקשר לUSB הרגעת אותי תודה, היה מוזר לי באמת שאין לו, ואם לא היה לו אז הוא בכלל לא היה יכול להיות אופציה.
בקשר לDTS אני מניח שאין תמיכה בגלל רישיון שעולה כסף, ואני מניח שבגלל עלויות המכשיר הם חסכו את זה.. בכל זאת אני ינסה לראות אולי אפשר לעשות משהו עם זה.

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

עכשיו קראתי שוב והבנתי גם שהוא לא תומך בקריאה של סרטים מרשת ביתית שלא תומכת בDLNA. זה נראה לי די אבסורד שמכשיר כזה שלא כולל דיסק קשיח לא יכול לנגן סרטים מהרשת הביתית.. אשמח לשמוע איך זה אצלך עובד.

"המקור":(תאמת זה מביקורת של מישהו, אבל נראה לי מספיק אמין)
http://www.amazon.com/review/R300AJCRWD ... lectronics

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אצלי לא הגדרתי כלום למעט שיתוף בתיקיה של המחשב כרגיל וזה מגיע לשם בלי שום בעיה. לא התקנתי כלום ולא הגדרתי כלום. הוא רואה גם את הפופקורן ויכול למשוך ממנו סרטים וגם את כל התיקיות שיש במחשבים ברשת.
האמת, ההגדרה היתה יותר פשוטה מאשר כשהוספתי את הפופקורן עד שהצלחתי להגיע לתיקיות השיתוך במחשב איתו.

[עריכה] - שוב שווה להזכיר שלי יש דגם מוקדם. בהחלט ייתכן שיש הבדלים. אם אין הזרמה מהרשת זה בהחלט בעייתי. למרות שלא ממש ברור לי אז מה אפשר לעשות עם המכשיר כי זה בעצם המהות שלו כסטרימר.

אריהט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #14 

מניסיון אישי חסכון בסטרימר עולה בסוף פי 3 מ שעלות מכשיר איכותי עוד כמה מאות שקלים וזה עובד חלק ועם כתוביות תתרשם מסרטרימר שעובד כבר כמו הפופקורן או dune וזה שווה את עגמת הנפש ברכישה של סטרימר לא ברור כדוגמת Wd שיש לי כבר 2 כאלה בארון שלא קוראים עברית ואף נתקעים .

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

טוב עשיתי עוד קצת חיפושים ונראה לי שהדגם הזה עדיף מהדגם ראשון, למרות שהוא יקר יותר בקצת.
http://www.amazon.com/dp/B005KOZNBW
הבעיה הייתה שבגלל שהמחיר שלו הוא מעל 75 דולר אז פתאום יש עליו מיסים בארץ ואז המחיר קפץ משמעותית, למזלי מצאתי בדיוק את אותו מוצר(אני מקווה) אבל במחיר של 71 דולר: http://www.amazon.com/gp/product/B00D79 ... 23_ir03_sh
למכשיר הזה יש תמיכה בטוח בDTS וטוענים שהרשת שלו עובדת ממש טוב. אם אני לא יראה היום איזה בעיה אני כניראה יזמין אותו. מה גם יש לי קופון הנחה של 50 שקל לBUY2USA ככה שזה יוצא אפילו יותר זול.
רק עוד שאלה קטנה, זה שהמכשיר NTSC ולא PAL אמור להפריע לי באיזשהי דרך? כי שמתי לב באתר שלם שיש להם שתי דגמים ומין הסתם מארצות הברית אני יקבל את הNTSC.
ואני חייב לומר לך שוב, באמת תודה רבה, עזרת לי מאוד במציאת סטרימר.

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

אריהט כתב:מניסיון אישי חסכון בסטרימר עולה בסוף פי 3 מ שעלות מכשיר איכותי עוד כמה מאות שקלים וזה עובד חלק ועם כתוביות תתרשם מסרטרימר שעובד כבר כמו הפופקורן או dune וזה שווה את עגמת הנפש ברכישה של סטרימר לא ברור כדוגמת Wd שיש לי כבר 2 כאלה בארון שלא קוראים עברית ואף נתקעים .
...
על הדגמים האלה רשום בפירוש באתר שיש תמיכה בתפריטים וכתוביות בעברית, בנוסף רשום גם שהוא תומך בDTS, אני לא רואה במה עוד יכולה להיות בעיה.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

adirbd כתב:
אריהט כתב:מניסיון אישי חסכון בסטרימר עולה בסוף פי 3 מ שעלות מכשיר איכותי עוד כמה מאות שקלים וזה עובד חלק ועם כתוביות תתרשם מסרטרימר שעובד כבר כמו הפופקורן או dune וזה שווה את עגמת הנפש ברכישה של סטרימר לא ברור כדוגמת Wd שיש לי כבר 2 כאלה בארון שלא קוראים עברית ואף נתקעים .
...
על הדגמים האלה רשום בפירוש באתר שיש תמיכה בתפריטים וכתוביות בעברית, בנוסף רשום גם שהוא תומך בDTS, אני לא רואה במה עוד יכולה להיות בעיה.
...
מסכים. בנוסף מדובר פה על חברה רצינית בד"כ עם תמיכה מסודרת וגרסאות שיוצאות באופן קבוע למכשיר.
תתחדש ותהנה

adirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

טוב, תודה רבה אייל, רכשתי לבסוף את WD TV Live, שנראה שמתאים בדיוק למה שהייתי צריך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”