פליפס ambilight- שווה את הכסף
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
רכשתי השבוע את ה-6008 ולמען האמת ה- ambiligh לא היווה שיקול כולשהו מבחינתי.moshebi כתב:בכלל פליפס יקרה גם ככה ,אז שווה ambilight בתוספת של 3,000 שקל ....
חדות התמונה המדהימה
מאוד מסכים עם מה שרשמת,avve1959 כתב: רכשתי השבוע את ה-6008 ולמען האמת ה- ambiligh לא היווה שיקול כולשהו מבחינתי.
חדות התמונה המדהימה, זה מה שעשה לי את זה !!
...
גם אני רכשתי את הפילפס הראשונה שלי לא בגלל ה ambilight . מאוד אהבתי את הצבעים, עיבוד התמונה והתוצאה הסופית שהיא מספקת.
את ה- ambilight ראיתי כסוג של פיצ'ר שהוא nice to have אבל לא חובה ולא היה גורם מכריע בבחירה.
בדיעבד הוא נחמד מאוד ומוסיף לחוויה.
גם אני מסכים בהחלט עם קודמיי,
אם יש לך תקציב תלך על פיליפס, איכות התמונה שווה כל שקל נוסף שאתה משלם עליה.
ואני אומר לך רק מהסתובבות בחנויות וצפייה במסכים.
האמבילייט לא בא לידי ביטוי בחנויות ככה שלגביו אין לי דעה עדיין.
אם יש לך תקציב תלך על פיליפס, איכות התמונה שווה כל שקל נוסף שאתה משלם עליה.
ואני אומר לך רק מהסתובבות בחנויות וצפייה במסכים.
האמבילייט לא בא לידי ביטוי בחנויות ככה שלגביו אין לי דעה עדיין.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
6008 "מתחרה" מול LA660 של LG ו 7008 מול LA740.אריהט כתב:זו חוויה נפלאה אך למה 3000 ש״ח הדגם 6008 של פילפס פער של 1000 ש״ח מlg הדגם 621 . וחוץ מזה אתה מקבל 500 הרץ בפיליפס...
מדובר על דברים אחרים שמשתפרים פרט להחלקת תמונה בעיבוד התמונה (מנוע עיבוד אחר). לדוגמא עמעום מקומי של התאורה (עד כמה שניתן לעשות את זה ב LED היקיפי) לא קיים ב 621. יש עוד דברים עם שמות שונים ומשונים בכל חברה וחלקם אפילו לא כתובים ברשימת התכונות של המסך.
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני מסכים עם freedom אין ספק שאיכות התמונה בפיליפס ב 6008 מתמודדת עם דגמים מתקדמים של lg יחד עם זאת יש לא מעט יתרונות שאין אותם בפיליפס כגון תמיכה בכתוביות עברית תמיכה ב set למי שמתכוון להשתמש בסטרימר זה פותר את הבעיה ומוחק את היתרונות ב lg ובסמסוג .