תודה
חברים הצעה לחנויות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
חנויות יש באתר לרוב, פשוט תקפוץ לאינדקס הקישורים.
אם אתה רציני (כלומר, כבר יודע בדיוק מה אתה רוצה לקנות ומה המחירים בשוק), מרבית החנויות יתנו לך הנחה *סבירה*
אם אתה רציני (כלומר, כבר יודע בדיוק מה אתה רוצה לקנות ומה המחירים בשוק), מרבית החנויות יתנו לך הנחה *סבירה*
פרטים ועוד פרטים
LCD
32 אינץ'
רחובות ולכן חנויות במרכז מתאים
תקציב אחרי הנחה 8500 בערך
בנוסף שאלתי אם ידוע כאן למישהו על מקום שנותן הנחות מזומן למשל (נגיד 7% הנחה על מזומן-המספר לא מוגזם כבר נתקלתי במקומות שנתנו הנחה כזאת על תשלום מזומן)

32 אינץ'
רחובות ולכן חנויות במרכז מתאים
תקציב אחרי הנחה 8500 בערך
בנוסף שאלתי אם ידוע כאן למישהו על מקום שנותן הנחות מזומן למשל (נגיד 7% הנחה על מזומן-המספר לא מוגזם כבר נתקלתי במקומות שנתנו הנחה כזאת על תשלום מזומן)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
הרקולס,
זה לא נוגד את חוקי הפורום - זכותך לא לאהוב (או לחלופין כן לאהוב) חנות.
אנחנו רק צריכים ניסוח יותר סובייקטיבי (כלומר, אסור לומר על מישהו "הוא רמאי מקצועי", מותר להגיד "אני מרגיש מרומה" או משהו כזה). הסיבה היא שמדובר במקרה פרטי או בתחושה אישית ולא בהכללה (שזה בסיס לתביעת לשון הרע).
זה לא נוגד את חוקי הפורום - זכותך לא לאהוב (או לחלופין כן לאהוב) חנות.
אנחנו רק צריכים ניסוח יותר סובייקטיבי (כלומר, אסור לומר על מישהו "הוא רמאי מקצועי", מותר להגיד "אני מרגיש מרומה" או משהו כזה). הסיבה היא שמדובר במקרה פרטי או בתחושה אישית ולא בהכללה (שזה בסיס לתביעת לשון הרע).
לגבי החנויות
דווקא היה נראה כאילו בחללית יש מחירים טובים והנחות מזומן
עוד עצות יתקבלו בברכה וספציפית אם ידוע למישהו על מחירי בסיס וטובים והנחות מזומן גבוהות (או יחסית גבוהות) זה מאוד יעזור!
כמו כן, שאלה כללית- האם כדאי תמיד ללכת לקנות בחנות היבואן (למשל תומסון אצל S.G. אלקטרוניקה)?
עוד עצות יתקבלו בברכה וספציפית אם ידוע למישהו על מחירי בסיס וטובים והנחות מזומן גבוהות (או יחסית גבוהות) זה מאוד יעזור!
כמו כן, שאלה כללית- האם כדאי תמיד ללכת לקנות בחנות היבואן (למשל תומסון אצל S.G. אלקטרוניקה)?
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Re: לגבי החנויות
לעולם אל תקנה בחנות היבואן אלא אם כן הוא בן דוד שלך.josef_he כתב:כמו כן, שאלה כללית- האם כדאי תמיד ללכת לקנות בחנות היבואן (למשל תומסון אצל S.G. אלקטרוניקה)?...
המחוייבות של היבואן לחנויות גדולה מזו אליך. אם החנויות יגלו שהיבואן מוכר יותר בזול מהמחירון הרשמי שהוא נותן להם, הם יפסיקו לעבוד איתו וזה ממש לא כדאי לו.
פעם, כשהייתי ממש צעיר, עבדתי אצל היבואן של סנסואי. החנויות היו שולחות מדי פעם מרגלים שינסו לקנות בזול יותר. ממש כך.
בנוגע ליבואנים
אבל אני חייב לומר שהיתה לי התנסות טובה מאוד כששחררתי לידי בעורמה מכשיר Power amp דגם 909 של קווד שעמד חודש בלבד בתצוגה (אצל היבואן הרשמי) במחיר רצפה