אופנת ההיי-אנד אודיו חוזרת לחברות ה- Mainstream. חברת Yamaha מציגה מגבר משולב עם עיצוב רטרו ונגן CD/SACD חדשים, במחירים של $8000 עבור מגבר ה- A-S3000 ו- $7000 עבור נגן ה- CD-S3000.
זוג היחידות משלבות את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר שיש לחברה להציע, עם שאיפה לאיכות האודיו הגבוה ביותר עבור סטריאו. נגן ה- CD משלב ממיר 32bit ESS Sabre32 ומנגנון ניגון דיסקים עמיד במיוחד לרעידות.
המגבר, ה- A-S3000, בעל זוג ערוצים בהספק של 2x100W ב- 8OHms או 2x150W ב- 4OHms. אחד התכונות הכי מושכות במגבר אשר הופכות את העיצ ...
עברתי באתר שלהם על שני המוצרים האלה: נראית בנייה מצוינת, מכל בחינה, וסביר להניח שגם אמינה מאוד.
אין שום סיבה שחברת הענק הזאת, עם תקציבי הפיתוח השמנים שלה, לא תעקוף בקלילות את חברות הבוטיק,
בתנאי שהיא באמת רוצה לתת גז.
מה שבטוח, שאיכות בנייה כזאת אצל חברות בוטיק תעלה לכם פי כמה ממה ש-YAMAHA דורשת -
סעו ליריד במינכן ותבינו למה אני מתכוון.
כל בעל מוסך אחורי בבית שלו, שבנה איזה מכשיר עם ציוד מדידה שנשאר לו ממגמת האלקטרוניקה,
מתמחר שם את הבדיחות הפרטיות שלו פי שניים או שלושה מכל אחד מהמכשירים כאן, ובלי למצמץ בכלל.
yanivol כתב:נחמד ש YAMAHA מוציאה סידרה הממותגת כגבוהה. זה עדין לא אומר שהיא HI END או אודיופילית. הדבר היחידי שהמיתוג מבטיח זה תג מחיר גבוה.
...
גם מיתוג כ-High End או אודיופילי לא מבטיח דבר חוץ ממחיר גבוה. לי יש דווקא ציפיות גבוהות מהצמד החדש הזה של ימאהה, משום שאם כבר מדברים ועוסקים בציוד שנמכר ברמות מחיר כאלה, אני מעדיף לקנות (כלומר אם הייתי יכול להרשות לעצמי - ואני לא) מחברה כמו ימאהה ולא מאיזו "חברת היי אנד ותיקה ועטורת שבחים בינלאומיים" שנוסדה לפני 4 ימים בטרנסילבניה ע"י איזה "מהנדס בעל שם עולמי" שסיים את לימודיו במכללה הטכנית המקומית לפני שבועיים... תגיד מה שתגיד, לניסיון יש משמעות בעניינים האלה. וכך גם למשאבים, לגודל וכו' וכו'. ואין פה כוונה לומר שהייתי קונה מחברה גדולה, מנוסה ובעלת מוניטין בכל מקרה גם אם הציוד שלה לא היה עונה על ציפיותיי. הכוונה היא שציוד שמגיע מבית כזה מדורג אוטומטית במקום יותר גבוה ברשימת הקניות שלי.
נ.ב. מסכים עם מה ששמעוןב כתב פה ממש דקה לפני.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
חייב לציין שיש פה רוח רעננה ומגמה מעניינת עם ההשקה של 2 הרכיבים הללו שמצטרפים ל- 2 הקודמים שהושקו אך ורק לפני חודש...
מה שכן בלי לדבר על האיכות / המחיר, הייתי יותר משמח להעמיד את "ארבעת המינים" ביחד אצלי "בסוכה"
הבפנוכו חיילים...
איזה יופי של באגז'...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
יכול בהחלט להיות שימהה יצרו בונבוניירה.
בסכום המדובר יש המון מותגים שכבר הוכיחו את עצמם כראויים. בסך הכל מדובר בנישה לא גדולה ומאד רוויה ביצרנים.
אם הסדרה החדשה של ימהה תוכיח את עצמה במבחן האזנה מה טוב.
אין שום סיבה שחברת הענק הזאת, עם תקציבי הפיתוח השמנים שלה, לא תעקוף בקלילות את חברות הבוטיק, בתנאי שהיא באמת רוצה לתת גז.
...
גם מיתוג כ-High End או אודיופילי לא מבטיח דבר חוץ ממחיר גבוה. לי יש דווקא ציפיות גבוהות מהצמד החדש הזה של ימאהה, משום שאם כבר מדברים ועוסקים בציוד שנמכר ברמות מחיר כאלה, אני מעדיף לקנות (כלומר אם הייתי יכול להרשות לעצמי - ואני לא) מחברה כמו ימאהה ולא מאיזו "חברת היי אנד ותיקה ועטורת שבחים בינלאומיים" שנוסדה לפני 4 ימים בטרנסילבניה ע"י איזה "מהנדס בעל שם עולמי" שסיים את לימודיו במכללה הטכנית המקומית לפני שבועיים... תגיד מה שתגיד, לניסיון יש משמעות בעניינים האלה. וכך גם למשאבים, לגודל וכו' וכו'. ואין פה כוונה לומר שהייתי קונה מחברה גדולה, מנוסה ובעלת מוניטין בכל מקרה גם אם הציוד שלה לא היה עונה על ציפיותיי. הכוונה היא שציוד שמגיע מבית כזה מדורג אוטומטית במקום יותר גבוה ברשימת הקניות שלי.
HazooM - קבל על ה- , אני באותה דעה.
ועל המשקל הזה, מעניין שימהה (שאם רגע נדבר בהקצנה גסה), בחרה ללכת לכיוון של השקעה (ולדעתי לא קטנה בכלל) בפיתוח של מוצריםכאלו תחת תגי מחיר גבוהים יחסית כאשר סוג האוכלוסייה שקונה את המוצרים הללו הוא יותר נישתי מאשר הציוד "הרגיל" שלה שמיוצר להמונים...
מעבר לכך, אחרי עיון באתר שלהם בדפי המוצר של ה- A-S3000 ושל ה- CD-S3000, איכות הבנייה נראית מטורפת וקפדנית ביותר
האם חודש הבא גם תושק לנו איזו הפתעה נוספת ?! אולי איזה נגן BD HIGH END ?
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
לחברות מיינסטרים יש עוד הרבה ללמוד מחברות ״בוטיק״ באמת מכובדות על רמת בנייה, תוכנות סוניות ואיכות.
...
איתי - אתה לא באמת מתכוון לזה, נכון ?
אין פה בכלל מדד להשוואה: חברות שמגלגלות מריצות עמוסות בירוקים עם תקציבי R&D מכאן ועד 7 הודעות קדימה, צריכות רק להחליט להיכנס לנישה הזו של "הבוטיקיות" והשאר זה היסטוריה.
הן לא באמת צריכות ללמוד, אלא צריכות להחליט שרוצות לעשות את זה. יש הבדל דק בין השניים...
אבל, יפה שנתת על ימהה...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
אביהולי
אין לי דבר נגד ימאהה, התחלתי את האהבה שלי לאודיו עם ימאהה,
כאשר המכשיר ברמה מספיק גבוהה ומתיימרת להיות איכותית אין שום סיבה שלא אפרגן
לגבי מיינסטרים כהייאנד עדיין יש לי ההשגות שלי, אבל אולי ימאהה הנל יאמר לי אחרת, מה שלא יהיה נשמח לקרא ביקורות והכי חשוב לשמוע באוזניים ולהבין על מה מדובר
לחברות מיינסטרים יש עוד הרבה ללמוד מחברות ״בוטיק״ באמת מכובדות על רמת בנייה, תוכנות סוניות ואיכות.
...
איתי - אתה לא באמת מתכוון לזה, נכון ?
אין פה בכלל מדד להשוואה: חברות שמגלגלות מריצות עמוסות בירוקים עם תקציבי R&D מכאן ועד 7 הודעות קדימה, צריכות רק להחליט להיכנס לנישה הזו של "הבוטיקיות" והשאר זה היסטוריה.
הן לא באמת צריכות ללמוד, אלא צריכות להחליט שרוצות לעשות את זה. יש הבדל דק בין השניים...
אבל, יפה שנתת על ימהה...
אני בזמנו בדקתי את סדרת ה - S2000 שהייתה די מוצלחת לטעמי, המגבר ב - 1.8K$ היה מתומחר בצורה הוגנת ביחס למפלצת הטכנולוגית שהם בנו. [אני לא מתייחס לתמחור בארץ].
אם יצא לי - אבדוק גם את הסדרה החדשה.