Internet Connection Not Available במשיכת מידע מהאינטרנט.
חברי הפורום שלום,
לאחרונה רכשתי סטרימר מסוג POPCORN HOUR C-300 & מתאם רשת אלחוטי Edimax EW-7612UAN nMAX Wireless USB
בהפעלה ראשונה של המכשיר עידכנתי את החומרה האחרונה של המכשיר אונליין.
הגדרתי את המכשיר בהתאם להוראות כאשר הגדרות הרשת מראות שהרשת פעילה.
בסביבת המכשיר יש אות אינטרנט אלחוטי תקין (אני גולש עם הטאבלט) אבל באופן קבוע במשיכה של מידע לגביי סרטים, סדרות וכו' המכשיר מוריד מידע ופתאום מפסיק ומעלה הודעה Internet Connection Not Available
אני נכנס להגדרות הרשת מחדש IP ושוב הוא חוזר לעבוד לזמן קצר ונופל שוב.
אשמח לקבל עזרה בנושא.
לאחרונה רכשתי סטרימר מסוג POPCORN HOUR C-300 & מתאם רשת אלחוטי Edimax EW-7612UAN nMAX Wireless USB
בהפעלה ראשונה של המכשיר עידכנתי את החומרה האחרונה של המכשיר אונליין.
הגדרתי את המכשיר בהתאם להוראות כאשר הגדרות הרשת מראות שהרשת פעילה.
בסביבת המכשיר יש אות אינטרנט אלחוטי תקין (אני גולש עם הטאבלט) אבל באופן קבוע במשיכה של מידע לגביי סרטים, סדרות וכו' המכשיר מוריד מידע ופתאום מפסיק ומעלה הודעה Internet Connection Not Available
אני נכנס להגדרות הרשת מחדש IP ושוב הוא חוזר לעבוד לזמן קצר ונופל שוב.
אשמח לקבל עזרה בנושא.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
כיוון שחלק מהמזן זה עובד בלי בעיה, נשמע שיש שני מכשירים ש"מתחרים" על אותו IP.
ממליץ בחום להקצות לסטרימר IP קבוע בראוטר ולראות אם זה פותר את הבעיה.
ממליץ בחום להקצות לסטרימר IP קבוע בראוטר ולראות אם זה פותר את הבעיה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

איזה ראוטר יש לך? (כך נוכל לאתר את ההוראות המתאימות לקביעת static IP למכשיר)
נערך לאחרונה על ידי deleteduser1 ב 25/08/2013 9:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

הנה הצעדים הדרושים:
1. יש להכנס לממשק הניהול של הראוטר. (אם במקרה אין לך את הפרטים אז יש להכנס לכתובת 10.0.0.138 יוזר וססמא: Admin)
2. לודא כי הסטרימר עובד ומחובר כרגע לרשת.
3. להכנס לטאב שנקרא STATUS ושם מצד שמאל לבחור תפריט DHCP Clients.
4. אם הסטרימר מחובר כרגע תוכל לראות אותו ברשימה. רשום לעצמך את כתובת הMAC ואת הIP של המכשיר כדי שתוכל להזין אותם עוד מעט.
5. יש לבחור בטאב למעלה שנקרא SETUP ואז מצד שמאל Local Network
6. במסך שיופיע יש למטה טבלה שמאפשרת להוסיף Static IP Lease
7. לוחצים על Add Entry
8. מזינים את כתובת הMAC ואת הIP הרצוי (כאן צריך להזין את הנתונים ששמרנו קודם לכן) של אותו מכשיר ומאשרים.
9. מאותו רגע הIP הזה שמור למכשיר הזה בלבד
מקווה שזה יעזור
1. יש להכנס לממשק הניהול של הראוטר. (אם במקרה אין לך את הפרטים אז יש להכנס לכתובת 10.0.0.138 יוזר וססמא: Admin)
2. לודא כי הסטרימר עובד ומחובר כרגע לרשת.
3. להכנס לטאב שנקרא STATUS ושם מצד שמאל לבחור תפריט DHCP Clients.
4. אם הסטרימר מחובר כרגע תוכל לראות אותו ברשימה. רשום לעצמך את כתובת הMAC ואת הIP של המכשיר כדי שתוכל להזין אותם עוד מעט.
5. יש לבחור בטאב למעלה שנקרא SETUP ואז מצד שמאל Local Network
6. במסך שיופיע יש למטה טבלה שמאפשרת להוסיף Static IP Lease
7. לוחצים על Add Entry
8. מזינים את כתובת הMAC ואת הIP הרצוי (כאן צריך להזין את הנתונים ששמרנו קודם לכן) של אותו מכשיר ומאשרים.
9. מאותו רגע הIP הזה שמור למכשיר הזה בלבד
מקווה שזה יעזור
אייל היי,
ניסיתי את המדריך שלך אבל ניתקלתי בבעיה.
המימשק קצת אחר מזה שצירפת. (ראה תמונה מצורפת)
[img2=550x528]http://img809.imageshack.us/img809/1851/wb18.jpg[/img2]
כמו כן, לא ציינתי שהסטרימר מחובר לנקודת גישה מסוג :TP-Link TL-WA901ND nMAX 300Mbps המוגדרת כמגדילת טווח.
אין לי מושג אם הנתונים החדשים משפיעים על ההתנהגות ועל הפתרון.
לטיפולך המסור

ניסיתי את המדריך שלך אבל ניתקלתי בבעיה.
המימשק קצת אחר מזה שצירפת. (ראה תמונה מצורפת)
[img2=550x528]http://img809.imageshack.us/img809/1851/wb18.jpg[/img2]
כמו כן, לא ציינתי שהסטרימר מחובר לנקודת גישה מסוג :TP-Link TL-WA901ND nMAX 300Mbps המוגדרת כמגדילת טווח.
אין לי מושג אם הנתונים החדשים משפיעים על ההתנהגות ועל הפתרון.
לטיפולך המסור
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

במסך שצירפת יש טבלה שנקרא: DHCP RESERVATION CENTER
שם תלחץ על ADD ותכניס את הפרטים שרצית עברו הסטרימר.
אני פחות מכיר את מאריך הטווח הזה, אך ייתכן שבגללו נגרמת ההתנתקות מהתקשורת מדי פעם (אם הוא מאבד קליטה וכו)
מבחינת IP קבוע, זה לא אמור לשנות, זה רק הכניס לנו עוד אלמנט למשוואה שיכול לגרום לתקלת הניתוק בדרך.
אם הIP הקבוע יעבוד, אז מצויין.
אם לא, שווה לבדוק את הסטרימר כשהוא יותר קרוב לראוטר הראשי ולא מחובר דרך מאריך הטווח רק כדי לראות האם אז הוא יציב לגמרי (זה יעזור לנו לבודד את הבעיה)
שם תלחץ על ADD ותכניס את הפרטים שרצית עברו הסטרימר.
אני פחות מכיר את מאריך הטווח הזה, אך ייתכן שבגללו נגרמת ההתנתקות מהתקשורת מדי פעם (אם הוא מאבד קליטה וכו)
מבחינת IP קבוע, זה לא אמור לשנות, זה רק הכניס לנו עוד אלמנט למשוואה שיכול לגרום לתקלת הניתוק בדרך.
אם הIP הקבוע יעבוד, אז מצויין.
אם לא, שווה לבדוק את הסטרימר כשהוא יותר קרוב לראוטר הראשי ולא מחובר דרך מאריך הטווח רק כדי לראות האם אז הוא יציב לגמרי (זה יעזור לנו לבודד את הבעיה)
אייל היי,
איפסתי את הראוטר ואת מגביר הטווח למצב ברירת מחדל והגדרתי מחדש את המכשירים אך הפעם בשונה מפעם קודמת הגדרתי את מגדיל הטווח כ-TP-LINK ולא כשם ברירת המחדל של הרשת.
תחת ההגדרה החדשה הוא הראה טווח כתובות :192.168.0.100-192.168.0.199 gateway:192.168.0.254
טווח הכתובות של הראוטר הוא :10.0.0.138-10.0.0.32 gateway:10.0.0.138
מגביר הטווח מוגדר על smart ip
ניסיתי להגדיר אותו כ-IP סטטי אבל אין אפשרות כיוון שהוא לא בטווח ה-IP של הראוטר.
דבר נוסף, כאשר מגביר הטווח "שקוף" כלומר ללא שינוי של שם הרשת הוא מתחבר אבל כאשר אני מגדיר אותו בשם עצמאי הוא לא מצליח להתחבר.
איפסתי את הראוטר ואת מגביר הטווח למצב ברירת מחדל והגדרתי מחדש את המכשירים אך הפעם בשונה מפעם קודמת הגדרתי את מגדיל הטווח כ-TP-LINK ולא כשם ברירת המחדל של הרשת.
תחת ההגדרה החדשה הוא הראה טווח כתובות :192.168.0.100-192.168.0.199 gateway:192.168.0.254
טווח הכתובות של הראוטר הוא :10.0.0.138-10.0.0.32 gateway:10.0.0.138
מגביר הטווח מוגדר על smart ip
ניסיתי להגדיר אותו כ-IP סטטי אבל אין אפשרות כיוון שהוא לא בטווח ה-IP של הראוטר.
דבר נוסף, כאשר מגביר הטווח "שקוף" כלומר ללא שינוי של שם הרשת הוא מתחבר אבל כאשר אני מגדיר אותו בשם עצמאי הוא לא מצליח להתחבר.
אייל וחבריי הפורום שלום,
מתנצל אם כתבתי דברים לא רלוונטיים ו"התפזרתי" קצת, אני לא ממש מבין בתחום הרשתות ולכן פניתי לקבל עזרה.
עשיתי קצת שיעורי בית בהמשך להכוונה מאייל ושיניתי את ה-IP של הראוטר מ- 10.0.0.138 ל- 192.168.0.1 ובהתאם גם את טווח ה-IP.
הרפיטר התחבר בקלות והגדרתי עבורו IP סטטי בראוטר.
הסטרימר מתחבר לרפיטר אבל משום מה אני לא רואה שהוא מחובר בראוטר לא ברשימת ה-DHCP CLIENTS ולא ברשימת ה-wireless clients.
דבר נוסף, איך אני מברר את כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת של הסטרימר?
תודה.
מתנצל אם כתבתי דברים לא רלוונטיים ו"התפזרתי" קצת, אני לא ממש מבין בתחום הרשתות ולכן פניתי לקבל עזרה.
עשיתי קצת שיעורי בית בהמשך להכוונה מאייל ושיניתי את ה-IP של הראוטר מ- 10.0.0.138 ל- 192.168.0.1 ובהתאם גם את טווח ה-IP.
הרפיטר התחבר בקלות והגדרתי עבורו IP סטטי בראוטר.
הסטרימר מתחבר לרפיטר אבל משום מה אני לא רואה שהוא מחובר בראוטר לא ברשימת ה-DHCP CLIENTS ולא ברשימת ה-wireless clients.
דבר נוסף, איך אני מברר את כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת של הסטרימר?
תודה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

היי.
אני מצטער, לגבי מאריך הטווח הידע שלי מצומצם ויש פה חברים אחרים שבקיאים בזה הרבה יותר ממני.
לגבי כתובת הMAC יש בד"כ 3 אפשרויות:
1. לעיתים קרובות על המכשיר עצמו יש מדבקה שעליו תופיע כתובת הMAC
2. בתפריטים של המכשיר עצמו ניתן לראות אותה גם
3. כמו שהסברתי למעלה, אבל בשביל זה הוא צריך להיות מחובר. שווה אפילו לחבר אותו לכמה דקות ישירות לראוטר הראשי כדי לשאוב את הנתון הזה בקלות ולא להסתבך על אלחוט או מאריך הטווח
אני מצטער, לגבי מאריך הטווח הידע שלי מצומצם ויש פה חברים אחרים שבקיאים בזה הרבה יותר ממני.
לגבי כתובת הMAC יש בד"כ 3 אפשרויות:
1. לעיתים קרובות על המכשיר עצמו יש מדבקה שעליו תופיע כתובת הMAC
2. בתפריטים של המכשיר עצמו ניתן לראות אותה גם
3. כמו שהסברתי למעלה, אבל בשביל זה הוא צריך להיות מחובר. שווה אפילו לחבר אותו לכמה דקות ישירות לראוטר הראשי כדי לשאוב את הנתון הזה בקלות ולא להסתבך על אלחוט או מאריך הטווח