שלום,
אני חדש כאן.
ואני מודה. אני לא מבין שום דבר בסטרימרים ואשתי אומרת שלא רק בזה אני לא מבין.... אבל נעזוב זה.
עד היום חיברתי את הלפ טופ שלי לTV עליו שלטתי עם האייפון אבל הייתי רוצה משהו קבוע שגם שהלפ טופ לא נמצא, אשתי תצליח להקרין לבנות שלי סרטים או מהאתר 'אתה צינור'.
לצורך כך הקצבתי לעצמי סכום של 200-400 ₪ לרכישת סטרימר.
אני זקוק ל-
1. סטרימר שמתחבר ישירות לHDMI והקול לחיבור האדום/לבן(יש לי LCD טושיבה רגזה שרק חיבור HDMI בגבה).
2. קל לתפעול.
3. שיהיה ניתן לחבר אליו מקלדת אל חוטית
4. חיבור USB ממנו ניתן להקרין את הסרט חתונה שלי.
5. סטרימר אליו ניתן לחבר כונן קשיח של מחשב נייד (עד היום השתמשתי במין כבל ההופך את הכונן שלי לדיסק או קיא, האם זה יעבוד גם בסטרימר?)
6. הסטרימר יושב לי הראוטר וניתן לחבר אליו חוטית. איזה יתרון נותן לי סטרימר שיש לו WI FI?
7. סטרימר שניתן לגלוש בו כמו מחשב נייד.
קראתי את ההודעה שלי ואני מודה שאני לא הייתי עונה עליה כי היא ארוכה וצינית.
בכל מקרה אשמח אם מישהו (אולי מישהי?) שיתאמץ ויעזור לי.
בברכה,
אחד טוב
דביל סטרימרים
מצטרף לשאלה
גם אני מחפש סטרימר. גם אני לא מבין בזה.
מאוד מעדיף שיהיה סטרימר עם אנדרואיד. ויציאה אופטית לסאונד כי זה האילוץ של הרסיבר שלי. אין לו HDMI
זה מוצר עם מפרט שנראה לי מאוד מעניין, אבל אין לו שום שם של יצרן אז הוא נראה לי חשוד. מה אתם אומרים?
http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-8GB-A ... 19e0ca51ed
המון תודה לכולכם
מאוד מעדיף שיהיה סטרימר עם אנדרואיד. ויציאה אופטית לסאונד כי זה האילוץ של הרסיבר שלי. אין לו HDMI
זה מוצר עם מפרט שנראה לי מאוד מעניין, אבל אין לו שום שם של יצרן אז הוא נראה לי חשוד. מה אתם אומרים?
http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-8GB-A ... 19e0ca51ed
המון תודה לכולכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
1. כנראה שכל סטרימר יענה על הדרישה הזו. אגב, HDMI מעביר גם סאונד...1. סטרימר שמתחבר ישירות לHDMI והקול לחיבור האדום/לבן(יש לי LCD טושיבה רגזה שרק חיבור HDMI בגבה).
2. קל לתפעול.
3. שיהיה ניתן לחבר אליו מקלדת אל חוטית
4. חיבור USB ממנו ניתן להקרין את הסרט חתונה שלי.
5. סטרימר אליו ניתן לחבר כונן קשיח של מחשב נייד (עד היום השתמשתי במין כבל ההופך את הכונן שלי לדיסק או קיא, האם זה יעבוד גם בסטרימר?)
6. הסטרימר יושב לי הראוטר וניתן לחבר אליו חוטית. איזה יתרון נותן לי סטרימר שיש לו WI FI?
7. סטרימר שניתן לגלוש בו כמו מחשב נייד....
2. כמעט כולם פשוטים מאוד כיום.
3. אותו כנ"ל - לכל מכשיר כמעט יש אפשרות למקלדת
4. אותו כנ"ל
5. דיסק נייד יעבוד בלי בעיה דרך USB
6. אם הסטרימר מחובר לרשת (עדיף חוטית), אז אפשר יהיה למשוך סרטים מהמחשב בחדר השני בלי חיבור USB.
7. כאן כבר זה בעיה. מרבית הסטרימרים עם דפדפן בינוניים עד גרועים. אם זה חשוב לך, כנראה שעדיף מחשב HTPC או לפטופ.