נגן בלוריי זול מחו"ל

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
שנוצל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום היקרים!

אני רוצה לקנות נגן BD הכי פשוט וזול שיש, בשביל להיות מסוגל לנגן כמה סרטים שאני אזמין מחו"ל גם כן. רק צריך שהוא ינגן דיסקים ותהיה לו יציאת HDMI. לא צריך wifi, תלת מימד או יכולות smart למיניהן. הנגנים בארץ יקרים (מתחיל מ-700 ש"ח עבור נגן של חברה מוכרת), וחשבתי גם סתם לקנות כונן בלוריי למחשב, אבל זה מסרבל את העניינים ומצריך גם לקנות תוכנה מתאימה ולהתחיל לחבר את הטלוויזיה למחשב או להמיר את הסרטים קודם.

חיפשתי באמזון ומצאתי כל מיני נגנים חדשים ולא יקרים מדי (50-60 פאונד) כגון Sony BDP-S1100, Samsung BD-F5100 או LG BP125. המשלוח עולה עוד איזה 30 פאונד, ואמזון מוסיפים עוד משהו שנקרא Import Fees Deposit שזה עוד 20 פאונד בערך, שלפי מה שהבנתי זה אמור לכסות את המיסים שאמורים לשלם בארץ. סה"כ זה כ-100 פאונד שהם כ-550 ש"ח. עדיין יקר אבל לא מצאתי יותר זול מזה.

בדקתי גם ב-amazon.de, ושם העלויות של המכשיר והמיסים קצת יותר נמוכות, אבל משום מה המשלוח יקר יותר, ככה שזה יוצא אותו דבר בערך.

ואלו הן שאלותיי:
א. מישהו מכיר את אחד הנגנים הנ"ל ויכול להמליץ? יש סיבה שהם לא יהיו טובים כמו הנגנים שעולים 100 פאונד ויותר?
ב. האם ה-Import Fees Deposit מכסה את המיסים על המכשיר בארץ, או שבסוף אני אתקע ואצטרך לשלם מס בנוסף לכל זה?
ג. עדיף להזמין מ-de במקום מ-uk? (בגלל עניינים כמו חיבור לחשמל?)
ד. אולי יש איזשהו אתר אחר שאפשר וכדאי להזמין ממנו? (אולי כזה שדמי המשלוח בו לא כל כך גבוהים...)
ה. לחילופין, יש פתרון יותר טוב מהזמנה מחו"ל? (אולי יש שירות כמו buy2usa אבל לאירופה, שיוזיל לי את המשלוח?)

תודה מראש לעוזרים!

נ.ב. אני מודע לעניינים של האיזורים. אני מתכנן להזמין את הסרטים מ-amazon.co.uk ככה שאני אצטרך להזמין את הנגן גם מאירופה ולא מארה"ב (למרות שהזמנה מארה"ב עם buy2usa תהיה זולה יותר באיזה 200 ש"ח...)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

שניהם 120 וולט. השקע הבריטי שונה וצריך מתאם שעולה כמה שקלים.

כל החברות הללו מכובדות, קרא את ביקורות הרוכשים. המחיר כולל כל המיסים. בהצלחה.

שנוצל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

120 וולט? חשבתי שהשקעים באירופה ובארץ הם 220 וולט.

תודה רבה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

טעות שלי, כמובן 220 וולט :)

הסמסונג 5100 נראה אחלה דיל.

שנוצל פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה :)

איך עובד הקטע של האחריות? אם יש לי תקלה אני שולח בחזרה לאמזון? מי משלם על המשלוח בכל כיוון?
יש לי אולי גם אופציה להזמין למישהי שגרה בגרמניה ואז להביא את זה משם (חברה שלי טסה לבקר אותה עוד איזה חודשיים, וככה שאני לא אצטרך לשלם על משלוח ומיסים, לא?) אבל האם אז עדיין תהיה לי אחריות?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

סמליין לא תכבד את האחריות כי לא רכשת ממנה.

אבל אם יש תקלה בקבלת המוצר, אמזון מטפלת מיד. שולחים לך מכשיר חדש ואחרי שבדקת תקינות אתה מחזיר את המוצר הפגום והם מזכים אותך על המשלוח. אם חשוב לך אחריות, כדאי לרכוש בארץ
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=14277
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=20288

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”