PLEX... למה לא עובד לי?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

:(
התקנתי פלקס. עבד יופי בפעם הראשונה...

אני מורידה קבצים דרך Torrentleech ן-Utorrent... כשאני מתבקשת לאשר קבצים להורדה יש הרבה מהם...

יורד לי לספריית Download ושם נוצרות תיקיות עם השם של כל מה שאני מורידה...

ב-PLEX יצרתי תיקיות ותתי תיקיות לפי השם של הסדרות וכו'...

השרשור של הספריות יורד, אבל משום מה, בתיקייה האחרונה שבה אמורות להיות התיקיות של הקבצים עצמם (הסרטים)... אין אותם בכלל.
ב-BSPlayer זה עובד... למה אני לא מצליחה להעביר לפלקס? למה זה עבד לי בפעם הראשונה ואח"כ לא?

אני אשמח לעזרה....

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

אין צורך בפלקס ליצור תיקיות - את פשוט יוצרת section בפלקס ואת הנתיב שלו את מגדירה לספריית ה downloads
אצלי הנתיב הוא C:\Users\User\Downloads

noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

oris74 כתב:אין צורך בפלקס ליצור תיקיות - את פשוט יוצרת section בפלקס ואת הנתיב שלו את מגדירה לספריית ה downloads
אצלי הנתיב הוא C:\Users\User\Downloads
...
עשיתי את זה בהתחלה... זה לא עבד.
עכשיו מסתבר שה- plex media center שלא התקנתי קודם (ומשום מה הצלחתי להעלות קבצים ככה בפעם הראשונה), כשאני מתקינה אותו על ה-Windows 7, אני בכלל לא מצליחה לפתוח אותו...

כבר לא מבינה אם אני חייבת להתקין את זה כדי שזה יעבוד ולמה לעזאזל אני לא מצליחה להעלות לפלקס את התיקיות של ההורדות עצמן???
אני כבר מתקשקשת עם זה יום וחצי... אשמח אם תצילו אותי מעצמי... :?

תןדה!

noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ההתקנה עברה בסדר...

עכשיו שמתי לב שהקבצים עם הסיומת הזו:

Suits.S03E01.720p.WEB-DL.x264.AC3-ELiTE

כן נפתחים והקבצים עם הסיומת הזו:

Homeland.S02E12.PROPER.720p.HDTV.x264-EVOLVE
לא נפתחים בפלקס ונראים כמו תיקייה ריקה בספריה של פלקס.

כשאני מורידה את הקובץ הראשון ב-utorrent יש ברשימת הקבצים להורדה רק קובץ אחד עם הסימן של BSPlayer ועוד אחד עם סימו בצבע כחול עם סימן קריאה בתוכו.

כשאני מורידה את הקובץ עם הסיומת השנייה יש שם ים של קבצים עם סיומת rar, קובץ אחד עם הסימן הכחול כמו בקובץ הראשון ועוד תיקיית Sample עם הסימן של BSPlarer. כשאני פותחת את ים הקבצים עם תוכנת rar, יש להם סיומת mkv ועם הסימן של BSPlayer על כל אחד מהם...
אולי צריך לאחד את כולם לקובץ אחד וזה יסתדר? איך עושים את זה? למה plex לא עושה את זה לבד...

אין לי בעיה לנגן אותו ב-BSPlayer, אבל זה לא עובר ל-PLEX ומן הסתם גם לא ניתן לראות אותו בטלוויזיה...

נתתי את כל האינפורמציה שיש לי... :מבולבל: אני ממש אשמח לעזרה... התעייפתי לחפש מה הבעיה.

giladk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 523
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

קודם כל למען הסדר הטוב תצרי שלושה תיקיות לפי סוג התוכן , לדוגמא - movies , tv series , music .
בתיקיית הסרטים תיצרי לכל סרט תיקייה משלו , שם התיקייה ושם הסרט צריכים להיות זהים (כדי להקל על הזיהוי של PLEX)
לאחר מכן ב-plex media server את צריכה ללחוץ על add section ולבחור ב movies , כעת הplex מבצע זיהוי של כל הסרטים שנמצאים בתיקיית movies.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #6 

א. אין שום צורך להקים לכל סרט תיקיה משלו.

ב. ה PLEX לא יודע לפתוח קבצי RAR. צריך לפתוח את הסרט מתוך קבצי ה RAR (עכבר ימני על אחד מהם ו EXTRACT) ולהעביר את הסרט לתיקית הסרטים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”