בקשה להמלצה למערכת סטריאו לחדר 3.6*4.8
שלום, אני חדש בתחום ודי הלכתי לאיבוד...
אני צריך המלצה למערכת סטריאו לחדר 3.6*4.8
המערכת היא למטרת האזנה למוזיקה בלבד. אני מעוניין שהיא תכלול נגן CD (גם צרובים, אם יש הבדל בכלל) ותחובר גם למחשב. אם יש אפשרות לכניסת AUX מקדימה לטלפון זה יהיה מצויין אבל לא חייב.
אני לא מאזין למוזיקה בעוצמות גבוהות. איכות הקול וההפרדה חשובות (בגבול התקציב כמובן)
מאזין לסגנונות רבים מאוד: החל ביהורם גאון, קלאסי וג'אז וכלה בהיפ הופ, רוק ופרוגרסיב מטאל.
המערכת תמוקם על שולחן עבודה מצדדיו של מסך המחשב.
מבחינת התקציב - סביב 3000
תודה רבה !
אני צריך המלצה למערכת סטריאו לחדר 3.6*4.8
המערכת היא למטרת האזנה למוזיקה בלבד. אני מעוניין שהיא תכלול נגן CD (גם צרובים, אם יש הבדל בכלל) ותחובר גם למחשב. אם יש אפשרות לכניסת AUX מקדימה לטלפון זה יהיה מצויין אבל לא חייב.
אני לא מאזין למוזיקה בעוצמות גבוהות. איכות הקול וההפרדה חשובות (בגבול התקציב כמובן)
מאזין לסגנונות רבים מאוד: החל ביהורם גאון, קלאסי וג'אז וכלה בהיפ הופ, רוק ופרוגרסיב מטאל.
המערכת תמוקם על שולחן עבודה מצדדיו של מסך המחשב.
מבחינת התקציב - סביב 3000
תודה רבה !
קודם כל תפטר מהרמקולים האלה כמה שיותר מהרortalis כתב:כל עוד המוצר במצב טוב אין לי שום בעיה לקנות יד 2, אבל אצטרך את עזרתכם כדי לדעת מה לקנות.
יש לי רמקולים sony ss-bx3 הם שווים משהו? אם כן - אשמח להתאים להם מגבר ונגן CD. אם לא - ארצה לרכוש חדשים...
הנה לינק להרבה מוצרים מצוינים לתקציב שלך
http://www.hifimusic.co.il/%D7%9E%D7%91 ... 16476.html
לשימוש שלך הייתי הולך על הMISSION M52 בשילוב עם ההרמן קארדון.
בלי קשר יש שם עוד CANTON ו B&W שהם גם רמקולים מעולים שתוכל להשוות אחד לשני.
תודה על העזרה ! יש לי כמה שאלות:
1) המלצות נוספות? חברות מסויימות שכדאי? דגמים מסויימים?
2) הרמקולים האלה (mission m52) נראים לי די גדולים. במקור חשבתי על רמקולים מדפיים, הן מבחינת מקום והן מבחינת גודל החדר. יש הבדל מבחינת הסאונד בין מדפיים לרצפתיים? רמקולים רצפתיים יישמעו טוב בחדר 3.6*4.8?
3) המלצה לנגן CD?
5) המלצה לDAC?
אשמח לקבל המלצות נוספות - גם המלצות כלליות
2) הרמקולים האלה (mission m52) נראים לי די גדולים. במקור חשבתי על רמקולים מדפיים, הן מבחינת מקום והן מבחינת גודל החדר. יש הבדל מבחינת הסאונד בין מדפיים לרצפתיים? רמקולים רצפתיים יישמעו טוב בחדר 3.6*4.8?
3) המלצה לנגן CD?
5) המלצה לDAC?
אשמח לקבל המלצות נוספות - גם המלצות כלליות
נערך לאחרונה על ידי ortalis ב 26/08/2013 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
המישן יתאימו לחדר שלך! מה גם שהם רמקולים 2 way לחדר כמו שלך זה יתאים בהחלט.ortalis כתב:תודה על העזרה ! יש לי כמה שאלות:
3) המלצה לנגן CD?
4) מה זה DAC?
אשמח לקבל המלצות נוספות - גם המלצות כלליות...
גם מדפיים יכולים להתאים אבל להיפ הופ, פוגרסיב, ומטאל ,צריך רמקולים עם נפח ולכן הצעתי לך את המישן.
בקשר לCD צריך לראות מה יש בלוחות...
בקשר לDAC יש הרבה מיידע באתר הנה דוגמית קטנה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
ה783 גם רמקול טוב. אבל הוא פחות יתאים לחדר כזה.יותר יתאים לסלון...ortalis כתב:ואיך הmission 783 לעומת הmission m52? אוכל להשיג אותם ב2500 - זה מחיר טוב?
לגבי נגן דיסקים, איך הDENON DCD-620?...
הדנון נגן לא רע בכלל אבל ישן! חפש משהו יותר חדשני...