מתי המשחק עומד להגיע לחנויות ? והאם יוציאו פיפ"א 14 חדש..... כשהפלייסטיישן 4 יצא בעוד שלושה חודשים לשוק ?
זה יהיה אותו כותר ?
איך הוא ינצל את היכולות של הקונסולה החדשה ?
כמה כבר הוא יכול לשפר את הביצועים לדעתך? שיחקתי בפיפא באקסבוקס הישן והחדש ולא היה כזה הבדל משמעותי (אפילו השלט החדש היה מאוד דומה רק יותר קל) , אני מניח שב PS4 ההבדל גם לא יהיה כזה משמעותי
אתה שואל אותי ?
התשובה היא כן.
Dgent - אין לי ספק בכלל שהקונסולה החדשה תהיה חזקה, טובה הרבה יותר ועם יכולות משופרות בכל ההרבדים כמו מעבד חזק יותר, מנוע משופר ומטורף שיאפשר להריץ עליו משחקים מתקדמים ומשופרים בכל אספקט , גרפיקה גבוהה יותר, כל מיני מעבדים ושיפורים שללא ספק יעלו את יכולות החברות שמתכננות את המשחקים ויאשפרו להם לייצר משחקים ברמות גבוהות הרבה הרבה יותר ממה שהיה עד היום... קחו משחקים מלפני 15 שנה ותשוו אותם להיום... זה רק הולך ומשתפר ומרתק לדמיין לאן זה יגיע בעוד 15 שנה מהיום...
הבעיה שהחברות שמתכננות את המשחקים לא באמת מנצלות את מלוא היכולות של הקונסולות והמעבדים שלהם.... להערכתי מנצלים רק 70%... וזה בגלל כל מיני אילוצים של עמידה בזמנים ורצון שהמשחק יעבוד גם בקונסולות ישנות....
בכל מקרה לגבי הפיפ"א 14 אין לי ספק שבפלייסטיישן 4 הוא אמור להיות פי 2 טוב יותר......
אבל בגלל מה שכתבתי לפני כן..... הוא כנראה לא יהיה.... בגלל הסעיף האחרון. הוא יותאם לקונסולות הישנות ולכן כנראה לא באמת יהיה הבדל.
רק בפיפ"א 15 ינצלו את מלוא היכולות של הפלייסטיישן 4 וגם זה אולי ברמה של 80%
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)