מבצע על קיצ'נאייד KES100 ב 2049 ש"ח
הי
לא ממש מבין בתחום אבל ראיתי שיש מבצע מעניין על קיצ'נאייד KES100 :
http://www.buy2.co.il/o/cdee4cca-1fb2-4 ... b96fafba4c
2000 ומשהו ש"ח במקום כמה אלפים יותר ..
חשבתי אולי לרכוש לי אחת כזאת . מה אתם אומרים ? איך היא ?
תודה לעוזרים
עריכה : סליחה על הטעות אבל שמתי לב רק עכשיו ששמתי את הדיון באוטומטיות ופודים והמכונה נחשבת לידנית ..
אני מניח שאחד המנהלים יכול להעביר את זה - לא רציתי לפתוח שני דיונים מקבילים...
לא ממש מבין בתחום אבל ראיתי שיש מבצע מעניין על קיצ'נאייד KES100 :
http://www.buy2.co.il/o/cdee4cca-1fb2-4 ... b96fafba4c
2000 ומשהו ש"ח במקום כמה אלפים יותר ..
חשבתי אולי לרכוש לי אחת כזאת . מה אתם אומרים ? איך היא ?
תודה לעוזרים
עריכה : סליחה על הטעות אבל שמתי לב רק עכשיו ששמתי את הדיון באוטומטיות ופודים והמכונה נחשבת לידנית ..
אני מניח שאחד המנהלים יכול להעביר את זה - לא רציתי לפתוח שני דיונים מקבילים...
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
גם אני לא מבין גדול בתחום, בהחלט לא ברמה של רוב עמיתיי לפורום
אבל
כתוב "דוודי חימום מונובלוק מפלדת אלחלד" שאם זה מרמז על זה שיש שני דוודים אז זה פלוס גדול למכונה, זה אומר דוד אחד להקצפה ודוד אחר לקפה, שזה יאפשר לך לא להמתין בין הכנת הקפה והקצפת החלב.
כתוב גם "מד טמפרטורת קפה וקיטור" שאולי זו גם אינדיקציה להימצאות שני דוודים.
מונובלוק מפלדת על חלד זו לא השיטה הכי טובה אבל היא מקובלת במכונות בטווח מחיר לא יקר, כמו הברוויל שעשיתי עליה בדיקה קטנה בעבר.
אני לא מחווה דעה על המחיר כי אין לי מושג במחירים המקובלים בארץ, אבל תראי עם תצליחי אולי למצוא מכונה משומשת יותר טובה מאחד מחברי הפורום או בדרך אחרת במחיר דומה.
אני השקעתי זמן לא קצר בחיפושים ובידים ברשת לפני מספר שבועות והצלחתי למצוא מכונה "חדשה" מהחזרה של חנות שאני מחכה לבואה ומאמין שכאשר היא תגיע ואתקן את הבעייה הקטנה שלה אז אצא עם מכונה "חדשה באמת" בשליש עד חצי מחיר מהמחיר הכי זול שמצאתי למכונה זהה בארה"ב.
אם תחליטי לעשות כמוני ולחפש באתרי קניות בינלאומיים
זכרי
את צריכה מכונה שעובדת על זרם של 220V "אירופאי" לא 110V כמו בארה"ב.
אבל
כתוב "דוודי חימום מונובלוק מפלדת אלחלד" שאם זה מרמז על זה שיש שני דוודים אז זה פלוס גדול למכונה, זה אומר דוד אחד להקצפה ודוד אחר לקפה, שזה יאפשר לך לא להמתין בין הכנת הקפה והקצפת החלב.
כתוב גם "מד טמפרטורת קפה וקיטור" שאולי זו גם אינדיקציה להימצאות שני דוודים.
מונובלוק מפלדת על חלד זו לא השיטה הכי טובה אבל היא מקובלת במכונות בטווח מחיר לא יקר, כמו הברוויל שעשיתי עליה בדיקה קטנה בעבר.
אני לא מחווה דעה על המחיר כי אין לי מושג במחירים המקובלים בארץ, אבל תראי עם תצליחי אולי למצוא מכונה משומשת יותר טובה מאחד מחברי הפורום או בדרך אחרת במחיר דומה.
אני השקעתי זמן לא קצר בחיפושים ובידים ברשת לפני מספר שבועות והצלחתי למצוא מכונה "חדשה" מהחזרה של חנות שאני מחכה לבואה ומאמין שכאשר היא תגיע ואתקן את הבעייה הקטנה שלה אז אצא עם מכונה "חדשה באמת" בשליש עד חצי מחיר מהמחיר הכי זול שמצאתי למכונה זהה בארה"ב.
אם תחליטי לעשות כמוני ולחפש באתרי קניות בינלאומיים
זכרי
את צריכה מכונה שעובדת על זרם של 220V "אירופאי" לא 110V כמו בארה"ב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זאת מכונת גאג'ה שנבנתה לקיצ'ן-אייד. פעם היא נמכרה ב 8K. זה מחיר סביר.
זה לא דאבל בוילר קלאסי עם בקרת טמפרטורה וכאלה. מכונה פשוטה עם שם של מותג.
זה לא דאבל בוילר קלאסי עם בקרת טמפרטורה וכאלה. מכונה פשוטה עם שם של מותג.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
2000 ש"ח ללא מטחנה לא כדאי.
עדיף למצוא דיל למכונה ומטחנה. בסכום של 2000 זה כנראה יהיה מכונת גאג'ה פיור + מטחנת גראף
עדיף למצוא דיל למכונה ומטחנה. בסכום של 2000 זה כנראה יהיה מכונת גאג'ה פיור + מטחנת גראף
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
ממליץ לחפור עליה קצת יותר, כשאני רציתי לקנות גם אני שקלתי את המבצע הזה, לפי מה שקראתי באינטרנט יש לה בעיות אמינות קשות, כל כך הרבה מקרים של תקלות בהפעלה ראשונה (כולל אצל חבר שרכש את המכונה - נשרפה לו המכונה בפעם הראשונה שהדליק אותה), אם זה מעניין אותך בסופו של דבר קניתי את ה ascaso basic + imini ב 2400 ש"ח.