אתגר: מחפש ממיר עידן פלוס לזקנות :-)
שלום לכולם,
כידוע לכם, בסוף השנה, המדינה החכמה שלנו מפסיקה לשדר את ערוצי הטלוויזיה 10 ו-22 דרך הלוויין.
סבתא שלי, אישה בת 80 המאותגרת טכנולוגית, המתגוררת בדרום ת"א, צריכה לעבור לעידן פלוס.
אני זקוק לעצתכם לממיר טוב ואיכותי הפשוט לתפעול שאישה בת 80 תוכל להסתדר איתו כמו שצריך.
כמובן שגם הצד הטכני (קולט כמו בנאדם, לא נתקע וכו') צריך להיות איכותי דיו.
תודה ללמליצים!
כידוע לכם, בסוף השנה, המדינה החכמה שלנו מפסיקה לשדר את ערוצי הטלוויזיה 10 ו-22 דרך הלוויין.
סבתא שלי, אישה בת 80 המאותגרת טכנולוגית, המתגוררת בדרום ת"א, צריכה לעבור לעידן פלוס.
אני זקוק לעצתכם לממיר טוב ואיכותי הפשוט לתפעול שאישה בת 80 תוכל להסתדר איתו כמו שצריך.
כמובן שגם הצד הטכני (קולט כמו בנאדם, לא נתקע וכו') צריך להיות איכותי דיו.
תודה ללמליצים!
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מומלץ ממיר קונקה 960
נא לא לזלזל באנשים מבוגרים...אם היא צופה בטלויזיה, ועדיין רואה סביר, כל ממיר יתאים לה.
אני מכיר כמה בני 75+ שמשתמשים בממיר של אינובה 7002 וממירים אחרים. חשוב לבדוק :
1. שלט : כפתורים בגודל סביר, ווליום ותחנות נגישים ולא קרובים לכפתורים רגישים כמו setup וכד'.
2. גודל כתוביות (אם זה בכלל בשימוש)
3. רגישות הקליטה של השלט- האם צריך לכוון ממש לעינית של הממיר או לא בדיוק.
4. ווליום סביר (תלוי גם בטלויזיה כמובן).
אם היא היתה רגילה לממיר לוויני, היא תסתדר עם ממיר עידן. האם היא ממשיכה לצפות גם בערוצי לווין ? אם כן, תצטרך לשקול ממיר שיכול לקלוט את שתי השיטות - לוויני וקרקעי. אחרת זה מסבך מאוד את התפעול. יש vision net כזה, ובוודאי גם אחרים.
אני מכיר כמה בני 75+ שמשתמשים בממיר של אינובה 7002 וממירים אחרים. חשוב לבדוק :
1. שלט : כפתורים בגודל סביר, ווליום ותחנות נגישים ולא קרובים לכפתורים רגישים כמו setup וכד'.
2. גודל כתוביות (אם זה בכלל בשימוש)
3. רגישות הקליטה של השלט- האם צריך לכוון ממש לעינית של הממיר או לא בדיוק.
4. ווליום סביר (תלוי גם בטלויזיה כמובן).
אם היא היתה רגילה לממיר לוויני, היא תסתדר עם ממיר עידן. האם היא ממשיכה לצפות גם בערוצי לווין ? אם כן, תצטרך לשקול ממיר שיכול לקלוט את שתי השיטות - לוויני וקרקעי. אחרת זה מסבך מאוד את התפעול. יש vision net כזה, ובוודאי גם אחרים.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

קונקה עולה על אינובה באיכות הקליטה לא זוכר היכן היה כתוב על כך והמחיר בהתאם קונקה היא חברה ותיקה בתחום הממירים ויש השקעה בפרסום המוצר יותר מאשר אינובה
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
סבתאל'ה רואה טוב מאוד (בהתחשב בגיל, כן?)!
אני מחפש לה ממיר שיהיה פשוט לשימוש. היא לא בנויה לגאדג'טים וטכנולוגיה.
כמו ש-sathack אמר, היא צריכה בעיקר שלט גדול, עם כפתורים גדולים, ווליום גבוה ובעיקר פשטות וקלות שימוש.
היא הולכת לצפות רק בעידן פלוס, את הלוויין היא מזניחה לגמרי.
אז.... מה מומלץ?
סבתאל'ה רואה טוב מאוד (בהתחשב בגיל, כן?)!
אני מחפש לה ממיר שיהיה פשוט לשימוש. היא לא בנויה לגאדג'טים וטכנולוגיה.
כמו ש-sathack אמר, היא צריכה בעיקר שלט גדול, עם כפתורים גדולים, ווליום גבוה ובעיקר פשטות וקלות שימוש.
היא הולכת לצפות רק בעידן פלוס, את הלוויין היא מזניחה לגמרי.
אז.... מה מומלץ?
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אתה רוצה הכי חדיש תקנה תומסון שתומך ב-hd בשיטה החדשה שתהיה בשימוש בישראל במקום לקנות פעמיים ממיר פעם לשידור רגיל ופעם לשידור hd
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
evyasher אגלה לך סוג... כל ממיר *** סיני מאיביי/אליקספרסס בסביבות 100 שח יעשה את העבודה
יותר מזה, הוא מגיע עם שלט *** לגמרי... ולמה להתמקד בזבל?
כי אתה צריך כמו שאמרת נטו ממיר בלי שטויות מסביב ולזה לא צריך להוציא יותר מדי, ביתרת הכסף אתה יכול לרכוש שלט לומד אוניברסלי וללמד את כל הכפתורים הרלוונטיים לגברת מהשלט המקורי - אני ממליץ אישית על השלטים של פיליפס יש לי 3 כאלה ואני מרוצה עד הגג והם עונים על כל הדרישות שלך והמחירים שלהם על הריצפה... קניתי באיזה מכרז פה בארץ שהמחיר היה 60 שקל... יותר מזה?
יותר מזה, הוא מגיע עם שלט *** לגמרי... ולמה להתמקד בזבל?
כי אתה צריך כמו שאמרת נטו ממיר בלי שטויות מסביב ולזה לא צריך להוציא יותר מדי, ביתרת הכסף אתה יכול לרכוש שלט לומד אוניברסלי וללמד את כל הכפתורים הרלוונטיים לגברת מהשלט המקורי - אני ממליץ אישית על השלטים של פיליפס יש לי 3 כאלה ואני מרוצה עד הגג והם עונים על כל הדרישות שלך והמחירים שלהם על הריצפה... קניתי באיזה מכרז פה בארץ שהמחיר היה 60 שקל... יותר מזה?
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אז ממיר הכי זול ללא hd תקנה יונדאי ב 155 שקל וזהו והוא גם איכותי ויש אחריות לשנה