שרשור תגובות: ימהה חוזרת להיי-אנד אודיו עם מגבר ונגן CD ב- $15,000

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46451
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #1 

למאמר: ימהה חוזרת להיי-אנד אודיו עם מגבר ונגן CD ב- $15,000

תמונה

אופנת ההיי-אנד אודיו חוזרת לחברות ה- Mainstream. חברת Yamaha מציגה מגבר משולב עם עיצוב רטרו ונגן CD/SACD חדשים, במחירים של $8000 עבור מגבר ה- A-S3000 ו- $7000 עבור נגן ה- CD-S3000.
זוג היחידות משלבות את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר שיש לחברה להציע, עם שאיפה לאיכות האודיו הגבוה ביותר עבור סטריאו. נגן ה- CD משלב ממיר 32bit ESS Sabre32 ומנגנון ניגון דיסקים עמיד במיוחד לרעידות.
המגבר, ה- A-S3000, בעל זוג ערוצים בהספק של 2x100W ב- 8OHms או 2x150W ב- 4OHms. אחד התכונות הכי מושכות במגבר אשר הופכות את העיצ ...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17936
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

יפה

את הממירים הללו נ32bit ESS Sabre32 נדמה לי יש באופו שעולה כ 1000$

הספק המגבר לא מוכפל בירידה מעכבה של 8 לעכבה של 4? :o :roll:
יש "מהדרין" שיגידו שהוא לא אודיופילי . :lol:

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668
נתן תודות: 310 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

יואב - חלק גדול מה "מהדרין" הללו לא מבינים דבר וחצי דבר....

אגב - משום מה נתונים אובייקטיביים ( THD + S/N ) לא "נחשבים" בעיני רבים

למרות שלדעתי - לפני השמיעה -הן מהווים מדד טוב מאוד לביצועים.

לך תבין....

אגב - שמעתי את ה - YAMAHA AS-700 - מדהים ובמחיר שפוי :wink:

איתן.
הציוד הוא האמצעי , התכנים הם הנשמה ומכאן ההנאה . . .

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #4 

תודה על הסקירה זיו :D
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

נחמד ש YAMAHA מוציאה סידרה הממותגת כגבוהה. זה עדין לא אומר שהיא HI END או אודיופילית. הדבר היחידי שהמיתוג מבטיח זה תג מחיר גבוה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

שמעוןב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

עברתי באתר שלהם על שני המוצרים האלה: נראית בנייה מצוינת, מכל בחינה, וסביר להניח שגם אמינה מאוד.
אין שום סיבה שחברת הענק הזאת, עם תקציבי הפיתוח השמנים שלה, לא תעקוף בקלילות את חברות הבוטיק,
בתנאי שהיא באמת רוצה לתת גז.
מה שבטוח, שאיכות בנייה כזאת אצל חברות בוטיק תעלה לכם פי כמה ממה ש-YAMAHA דורשת -
סעו ליריד במינכן ותבינו למה אני מתכוון.
כל בעל מוסך אחורי בבית שלו, שבנה איזה מכשיר עם ציוד מדידה שנשאר לו ממגמת האלקטרוניקה,
מתמחר שם את הבדיחות הפרטיות שלו פי שניים או שלושה מכל אחד מהמכשירים כאן, ובלי למצמץ בכלל.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

yanivol כתב:נחמד ש YAMAHA מוציאה סידרה הממותגת כגבוהה. זה עדין לא אומר שהיא HI END או אודיופילית. הדבר היחידי שהמיתוג מבטיח זה תג מחיר גבוה.
...
גם מיתוג כ-High End או אודיופילי לא מבטיח דבר חוץ ממחיר גבוה. לי יש דווקא ציפיות גבוהות מהצמד החדש הזה של ימאהה, משום שאם כבר מדברים ועוסקים בציוד שנמכר ברמות מחיר כאלה, אני מעדיף לקנות (כלומר אם הייתי יכול להרשות לעצמי - ואני לא) מחברה כמו ימאהה ולא מאיזו "חברת היי אנד ותיקה ועטורת שבחים בינלאומיים" שנוסדה לפני 4 ימים בטרנסילבניה ע"י איזה "מהנדס בעל שם עולמי" שסיים את לימודיו במכללה הטכנית המקומית לפני שבועיים... תגיד מה שתגיד, לניסיון יש משמעות בעניינים האלה. וכך גם למשאבים, לגודל וכו' וכו'. ואין פה כוונה לומר שהייתי קונה מחברה גדולה, מנוסה ובעלת מוניטין בכל מקרה גם אם הציוד שלה לא היה עונה על ציפיותיי. הכוונה היא שציוד שמגיע מבית כזה מדורג אוטומטית במקום יותר גבוה ברשימת הקניות שלי.

נ.ב. מסכים עם מה ששמעוןב כתב פה ממש דקה לפני.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: daycalon
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #8 

אבל החצוצרות של YAMAHA קלסה בפני עצמה.
:D

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #9 

חייב לציין שיש פה רוח רעננה ומגמה מעניינת עם ההשקה של 2 הרכיבים הללו שמצטרפים ל- 2 הקודמים שהושקו אך ורק לפני חודש... (Y)
מה שכן בלי לדבר על האיכות / המחיר, הייתי יותר משמח להעמיד את "ארבעת המינים" ביחד אצלי "בסוכה" 8)
הבפנוכו חיילים...
 הבפנוכו חיילים...
איזה יופי של באגז'...
 איזה יופי של באגז'...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Guy1860
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

ועל זה נאמר "פראירים לא מתים, רק מתחלפים"

לפני כשנתיים ימאהה עקצו עם מגבר איום ב-15,000 ש"ח. עכשיו ב-$15,000

צ'יפ DAC שנמצא בנגני אופו ורסיברים חדשים של פיוניר ומגבר שנותן רק 50% יותר ב-4 אום במקום כפליים.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #11 

יכול בהחלט להיות שימהה יצרו בונבוניירה.
בסכום המדובר יש המון מותגים שכבר הוכיחו את עצמם כראויים. בסך הכל מדובר בנישה לא גדולה ומאד רוויה ביצרנים.
אם הסדרה החדשה של ימהה תוכיח את עצמה במבחן האזנה מה טוב.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

שמעוןב
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #12 

Guy1860 כתב:ועל זה נאמר "פראירים לא מתים, רק מתחלפים"

צ'יפ DAC שנמצא בנגני אופו ורסיברים חדשים של פיוניר ומגבר שנותן רק 50% יותר ב-4 אום במקום כפליים.
...
בעניין הצ'יפים, החוכמה היא לא רק במה אתה משתמש, אלא איך אתה משתמש בו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #13 

Guy1860 כתב:ועל זה נאמר "פראירים לא מתים, רק מתחלפים"

...
על איזה דגם אתה מדבר? :roll:

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #14 

אין שום סיבה שחברת הענק הזאת, עם תקציבי הפיתוח השמנים שלה, לא תעקוף בקלילות את חברות הבוטיק, בתנאי שהיא באמת רוצה לתת גז.
...
גם מיתוג כ-High End או אודיופילי לא מבטיח דבר חוץ ממחיר גבוה. לי יש דווקא ציפיות גבוהות מהצמד החדש הזה של ימאהה, משום שאם כבר מדברים ועוסקים בציוד שנמכר ברמות מחיר כאלה, אני מעדיף לקנות (כלומר אם הייתי יכול להרשות לעצמי - ואני לא) מחברה כמו ימאהה ולא מאיזו "חברת היי אנד ותיקה ועטורת שבחים בינלאומיים" שנוסדה לפני 4 ימים בטרנסילבניה ע"י איזה "מהנדס בעל שם עולמי" שסיים את לימודיו במכללה הטכנית המקומית לפני שבועיים... תגיד מה שתגיד, לניסיון יש משמעות בעניינים האלה. וכך גם למשאבים, לגודל וכו' וכו'. ואין פה כוונה לומר שהייתי קונה מחברה גדולה, מנוסה ובעלת מוניטין בכל מקרה גם אם הציוד שלה לא היה עונה על ציפיותיי. הכוונה היא שציוד שמגיע מבית כזה מדורג אוטומטית במקום יותר גבוה ברשימת הקניות שלי.
...
(Y)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

HazooM - קבל (Y) על ה- (Y), אני באותה דעה.
ועל המשקל הזה, מעניין שימהה (שאם רגע נדבר בהקצנה גסה), בחרה ללכת לכיוון של השקעה (ולדעתי לא קטנה בכלל) בפיתוח של מוצרים כאלו תחת תגי מחיר גבוהים יחסית כאשר סוג האוכלוסייה שקונה את המוצרים הללו הוא יותר נישתי מאשר הציוד "הרגיל" שלה שמיוצר להמונים...

מעבר לכך, אחרי עיון באתר שלהם בדפי המוצר של ה- A-S3000 ושל ה- CD-S3000, איכות הבנייה נראית מטורפת וקפדנית ביותר 8)

האם חודש הבא גם תושק לנו איזו הפתעה נוספת ?! אולי איזה נגן BD HIGH END ? :wink:
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #16 

עושה רושם שימאהה חוזרת לעניינים עם ציוד ברמה גבוהה, ועל זה בהחלט אני נותן (Y)

15,000$ הוא כבר מחיר שמבטיח איכות מירבית (נחכה וניראה),

לחברות מיינסטרים יש עוד הרבה ללמוד מחברות ״בוטיק״ באמת מכובדות על רמת בנייה, תוכנות סוניות ואיכות.

אבל ימאהה סחתיין (Y)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

לחברות מיינסטרים יש עוד הרבה ללמוד מחברות ״בוטיק״ באמת מכובדות על רמת בנייה, תוכנות סוניות ואיכות.
...
איתי - אתה לא באמת מתכוון לזה, נכון ? 8O
אין פה בכלל מדד להשוואה: חברות שמגלגלות מריצות עמוסות בירוקים עם תקציבי R&D מכאן ועד 7 הודעות קדימה, צריכות רק להחליט להיכנס לנישה הזו של "הבוטיקיות" והשאר זה היסטוריה.
הן לא באמת צריכות ללמוד, אלא צריכות להחליט שרוצות לעשות את זה. יש הבדל דק בין השניים... (f)
אבל, יפה שנתת (Y) על ימהה... 8) :wink:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #18 

אביהולי
אין לי דבר נגד ימאהה, התחלתי את האהבה שלי לאודיו עם ימאהה,
כאשר המכשיר ברמה מספיק גבוהה ומתיימרת להיות איכותית אין שום סיבה שלא אפרגן (Y)

לגבי מיינסטרים כהייאנד עדיין יש לי ההשגות שלי, אבל אולי ימאהה הנל יאמר לי אחרת, מה שלא יהיה נשמח לקרא ביקורות והכי חשוב לשמוע באוזניים ולהבין על מה מדובר (f)

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #19 

avihuli כתב:
...
איתי - אתה לא באמת מתכוון לזה, נכון ? 8O
אין פה בכלל מדד להשוואה: חברות שמגלגלות מריצות עמוסות בירוקים עם תקציבי R&D מכאן ועד 7 הודעות קדימה, צריכות רק להחליט להיכנס לנישה הזו של "הבוטיקיות" והשאר זה היסטוריה.
הן לא באמת צריכות ללמוד, אלא צריכות להחליט שרוצות לעשות את זה. יש הבדל דק בין השניים... (f)
אבל, יפה שנתת (Y) על ימהה... 8) :wink:
...

(Y) (Y)

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #20 

אני בזמנו בדקתי את סדרת ה - S2000 שהייתה די מוצלחת לטעמי, המגבר ב - 1.8K$ היה מתומחר בצורה הוגנת ביחס למפלצת הטכנולוגית שהם בנו. [אני לא מתייחס לתמחור בארץ].
אם יצא לי - אבדוק גם את הסדרה החדשה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”