Smart TV = תחליף אמיתי לHTPC או Streamer?
היי, אני בדיוק לפני קנית טלויזיה.
רציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בטלויזיה עם Smart-TV איכותי ( תומך בעברית תלת מימד וכו)
או לוותר ופשוט להשקיע בHTPC קטן?
או במילים אחרות: הציעו לי 55 אינצ' של פילפס 55PFL5507K (לא תומכת בכתוביות וגלישה בעברית). במחיר של 7,100 בערך. האם שווה להשקיע קצת יותר בשביל טלויזיה אחרת עם יכולות Smart-TV טובות יותר כמו LG או SAMSUNG?
רציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בטלויזיה עם Smart-TV איכותי ( תומך בעברית תלת מימד וכו)
או לוותר ופשוט להשקיע בHTPC קטן?
או במילים אחרות: הציעו לי 55 אינצ' של פילפס 55PFL5507K (לא תומכת בכתוביות וגלישה בעברית). במחיר של 7,100 בערך. האם שווה להשקיע קצת יותר בשביל טלויזיה אחרת עם יכולות Smart-TV טובות יותר כמו LG או SAMSUNG?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה תחליף בסיסי בלבד למרות שאצל סמסונג הסטרימר הפנימי לא רע בכלל אבל עדיין זה לא תחליף אמיצי לסטרימר / HTPC
סמארט לא יכול להיות תחליף ל HTPC באופן מלא ומושלם.
בעוד שהתוכן באינטרנט לא מפסיק להתקדם, להתעדכן במחשב תוכל לעשות כל דבר,
בסמארט של יצרני המסכים לא יוכלו להתאים לנצח ולעדכן ללא גבולות.
הדבר תלוי מאוד בצרכים שלך ומידת היכולת שלך להתפשר ולהתאים את השימוש למה שיצרני המסכים מאפשרים.
בעוד שהתוכן באינטרנט לא מפסיק להתקדם, להתעדכן במחשב תוכל לעשות כל דבר,
בסמארט של יצרני המסכים לא יוכלו להתאים לנצח ולעדכן ללא גבולות.
הדבר תלוי מאוד בצרכים שלך ומידת היכולת שלך להתפשר ולהתאים את השימוש למה שיצרני המסכים מאפשרים.
השאלה מה אתה הולך לעשות עם היסטרימר חיצוני מה אתה מחפש?
אם זה לנגן סרטים, הסטרימר הפנימי של סמסונג עושה את העבודה (לי יש טלויזיה c6200 ועדיין לא נתקלתי בבעיות בניגון סרטים - אני משתמש ב dlna וגם usb).
לגלוש, שלטים של סמסונג ו lg החדשים מאוד נוחים.
אני באופן אישי לא רואה סיבה להשתמש ב htpc יעודי.
אם זה לנגן סרטים, הסטרימר הפנימי של סמסונג עושה את העבודה (לי יש טלויזיה c6200 ועדיין לא נתקלתי בבעיות בניגון סרטים - אני משתמש ב dlna וגם usb).
לגלוש, שלטים של סמסונג ו lg החדשים מאוד נוחים.
אני באופן אישי לא רואה סיבה להשתמש ב htpc יעודי.