עזרה בבחירת רסיבר משומש / חדש
שלום,
אני צריך את עזרתכם (כרגיל ...)
אני רוצה לקנות את הריסבר של פיוניר מהדיוטי ב 200$ VSX-322-K.
הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי 2 רסיברים משומשים ורציתי לדעת מה יותר כדאי לבחור, רסיבר משומש אולי עם פחות אופציות אבל בכמה רמות מעל או רסיבר חדש שהוא בדרגת כניסה.
חשוב לי בעיקר אופציית pass-through ב HDMI כי אני רוצה לחבר את כל המכשירים שלי ישירות לרסיבר ושיראו תמונה וסאונד בטלויזיה גם כשהרסיבר ב stand-by
המשומשים שראיתי:
1. Yamaha - RX-V663
2. Onyko - TX- SR505E
תודה!
אני צריך את עזרתכם (כרגיל ...)
אני רוצה לקנות את הריסבר של פיוניר מהדיוטי ב 200$ VSX-322-K.
הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי 2 רסיברים משומשים ורציתי לדעת מה יותר כדאי לבחור, רסיבר משומש אולי עם פחות אופציות אבל בכמה רמות מעל או רסיבר חדש שהוא בדרגת כניסה.
חשוב לי בעיקר אופציית pass-through ב HDMI כי אני רוצה לחבר את כל המכשירים שלי ישירות לרסיבר ושיראו תמונה וסאונד בטלויזיה גם כשהרסיבר ב stand-by
המשומשים שראיתי:
1. Yamaha - RX-V663
2. Onyko - TX- SR505E
תודה!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
לדעתי תמיד עדיף רסיבר טוב (לפחות רמת ביניים) בן כמה שנים על פני רסיבר חדש ברמת כניסה.
כל עוד הוא בעל התכונות הדרושות לך.
כל עוד הוא בעל התכונות הדרושות לך.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
תתחיל מהגדרת התקציב שאתה רוצה להוציא ומה השימושים העתידיים שלו.
200 דולר, זה ממש לא העלות של המשומשים שציינת ואם כבר אתה מעוניין ביד 2 בסדרי המחיר הללו, אולי כדאי למתוח עוד טיפה את התקציב ולקנות רסיבר חדש משנתון אחד / שניים אחורה.
כמובן, גם ביד 2 יש מציאות, אז אל תשלול. שוב - השאלה היא מה התקציב שאתה מוכן להוציא ומה הדרישות שלך ממנו.
200 דולר, זה ממש לא העלות של המשומשים שציינת ואם כבר אתה מעוניין ביד 2 בסדרי המחיר הללו, אולי כדאי למתוח עוד טיפה את התקציב ולקנות רסיבר חדש משנתון אחד / שניים אחורה.
כמובן, גם ביד 2 יש מציאות, אז אל תשלול. שוב - השאלה היא מה התקציב שאתה מוכן להוציא ומה הדרישות שלך ממנו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
לגבי PASS THROUGH - יש לא מעט תקלות עם הנושא הזה ,mosheva כתב:האם שני המשומשים תומכים ב pass through? האם עדיפים על הפיוניר של הדיוטי?...
היצרן מצהיר שהרסיבר תומך אך בפועל לא תמיד זה עובד.
לא משנה שהרסיבר חדש \ משומש
באופן כללי רסיבר חדש יתן לך תמיכה בפורמטים החדשים (DTS-HD בעיקר)
אם הסטרימר שלך תומך בזה , ואתה מוריד ריפים מלאים של בלו-ריי
אז תוכל להנות מ DTS-HD , למרות שאין הבה הבדל בינו לבין DTS רגיל
אם אתה בקטע של קבצי MKV סטדנרטים של 1080p , 720p
אין משמעות ל DTS-HD
המרה ל HD הכוונה היא ל UPSCALE = לקחת תוכן שידור מסויים לדחוף לו עוד פיקסלים
ואז הוא כביכול נראה יותר איכותי (נקרא גם אינטרפולציה) , אל תבנה על זה יותר מידי.....
בנושא רסיבר יד שניה - אני מצטרף להמלצה שכדאי לקנות יד 2 . במחיר של חדש
אתה מקבל רסיבר הרבה יותר איכותי - ויש לכך השפעה משמעותית על הרמקולים.
גם אני משתמש ברסיבר יד 2 , וכאשר אצטרך להחליפו - אפנה שוב ליד 2
ואז הוא כביכול נראה יותר איכותי (נקרא גם אינטרפולציה) , אל תבנה על זה יותר מידי.....
בנושא רסיבר יד שניה - אני מצטרף להמלצה שכדאי לקנות יד 2 . במחיר של חדש
אתה מקבל רסיבר הרבה יותר איכותי - ויש לכך השפעה משמעותית על הרמקולים.
גם אני משתמש ברסיבר יד 2 , וכאשר אצטרך להחליפו - אפנה שוב ליד 2
עדכון:
הלכתי על הפיוניר VSX-323-K ב 200$... יגיע ביום שישי
נראה לי שה PASS THROUGH בזמן standby שהייתי בטוח שתומך בו לא עובד בדגם זה (עפ"י מדריך למשתמש)
תכונה של pass through on standby תקפה רק בדגם אחד מעל VSX-423
הסיבה שאני צריך תכונה זו היא כי אני לא מעוניין להפעיל את הרסיבר כל הזמן.
אני הולך לחבר אליו YES TOTAL, XBOX, LAPTOP כולם בעזרת כבל HDMI.
הכי קריטי לי זה ה YES - איך אני מחבר אותו לרסיבר ולטלויזיה ושעדיין ישמעו סאונד בטלויזיה גם כשהרסיבר כבוי ובמינימום כבלים?
עוד שאלה - יש לי כרגע מערכת רמקולים של פיוניר יחסית ישנה והסאב הוא לא סאב אקטיבי, הרמקולים של הסראונד (אחוריים) מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאות ה RL - RR ברסיבר הקיים שלי, האם לחבר ככה גם בחדש? או שמומלצת דרך אחרת?
הלכתי על הפיוניר VSX-323-K ב 200$... יגיע ביום שישי
נראה לי שה PASS THROUGH בזמן standby שהייתי בטוח שתומך בו לא עובד בדגם זה (עפ"י מדריך למשתמש)
תכונה של pass through on standby תקפה רק בדגם אחד מעל VSX-423
הסיבה שאני צריך תכונה זו היא כי אני לא מעוניין להפעיל את הרסיבר כל הזמן.
אני הולך לחבר אליו YES TOTAL, XBOX, LAPTOP כולם בעזרת כבל HDMI.
הכי קריטי לי זה ה YES - איך אני מחבר אותו לרסיבר ולטלויזיה ושעדיין ישמעו סאונד בטלויזיה גם כשהרסיבר כבוי ובמינימום כבלים?
עוד שאלה - יש לי כרגע מערכת רמקולים של פיוניר יחסית ישנה והסאב הוא לא סאב אקטיבי, הרמקולים של הסראונד (אחוריים) מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאות ה RL - RR ברסיבר הקיים שלי, האם לחבר ככה גם בחדש? או שמומלצת דרך אחרת?