יש לי אפל ID אמריקאי שהיה בשימוש ללא בעיות מאחר ושהיתי שם בשנים האחרונות אך כרגע שחזרתי לארץ יש לי בעיה עם עידכון של אפליקציות והורדת אפליקציות מהחנות הישראלית.
ככה סתם להחליף מדינה זה לא בעיה.. הבעיה אצלי שבמשך השהות של בארה״ב כל הזמן מילאתי את החשבון שלי עם כרטיס קרדיט של אפל שאותו קונים באפל ובעצם ״מטעינים״ כסף לאפל ID כך שאוכל לרכוש אפליקציות מבלי שאצטרך לקנות דרך כרטיס האשראי. עד פה הכל טוב ויפה.. הבעיה האמיתית היא שבגלל שיש לי עודף קרדיט (שלא ניתן לבזבז מאחר ואין שום אפליקציה ב40 סנט) אז כשאני מנסה להחליף מדינה הוא לא מאשר את השינוי עד שאני לא אבזבז את כל הקרדיט שיש לי באפל סטור עם הID האמריקאי.
מה הפתרון לזה אם בכלל? ואם אין לזה פתרון-
חשבתי לפתוח מנגד אפל ID חדש שאני ישתמש בו בארץ וכשאחזור לארה״ב אשתמש באפל ID האמריקאי.. השאלה הגדולה היא כשאשתדרג בעזרת ה׳ לאייפון 5s או 6 בעתיד וארצה להזדהות כדי לקבל את המידע שלי בחזרה.. איך האייטונס יקבל אותי (אם זה קשור בכלל) ואיך האייפון יקבל אותי מבחינת שיחזור האפליקציות שהורדתי?
לתשובתכם אודה!!
שיהיה יום טוב


