סאונד מהטלוויזיה לא מגיע לרסיבר
אהלן חברה מה נשמנה.
הסיפור הוא ככה, רכשתי טלווזיה Samsung F6400.
הבעיה היא שכאשר אני משתמש באפליקציות הSmart TV אני לא מקבל סאונד. אני חושש שזה בגלל הרסיבר. כי שאני מנגן דברים דרך הרסיבר אני שומע, ואני חושב שהטלוויזיה מכבה אוטומטית את הרמקולים שלה אם היא מגלה רסיבר. אז יש איזה דרך לסדר את זה?
הסיפור הוא ככה, רכשתי טלווזיה Samsung F6400.
הבעיה היא שכאשר אני משתמש באפליקציות הSmart TV אני לא מקבל סאונד. אני חושש שזה בגלל הרסיבר. כי שאני מנגן דברים דרך הרסיבר אני שומע, ואני חושב שהטלוויזיה מכבה אוטומטית את הרמקולים שלה אם היא מגלה רסיבר. אז יש איזה דרך לסדר את זה?
הכבל אמור להיות 1.4 אבל לא סגור, אבל רשום עליו High Speed Ethernet והוא מעביר 3D אז כנראה שכן.JEXY כתב:האם הרסיבר תומך בARC?
האם חיברת את כבל הHDMI לכניסת HDMI2 של המסך?
האם הכבל הינו בגרסה 1.4?
האם אפשרת את ARC MODE ברסיבר?
איזה רסיבר?...
הרסיבר הוא Pioneer VSX-521
חיברתי את הרסיבר לHDMI 1 בטלוויזיה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כמו שיבגני כתב, חבר בטלויזיה ל HDMI IN 2, לא לHDMI1
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מה ההבדל בין כניסות HDMI 1 ו 2 ?
- Amir64
-
- גורו

בטלויזיה זו כתוב: (HDMI in 2 (ARC
בשאר כניסות ה HDMI אין את תכונת ARC
בשאר כניסות ה HDMI אין את תכונת ARC
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה אמיר.
ננצל את המומנטום ונשאל מה זה ARC והאם זה תופס גם לדגמים אחרים של סמסונג? (E550 למשל)
ננצל את המומנטום ונשאל מה זה ARC והאם זה תופס גם לדגמים אחרים של סמסונג? (E550 למשל)
- Amir64
-
- גורו

ARC - Audio Return Channel
או בעברית: ערוץ חוזר עבור אודיו
כאשר מחברים יציאת HDMI ברסיבר לכניסת HDMI בטלויזיה, ושתיהן תומכות ב ARC, ויש מקור המחובר לטלויזיה כמו ממיר מובנה, או דיסק און קי, אין צורך לחבר בנפרד חיבור אודיו מיציאה בטלויזיה לכניסה ברסיבר.
האודיו מועבר לרסיבר מהטלויזיה דרך אותו כבל, שנועד להעביר וידאו ממקור המחובר לרסיבר, כמו נגן בלו ריי, או מחשב.
(יש צורך להפעיל את התכונה גם ברסיבר וגם בטלויזיה, וחייב כבל HDMI תומך)
Samsung E550 גם תומכת ב ARC
או בעברית: ערוץ חוזר עבור אודיו
כאשר מחברים יציאת HDMI ברסיבר לכניסת HDMI בטלויזיה, ושתיהן תומכות ב ARC, ויש מקור המחובר לטלויזיה כמו ממיר מובנה, או דיסק און קי, אין צורך לחבר בנפרד חיבור אודיו מיציאה בטלויזיה לכניסה ברסיבר.
האודיו מועבר לרסיבר מהטלויזיה דרך אותו כבל, שנועד להעביר וידאו ממקור המחובר לרסיבר, כמו נגן בלו ריי, או מחשב.
(יש צורך להפעיל את התכונה גם ברסיבר וגם בטלויזיה, וחייב כבל HDMI תומך)
Samsung E550 גם תומכת ב ARC
תמשיך לשבור את הראש במקום פשוט להעביר כבל אופטי מהמסך לרסיבר... איך הרעיון..??barlerer כתב:חיברתי את הרסיבר לHDMI2 ובאמת רשום שם ARC, אבל עדיין זה לא עובד. העברתי את הרסיבר לערוץ TV ועדיין לא עובד. ע"פ מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך ARC. למישהו יש רעיון? זה Pioneer VSX-521...
- Amir64
-
- גורו

כפי שכתבתי קודם, צריך להפעיל את התכונה גם ברסיבר וגם ברסיבר.barlerer כתב:חיברתי את הרסיבר לHDMI2 ובאמת רשום שם ARC, אבל עדיין זה לא עובד. העברתי את הרסיבר לערוץ TV ועדיין לא עובד. ע"פ מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך ARC. למישהו יש רעיון? זה Pioneer VSX-521...
תבדוק בהוראות ההפעלה של שני המכשירים
תודה רבה! זה הסתדר. ההגדרה של הARC הייתה על Off ברסיברAmir64 כתב:כפי שכתבתי קודם, צריך להפעיל את התכונה גם ברסיבר וגם ברסיבר.barlerer כתב:חיברתי את הרסיבר לHDMI2 ובאמת רשום שם ARC, אבל עדיין זה לא עובד. העברתי את הרסיבר לערוץ TV ועדיין לא עובד. ע"פ מה שהבנתי הרסיבר שלי תומך ARC. למישהו יש רעיון? זה Pioneer VSX-521...
תבדוק בהוראות ההפעלה של שני המכשירים...