ניתוקים בצפייה ב ALLSHARE של סמסונג - בעיה ידועה?
שלום למומחים
אני נהנה ממסך סמסונג PS1F5500 והסטרימר שלו נחמד ומספק אותי. אני משתמש בממשק ה ALLSHARE שיושב על הפיסי שלי.
אבל, בצפייה בתכנים - לא משנה מאיזה משקל או סוג, קורים מדי פעם ניתוקים ברשת.
אני מחובר באמצעות כבלים -
יש ראוטר לבן של בזק, שמחובר חוץ מלאינטרנט - למחשב הדסקטופ שלי. לTV. לבלו ריי סמסונג שרוב הזמן מכובה. ולממיר יס.
אני לא חווה ניתוקים דומים מהאינטרנט.
גם במסך הקודם שהיה לי (סמסונג) שהיה מחובר עם PC SHARE הישן יותר, קרו ניתוקים כאלה. קיוויתי שהשדרוג ושינוי התוכנה יעזור אבל לא ממש.
התדירות היא אקראית - זה יכול לקרות פעם או פעמיים או ארבע במהלך סרט, או אף פעם.
כדי לחזור לעבודה צריך פשוט להכנס שוב לפולדר של המחשב כעבור כמה שניות וזה חוזר לנגן.
מישהו יודע על זה משהו? האם ה ALLSHARE בעייתית? האם יש פתרונות ?
תודה למומחים!
אני נהנה ממסך סמסונג PS1F5500 והסטרימר שלו נחמד ומספק אותי. אני משתמש בממשק ה ALLSHARE שיושב על הפיסי שלי.
אבל, בצפייה בתכנים - לא משנה מאיזה משקל או סוג, קורים מדי פעם ניתוקים ברשת.
אני מחובר באמצעות כבלים -
יש ראוטר לבן של בזק, שמחובר חוץ מלאינטרנט - למחשב הדסקטופ שלי. לTV. לבלו ריי סמסונג שרוב הזמן מכובה. ולממיר יס.
אני לא חווה ניתוקים דומים מהאינטרנט.
גם במסך הקודם שהיה לי (סמסונג) שהיה מחובר עם PC SHARE הישן יותר, קרו ניתוקים כאלה. קיוויתי שהשדרוג ושינוי התוכנה יעזור אבל לא ממש.
התדירות היא אקראית - זה יכול לקרות פעם או פעמיים או ארבע במהלך סרט, או אף פעם.
כדי לחזור לעבודה צריך פשוט להכנס שוב לפולדר של המחשב כעבור כמה שניות וזה חוזר לנגן.
מישהו יודע על זה משהו? האם ה ALLSHARE בעייתית? האם יש פתרונות ?
תודה למומחים!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מציע להתחיל בביטול כיבוי דיסקים קשיחים והגדרות צריכת חשמל במחשב.
לאחר מכן, חיבור צרכנים למתג 1G בכדי שיעברו דרכו ולא דרך הראוטר.
איזה חיווט יש לך CAT5? CAT5E? CAT6? מי ביצע את החיווט?
לאחר מכן, חיבור צרכנים למתג 1G בכדי שיעברו דרכו ולא דרך הראוטר.
איזה חיווט יש לך CAT5? CAT5E? CAT6? מי ביצע את החיווט?
תודה רבה על התגובה!
בדקתי ווידאתי - הגדרות החשמל הן אכן כאלה שהדיסק לעולם לא כבה.
הכל שיוצא מהמחשב הוא CAT5E, אורכו כ15 מטר והוא מגיע לראוטר בסלון, מהראוטר לTV כבל CAT5.
כאמור מחוברים מקומית לראוטר גם ממיר יס ובלו ריי. לצורך העניין לא חוויתי כאמור ניתוקי אינטרנט וגם לא בעיות עם הממיר יס וכו'.
אני זה שחיבר את הכבלים...
זה מקדם אותנו לאנשהוא?
בדקתי ווידאתי - הגדרות החשמל הן אכן כאלה שהדיסק לעולם לא כבה.
הכל שיוצא מהמחשב הוא CAT5E, אורכו כ15 מטר והוא מגיע לראוטר בסלון, מהראוטר לTV כבל CAT5.
כאמור מחוברים מקומית לראוטר גם ממיר יס ובלו ריי. לצורך העניין לא חוויתי כאמור ניתוקי אינטרנט וגם לא בעיות עם הממיר יס וכו'.
אני זה שחיבר את הכבלים...
זה מקדם אותנו לאנשהוא?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש תחליפים טובים יותר ל all share כמו plex למשל - נסה ותהנה
התקנתי SERVIIO אתמול והזרמתי מדיה לטלויזיה אך הבעיה ארעה שוב כעבור ממש דקה.
לכן לא נראה לי שזה קשור לתוכנה עצמה, השאלה אם זו בעיה ידועה בראוטר הלבן של בזק, או שמא בעיה ידועה בטלויזיה הזאת, או שיש לי איזה בעיית כבל משום מה.
לכן לא נראה לי שזה קשור לתוכנה עצמה, השאלה אם זו בעיה ידועה בראוטר הלבן של בזק, או שמא בעיה ידועה בטלויזיה הזאת, או שיש לי איזה בעיית כבל משום מה.
אני חווה אותה בעייה. אצלי זה התחיל לא מזמן.
שללתי בעייה במחשב - ראיתי סרט בטלויזיה וסרט בטאבלט בו זמנית. שניהם ב allshare, טאבלט אלחוטי, TV קווי. טלוויזיה ניתקה טאבלט לא.
שללתי בעייה בחיווט - אפליקציות רשת אחרות (רדיו, יוטיוב וכו') עובדות ללא ניתוקים
הדברים היחידים שלא הצלחתי לשלול עד עכשיו זה:
ראוטר לבן של בזק - הבעיה התחילה בערך (לא ממש זוכר) אחרי שעברתי מהוט לבזק
בעייה באפליקציה בטלויזיה - הבעייה התחילה בערך (לא ממש זוכר) לאחר איזה עידכון שעשו לסמארט.
אשמח לתובנות נוספות אם יש לכם. מחר אני מתכוון לפנות לתמיכה של סמליין כי זה ממש נורא.
גם בצפייה בטלוויזיה רגילה (ערוץ 2) כל הזמן קופצת ההודעה על התקן allshare שניתק וחזר.
תודה
שללתי בעייה במחשב - ראיתי סרט בטלויזיה וסרט בטאבלט בו זמנית. שניהם ב allshare, טאבלט אלחוטי, TV קווי. טלוויזיה ניתקה טאבלט לא.
שללתי בעייה בחיווט - אפליקציות רשת אחרות (רדיו, יוטיוב וכו') עובדות ללא ניתוקים
הדברים היחידים שלא הצלחתי לשלול עד עכשיו זה:
ראוטר לבן של בזק - הבעיה התחילה בערך (לא ממש זוכר) אחרי שעברתי מהוט לבזק
בעייה באפליקציה בטלויזיה - הבעייה התחילה בערך (לא ממש זוכר) לאחר איזה עידכון שעשו לסמארט.
אשמח לתובנות נוספות אם יש לכם. מחר אני מתכוון לפנות לתמיכה של סמליין כי זה ממש נורא.
גם בצפייה בטלוויזיה רגילה (ערוץ 2) כל הזמן קופצת ההודעה על התקן allshare שניתק וחזר.
תודה