ביום חמישי האחרון, ה-22 באוגוסט, נפגשו כ-20 חברי פורום אוזניות של Hometheater.co.il להחליף חוויות, רשמים ובעיקר להתנסות בסטאפים ובציוד של החברים האחרים.
שרשור תגובות: סיכום מפגש אוזניות של HT בחסות חברת קונקטור
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למאמר: סיכום מפגש אוזניות של HT בחסות חברת קונקטור

ביום חמישי האחרון, ה-22 באוגוסט, נפגשו כ-20 חברי פורום אוזניות של Hometheater.co.il להחליף חוויות, רשמים ובעיקר להתנסות בסטאפים ובציוד של החברים האחרים.
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 27/08/2013 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
נראה כמו אחד האירועים החברתיים והמהנים שהיו לאחרונה. כל הכבוד לחברי האתר אשר הגיעו ושיתפו מהציוד שלהם ולקונקטור על האירוע 
לא ברור אם אתה מסנן משהו בסגנון "מה נסגר עם האוזניות האלה ראבק?! נשמעות כמו פורטה-פרו! %*#&" אבל באמת נבזי לשים אותך בתמונת שער ככה.Sven כתב:שמתי את האזניות הפוך ואף אחד לא טרח להגיד לי.......
אל תתבאס תותח, קורה לטובים ביותר, גם לי
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האמת שדווקא מאד נהנתי מכינורות (פגאניני) למרות שהאזניות היו הפוכות.
שאר המערכת היתה מאקבוק->hrt streamer 2+ (אם אני לא טועה) -> bottlehead crack+speedball משודרג של amlior.
שאר המערכת היתה מאקבוק->hrt streamer 2+ (אם אני לא טועה) -> bottlehead crack+speedball משודרג של amlior.
F2k -> Schiit Bifrost MB -> Schiit Jotunheim -> Focal Elear / ZMF Atticus
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שניה, ברצינות - אם שמים את אוזניה שמאל על אוזן ימין ולהיפך, הבמה באמת הופכת למוזרה וחסרת צורה?Ilyan כתב:ככשמתי אותן בפעם ראשונה בחנות לקח לי כמה דקות להבין למה הבמה כ"כ מוזרה וחסרת צורה....
זה בגלל הגיאומטריה של האוזניות או שזה נטו בגלל ששומעים את צד ימין באוזן שמאל (מה שנשמע לי בלתי סביר בעליל, ולכן אני שואל...)
נ.ב. לצערי הרב מאוד לא התאפשר לי להגיע למפגש הבכורה...
איזה כבוד זה לככב על התמונת שער!
חייב לציין שמאוד נהנתי להכיר את החבר'ה מהאתר ולצערי מפאת חוסר בזמן והרבה דיבורים לא יצא ממש הרבה להאזין ולבדוק, אז צריך מפגש נוסף!

חייב לציין שמאוד נהנתי להכיר את החבר'ה מהאתר ולצערי מפאת חוסר בזמן והרבה דיבורים לא יצא ממש הרבה להאזין ולבדוק, אז צריך מפגש נוסף!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
בהחלט!Beta כתב:איזה כבוד זה לככב על התמונת שער!![]()
...
חייב מפגש נוסף לשמיעה קצת יותר קריטית של כמה וכמה אוזניות וסט-אפים מעניינים שהיו במפגש.
מרטין למען הסר ספק, לא התכוונתי לרמוז שהייתה כוונה כזו מצידך. בהתחשב בחוק פו, עוד סמיילי כנראה היה יכול להיות במקום. רק חבל שהוסרה, הייתה תמונה מעניינת סה"כ.
שאפו לכל מי שהשתתף ואירגן.
האמת ששמעתי את הHD800 אצלי בCrack+SB ובשני המקרים הסאונד היה meh בבירור... במיוחד התחום הגבוה שיצא מנוממם עד חנוק. לעומת השילוב הטכני להחריד עם הSPL Auditor היה נשמע לי כאילו עם Crack הHD800 על משככי כאבים, excuse the pun. אבל אני בטוח שמקצה שיפורים בכל המקומות הנכונים כמו שamlior עשה מעלים לפחות חלק מהתופעות לוואי...Sven כתב:האמת שדווקא מאד נהנתי מכינורות (פגאניני) למרות שהאזניות היו הפוכות.
שאר המערכת היתה מאקבוק->hrt streamer 2+ (אם אני לא טועה) -> bottlehead crack+speedball משודרג של amlior....
שאפו לכל מי שהשתתף ואירגן.
Ilyan מחזק, הCrack עם הHD800 נשמע חלולות, עמומות ורחוקות מהפוטנציאל שלהם.
לעומת זאת עם הHD600 זה היה שילוב טוב
באוזניות ללא הגברה הSONY MDR-MA900, היו טובות ובעלות סאונד מאוזן.
ה HP100 נתנו סאונד מעולה לאוזניה סגורה ניידת.
לעומת זאת עם הHD600 זה היה שילוב טוב
באוזניות ללא הגברה הSONY MDR-MA900, היו טובות ובעלות סאונד מאוזן.
ה HP100 נתנו סאונד מעולה לאוזניה סגורה ניידת.
+1FOXY כתב:Ilyan מחזק, הCrack עם הHD800 נשמע חלולות, עמומות ורחוקות מהפוטנציאל שלהם.
לעומת זאת עם הHD600 זה היה שילוב טוב![]()
...
אמנם לא שמעתי אף פעם את הפוטנציאל שלהם מנוצל
דרך אגב, FOXY, תודה רבה על הרשמים והinputs שנתת. ישבתי בבית כמה שעות להבין מה לא בסדר בתחום הגובה וכדי לגלות שהמנורה האהובה עליי (12BH7) קרובה לסוף חייה... לא שהclear top RCA 12au7 כל כך רעה
ליאור
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עושה רושם שהקונצנזוס הוא שה-HD800 הכי מפונקות