מערכת קולנוע שנקנתה בחו"ל - 6,500 ש"ח - האם יותר משתלם רמקולים בנפרד?
-
RookieDaniel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לפורום מכובד זה! אני קורא בפורום(ווידאו וקצת פחות אודיו) מזה שנים אך מעולם לא יצרתי שם משתמש.
רכשתי היום את המערכת הבאה:
רסיבר/מגבר:
Yamaha RX-V675 - 2450 NIS Brand new
סט רמקולים 5.1:
KEF E305 - 4050 NIS Brand new
עכשיו ראיתי שהרבה אנשים קונים כאן מערכות 5.1 עם רמקולים קדמיים רצפתיים עצומים ו סנטרים עצומים במחירים של ~4000 ש"ח, לדוגמא של PURE ACOUSTIC.
השאלה היא כזו, יש לי אפשרות לעשות שינויים במערכת שהזמנתי, האם כדאי להחליף למשהו אחר? האם הרמקולים טובים למרות שהם סטליטים.
חשוב לציין שאני לא אודיופיל, אבל כן רוצה מערכת מכובדת בתקציב מקסימום של 7000 ש"ח.
האם המערכת היא טובה או שהזגמתי סתם?
המון תודה!!!
רכשתי היום את המערכת הבאה:
רסיבר/מגבר:
Yamaha RX-V675 - 2450 NIS Brand new
סט רמקולים 5.1:
KEF E305 - 4050 NIS Brand new
עכשיו ראיתי שהרבה אנשים קונים כאן מערכות 5.1 עם רמקולים קדמיים רצפתיים עצומים ו סנטרים עצומים במחירים של ~4000 ש"ח, לדוגמא של PURE ACOUSTIC.
השאלה היא כזו, יש לי אפשרות לעשות שינויים במערכת שהזמנתי, האם כדאי להחליף למשהו אחר? האם הרמקולים טובים למרות שהם סטליטים.
חשוב לציין שאני לא אודיופיל, אבל כן רוצה מערכת מכובדת בתקציב מקסימום של 7000 ש"ח.
האם המערכת היא טובה או שהזגמתי סתם?
המון תודה!!!
-
RookieDaniel
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה! האם יש תגובה בקשר למערכת? האם זה שווה את הכסף, וכמובן האם התוצאה תהיה טובה?mp3lll כתב:רק לחדד, לא תמצא כאן אף אחד אשר מעיד על עצמו אודיופיל או מעט מקצועי שרוכש PURE ACOUSTIC ברוך הבא לפורום...
קראתי ביקורות מדהימות על הרמקולים של KEF וכמובן הימאהה היא אופציה די בטוחה.
-
RookieDaniel
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה. העניין הוא שלא היה בחנות את הרסיבר הספציפי מחובר לרמקולים הללו, אז בעיקר קניתי את הרמקולים משמיעה וביקורות ברשת.yuria כתב:קנית את המערכת ?
אני מכין שכן ....
האם לאוזניך השילוב טוב
במידה וכן אז תתחדש ותהנה -וכמובן תמונות...
את הרסביר קניתי בתור המלצה מחבר, וגם קראתי קצת ביקורות ונראה שזאת בחירה מצויינת.
השאלה היא - במחיר של ה KEF אני יכול לקנות מערכת 5.1 עם רמקולים רצפתיים ענקיים, השאלה מה עדיף?
רצפתי זול או סטליטי יקר?
האמת היא גם שראיתי את התמונות של מערכות אנשי הפורום, ולצערי הרב 80% מהם הקדישו את מיטב כספם במערכות מפוצצות אבל מכוערות ברמות שקשה לתאר.
אני לצורך העניין לא רואה את הסלון שלי מפוצץ ב10 תיבות שחורות חסרות כל חן, ולא משנה כמה קרוב לאיכות קולנוע זה יביא אותי.
למרות שכן היו פה ושם אנשים שהצליחו להביא למערכת מדהימה וגם נראת טוב ולא מפריעה לך בעיניים.
חבל שלא יותר אנשים מחפשים באלאנס בין מראה ואסתטיקה לבין סאונד מדהים.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כמו שאמרתי האם שמעת את השילוב של הרסיבר עם הרמקולים ואהבת את השילוב?
במידה ואתה מעוניין לשמוע גם מוסיקה ולהנות ממוסיקה אז עדיף רמקולים מדפיים או רצפתי מאשר סטליטים
והבחירה צריכה לעשות ע"י שמיעה עם רסיבר כמו שלך ולהחליט
במידה ואתה מעוניין לשמוע גם מוסיקה ולהנות ממוסיקה אז עדיף רמקולים מדפיים או רצפתי מאשר סטליטים
והבחירה צריכה לעשות ע"י שמיעה עם רסיבר כמו שלך ולהחליט
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.