navixtreme.com לא עובד מהבוקר..
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
הערוצים מישראל עובדים חלק בחבילה שלי - ערוצים חוקיים כמובן שרצים ישירות מאתרי התוכן שלהם פה בארץ.
כמו שאמרתי תמיד וכמו שאמר אורי אין יותר טוב מלא להיות תלוי בפורטל שלהם, כאשר הכל יושב אופליין יש לכם תמיד גישה גם אם מחר הם סוגרים את הבסטה.
כמו שאמרתי תמיד וכמו שאמר אורי אין יותר טוב מלא להיות תלוי בפורטל שלהם, כאשר הכל יושב אופליין יש לכם תמיד גישה גם אם מחר הם סוגרים את הבסטה.
אבל אני לא מצליח להריץ שום פלייליסט שלך מהdropbox על navi-x בplex media server .. יש naviים שלא מתחוכמים כמו בxbmc..benny123 כתב:הערוצים מישראל עובדים חלק בחבילה שלי - ערוצים חוקיים כמובן שרצים ישירות מאתרי התוכן שלהם פה בארץ.
כמו שאמרתי תמיד וכמו שאמר אורי אין יותר טוב מלא להיות תלוי בפורטל שלהם, כאשר הכל יושב אופליין יש לכם תמיד גישה גם אם מחר הם סוגרים את הבסטה....
ברשות פותח השירשור אני מנצלו על מנת לפתור בעיה במיקום navix
בחייאת, תעזרו לי עם הבעיה בה נתקלתי.
לא מצליח למצוא את navix ב- XBMC במידה ואני בוחר בסקין aeon 3 או 4 בשפה העברית.
רק אם אני בוחר בסקין confluence באנגלית, אני מוצא את הספריה programs בתוכה מצוי הלינק ל- navix.
תודה לעוזרים@!
לא מצליח למצוא את navix ב- XBMC במידה ואני בוחר בסקין aeon 3 או 4 בשפה העברית.
רק אם אני בוחר בסקין confluence באנגלית, אני מוצא את הספריה programs בתוכה מצוי הלינק ל- navix.
תודה לעוזרים@!
כן אבל בלי navixtreme אני לא יכול להשתמש בnavi על plex media servero2ri כתב:בתוסף מאשאפ יש קטגוריית לייבטיוי עם כל מה שרק תרצו...