מסך אמריקאי במידה והוא לא מולטיסיסטם לא תוכל לשדרגו למולטיסיסטם ע"י עדכון קושחה -יש צורך בהחלפת board לשם כך.
מסך אמריקאי כזה תומך ב60 הרץ כולל בכניסת ה-HDMI לכן תצטרך מעבד ודיאו .
בהצלחה
המסך שלי הינו מסך אמריקאי pn60d7000 שנרכש מיבואן בארץ,כאשר הוא מחובר למעבד וידאו מסוג dvdo edge שעושה עבודה טובה מאוד.בשידורים באיכות לא טובה גם מעבד יקר יותר לא ישפר .
אני לא מבין משהו: כל המסכים בשנים האחרונות תומכים בכניסות בקצבים 24, 50, 60 וגם 23.976 ו 59.94 בכניסת HDMI. בארה"ב זה לא המצב?
נגיד ואין את הכניסה של 50hz באמת. אילו מקורות חייבים את זה? מהמחשב אני משתמש כמעט תמיד ב 24 או 23.976, לדוגמא.
לא. המסכים שמיועדים לשוק האמריקאי תומכים רק בתדר המקומי - 60 HZ.
...
אז איך אפשר לסכרן ככה את תדר הניגון של הוידאו ב 24 ו 23.976 (רוב הסרטים כולל בלוריי) לקצב הרענון של המסך? זה אומר שלסמסונגים ולסוני אין את פיצ'ר cinema שלהם? (פיצ'ר דבילי. למה לא לתמוך בזה אוטומטית כשהמקור בתדר הזה כמו פיליפס ו LG, אני לא מבין, אבל לא משנה...).
אם ככה, זה תכלס אומר שכל המסכם האמריקאים סובלים מ judder והם מלכתחילה ירודים.
אני הייתי מתפשר על איכות תמונה ועל דגם פחות טוב על הנייר כדי לא לסבול מ judder. לי זה ממש מפריע. 3D ממש לא ניתן לראות עם judder.
נגיד ואין את הכניסה של 50hz באמת. אילו מקורות חייבים את זה?
...
לא נגיד אלא אכן אין תמיכה בתדר זה. לאיזה מקורות? מקור זניח כמו השידור בארץ לדוגמה.
...
ועוד שאלה: אילו מכשירים מוציאים את הסיגנל ב 50Hz? הממירים של יס והוט? הם לא יודעים להוציא שום דבר אחר? (אין לי כזה כדי לבדוק אז אני שואל...). מחשב וסטרימר ודומיהם הרי יכולים להוציא 60Hz (עם judder במסך כמובן אבל בכל זאת...)
ממה שקראתי על MotionPluse שסמסונג יישמו בסדרה F8000 שלהם - האפקט אפקטיבית לא קיים.
...
אם אתה מתכוון להחלקת תמונה אז זו לא הדרך הטובה להתמודד עם judder. זה אמנם סוג של עובד אבל מיותר לגמרי כשהמסך מסונכרן בדיוק לקצב הרענון של הסרט.
כמו שכתבתי קודם, אם באמת אין תמיכה במעבד התמונה במסך לכניסה בתדרי קולנוע (24p וכו') בדגם בכיר אבל מארה"ב הייתי מעדיף דגם "פחות טוב" אבל עם תמיכה בזה. השינוי בין תמונה מסונכרנת ללא מסונכרנת הוא גדול, גם כשמפעילים את החלקת התמונה.
בנושא השרשור בערך: למייטב ידיעתי סוני תומכים גם בדגמים האמריקאים בקצבי רענון שונים וגם בכניסת מתח של 220V (כן, באמת - יש לי שני חברים שגרו בארה"ב וקנו סוני בגלל זה. עכשיו המסכים האלה בארץ ועובדים ללא ממיר מתח). מישהו יודע מה המצב עם סמסונג בנושא המתח והתדרים בוודאות?
מעולה אז אני לא מבין מה הבעיה. אני חוזר על השאלה שלי מקודם: אילו מכשירים מוציאים את הסיגנל ב 50Hz? הממירים של יס והוט? הם לא יודעים להוציא שום דבר אחר?
אני גם מבין שעידן+ בתדרים של ישראל לא קיים במסך אמריקאי או שזה דווקא כן עובד?
eranar12 כתב:עדיף לך שהממיר של הוט לא יוציא שום דבר ממילא אין מה לראות שם
ותכל'ס כל התכנים זמינים להורדה באינטרנט כולל צפיה ישירה בערוצים ישראליים פתוחים: 11, 22,10,
...
די נכון. במקרה עכשיו דיברתי עם אחד החברים שיש לו מסך אמריקאי והוא עוד לא נתקל במגבלה בגלל שאין למסך תמיכה ב 50p. יש לו מחשב מחובר למסך. גם למי שמשתמש בסטרימר אין בעיה.