צריך עזרה עם yatse ו xbmc
אני לא מצליח להגדיר את האפליקציה ל xbmc.
הוא לא מזהה את ה xbmc אוטומטית וגם ידנית לא הצלחתי לעשות את זה.
עקבתי אחרי המדריכים לפתוח את הנגישות לאפליקציה בxbmc ואישרתי את כל מה שיש תחת שירותים(כולל הורדה של zerocof).
בקיצור אשמח לקמצ עזרה בנושא. אם אין רעיונות לגבי הקליטה האוטומטית אשמח לעזרה בהגדרה ידנית.
יש לי ראוטר של בזק בינלאומי privatebox אם זה עוזר ומכשיר אנדרואיד(נקסוס 4)!
תודה לעוזרים!
הוא לא מזהה את ה xbmc אוטומטית וגם ידנית לא הצלחתי לעשות את זה.
עקבתי אחרי המדריכים לפתוח את הנגישות לאפליקציה בxbmc ואישרתי את כל מה שיש תחת שירותים(כולל הורדה של zerocof).
בקיצור אשמח לקמצ עזרה בנושא. אם אין רעיונות לגבי הקליטה האוטומטית אשמח לעזרה בהגדרה ידנית.
יש לי ראוטר של בזק בינלאומי privatebox אם זה עוזר ומכשיר אנדרואיד(נקסוס 4)!
תודה לעוזרים!
בטוח במאה אחוז. אתה מכיר או מישהו בכללי מכיר את הprivatebox של בזק בינלאומי כי נראה לי שמשם מתחילה הבעיה. או שפשוט לעזור לי להגדי את זה ידנית אני גם אשמח!mp3lll כתב:אתה בטוח שאתה באותה רשת? ולא הסלולר פועל במקרה במקום Wifi?...
לא משנה מה הכנסתי שום דבר לא הולך התוכנה לא מזהה את הxbmcmp3lll כתב:מה יש לעזור? ידנית פשוט מכניסים את ה Ip של המכשיר שמריץ xbmc....
עשיתי הפניית פורטים(מקווה שנכון) את כל האפשרויות שאני מכיר.
אני אשמח לקצת עזרה בנושא.
המכשיר שמריץ את הxbmc הוא המחשב הנייח שמחובר בכבל לראוטר.
רציתי לעדכן שיש התקדמות קטנה בנושא. אני לא יודע למה אבל כאשר אני משתמש במחשב נייד שיש לי בבית האפליקציה מזהה מיד את הxbmc ודווקא את המחשב הנייח שהראוטר מחובר אליו בעזרת כבל הוא לא מזהה.bigkatan כתב:הכנסתי שם משתמש וסיסמא (xbmc) וגם ראיתי בסרטון שהוא משאיר את הסיסמא ריקה וגם זה לא עובד.gimm כתב:הכנסת user וסיסמה נכונים?
הדיפולט אמור להיות xbmc לשניהם...
עוד רעיונות?...
רעיונות מישהו???
bigkatan כתב:רציתי לעדכן שיש התקדמות קטנה בנושא. אני לא יודע למה אבל כאשר אני משתמש במחשב נייד שיש לי בבית האפליקציה מזהה מיד את הxbmc ודווקא את המחשב הנייח שהראוטר מחובר אליו בעזרת כבל הוא לא מזהה.bigkatan כתב:הכנסתי שם משתמש וסיסמא (xbmc) וגם ראיתי בסרטון שהוא משאיר את הסיסמא ריקה וגם זה לא עובד.gimm כתב:הכנסת user וסיסמה נכונים?
הדיפולט אמור להיות xbmc לשניהם...
עוד רעיונות?...
רעיונות מישהו???...