שרשור תגובות: 'הכוכב הבא' – פורמט חדש ואפליקציה חדשה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

למאמר: 'הכוכב הבא' – פורמט חדש ואפליקציה חדשה

תמונה

לא עוד "כוכב נולד", מהעונה הקרובה יש לומר "הכוכב הבא".
החידושים המשמעותיים הם האודישנים והתוכנית אשר ישודרו בזמן אמת וכמובן אפליקציה חברתית חינמית המחליפה את המסרונים המסורתיים בתשלום.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

רעיון מאוד מעניין. אני מאמין שהפורמט הזה טוב. השאלה המעניינת היא האם ההכנסות מפירסומות באפליקציה ייגברו על ההפסדים מהסמסים, כולל ההנחה שעכשיו שההצבעות הן חינם, יהיו הרבה יותר מצביעים ומשתשמשים באפליקציה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #3 

מהמר על פלופ.

פאנל שופטים לא ברור ולא קשור, ו 10 שנים של תוכניות דומות עשו את שלהן, נמאס.
שי

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

צרוף אסי עזר לא ברור ולא קשור אבל הכפייה של רני רהב אל תוך מסגרת תחרות השירה/בידור נראת לא טבעית ואפילו צורמת. כל עוד הוא חלק מפאנל השופטים אני לא אהיה חלק מקהל הצופים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

אם רביבו לא שופט אני לא רואה

clubnet
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #6 

איך אני אומר ״אותה גברת רק בשינוי אדרת״ חחחחח
עוד בלוף של כוכב נולד!
עד מתי???!?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #7 

נשמע כמו אבולוציה טבעית לאור החלק הנכבד שתופס הסלולרי החכם בחיי היומיום שלנו. אני בהחלט רואה את הפוטנציאל של שיתוף פעולה דומה בתוכניות בידור נוספות. מקווה שיצליח.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

מרטין, תוסיף את ביטול הקופון הנכבד שחברות הסלולר גזרו עד כה על הצבעות ב-SMS, וכנראה שבפועל לא צפויה פגיעה בהכנסות מפרסום באפליקציה במקום מהצבעות ב-SMS...

חוצמזה, העובדה שהרחבת היריעה מעבר למוזיקה נטו הייתה השלב הבא באבולוציית תכניות הריאליטי-טאלנט בכל העולם (X Factor, Britain's Got Talent וכיו"ב...), וכנראה שצביקה יעשה עוד איזה גרוש או שניים השנה על חשבון זמן הפריים-טיים של חצי מדינת ישראל!

נ.ב. זיו, אם יוצא לך לראות סדרות ריאליטי אמריקאיות כגון "הישרדות" המקורית, אז אפשר לראות שם שימוש מאוד מסיבי ומושכל בהאשתגים של טוויטר (אבל זה כנראה פחות רלוונטי לעם ישראל...)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #9 

amiti כתב:צרוף אסי עזר לא ברור ולא קשור אבל הכפייה של רני רהב אל תוך מסגרת תחרות השירה/בידור נראת לא טבעית ואפילו צורמת. כל עוד הוא חלק מפאנל השופטים אני לא אהיה חלק מקהל הצופים.
...
(Y)

shimi810
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

epony כתב:חוצמזה, העובדה שהרחבת היריעה מעבר למוזיקה נטו הייתה השלב הבא באבולוציית תכניות הריאליטי-טאלנט בכל העולם (X Factor, Britain's Got Talent וכיו"ב...), וכנראה שצביקה יעשה עוד איזה גרוש או שניים השנה על חשבון זמן הפריים-טיים של חצי מדינת ישראל!

נ.ב. זיו, אם יוצא לך לראות סדרות ריאליטי אמריקאיות כגון "הישרדות" המקורית, אז אפשר לראות שם שימוש מאוד מסיבי ומושכל בהאשתגים של טוויטר (אבל זה כנראה פחות רלוונטי לעם ישראל...)
...
לא מסכים, אני רואה בפיד הטוויטר שלי המון התייחסויות בזמן שידור לתוכניות ריאליטי, עם אשתג או בלי.
אלה הזכיינים בארץ שלא למדו איך לעבוד עם זה נכון. חבל, אם כבר משנים פורמט אחרי 10 שנים...
(ובלבד שישמרו על פרטיות - קריאת כינוי במקום שם מלא. גם ככה הם חשופים לתביעות)
amiti כתב:צרוף אסי עזר לא ברור ולא קשור אבל הכפייה של רני רהב אל תוך מסגרת תחרות השירה/בידור נראת לא טבעית ואפילו צורמת. כל עוד הוא חלק מפאנל השופטים אני לא אהיה חלק מקהל הצופים.
...
(Y)

ובהמשך לציטוט הקודם (בתוכניות שהוזכרו המון ילדים מתגלים, הרבה יותר מתחת לגיל 18 ),
רצוי לשלב בפאנל גם ילד או שניים שייתנו את זווית הראייה שלהם (אין את זה בכל העולם עדיין). גם ככה ה"שופטים" בארץ לא משהו מול אלה שבחו"ל (סיימון... ששכחתי מאיזו תוכנית).

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #11 

בחייאת ראבק! רני רהב שופט מוזיקלי? עד כמה הפורמט הזה יכול להיות רציני? (n)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #12 

kaplaey2 כתב:בחייאת ראבק! רני רהב שופט מוזיקלי? עד כמה הפורמט הזה יכול להיות רציני? (n)
...
ממממש אבל...... הולך להיות רע.
אבל הקהל הישראלי אוהב טארש אז.....

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”