מערכת קולנוע ביתית התקציב עלה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
OriAmigos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא מזמן פתחתי שרשור והתקציב לא היה מי יודע מה (1000) החלטתי שאני רוצה ללכת על זה ואני רוצה מערכת ב 2000-1800 אולי קצת יותר היום הייתי בחנות מוזיקה והמליצו לי באהבה ובחום את ה Monitor audio BX6 ב 3.8K וזה היה לי קצת יקר אז חיפשתי ביד 2 ומצאתי ב 2.8K השאלה עם הם שווים את ההשקעה ? שמעתי אותם היו מדהימים לא יצא לי לשמוע עוד כי זאת הייתה חנות ממש יקרה וזה היה הכי זול לא מצאתי בכל חיפה חנות שמתמחה ברמקולים כמו שצריך בכל אופן החלטתי שתעזרו לי אני מתפשר מאוד על יד 2 ואפילו מעדיף כדי להוציא כמה שיותר אני לא מבין גדול ברמקולים ושמעתי כמה מהם המוניטור היו מדהימים וגם שמעתי פיור אקסוטיק לא היה כזה גרוע הדגם MAGIC 6 עם מישהו מכיר בקיצור אני מחפש מה שאפשר לעשות ב תקציב הנ"ל תודה לכל העוזרים .

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אם לא מצאת בכל חיפה חנות שמחזיקה הרבה רמקולים להשמעה, תקפוץ לכרמיאל :)
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6641
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #3 

מציע לך להתרחק מפיור אקוסטיקס \ אלפה טכנולוג'י \ דום \ סטורם \ ADC \ קודה וכ'ו

מדובר במותגי מדבקה נחותים ולא אמינים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

חפש מוניטור אודיו M6 או M4 - הם בשלבי חיסול מלאי אחרונים בארץ עקב כניסת סדרת ה-MR החדשה יותר (שגם היא מצויינת ומתומחרת נמוך מסדרת ה-BX), והם יתנו לך ביצועים מעולים כמעט כמו ה-BX6..! (Y)

OriAmigos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

תודה לכל אלה שענו אבל אני יותר בכיוון סרויין ווגה XLS 12 מצאתי ביד 2 .. אבל נימכר אבל הדגמים האלה אני מחפש לפיצוץ של מוזיקה וגם חשוב לי מאוד האיכות שמעתי את ה BX6 של MONITOR AUDIO רצו עליהם חדשים 3800 שקל בחנות פשוטה שמעתי אותם היה באס מדהים ואיכות משהו לא מהעולם הזה אבל זה לא מתאים לי אני ילד בן 17 וסהכ אני רוצה חוזק ובאס חזק אולי בגיל יותר מאוחר יהיה מתאים לי חוץ מזה אני גם הולך לבנות מערכת קולנוע ואני רוצה כל הרמקולים שיהיו של סרווין אבל ! יש פה אבל גדול עננק עם יש למישהו הצעה חדשה לרמקולים שלא שמעתי תמיד אפשר להציע אני ישמח מאוד ללכת לשמוע שמעתי מה שאני יכול בקריות ובחיפה קצת בלב המפרץ ולא מצאתי משהו מעניין.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”