עזרה בחשיבה יצרתית להנמכת מסך הקרנה
שלום חברים יקרים
אתמול בשעה טובה התקנתי מסך הקרנה בביתי בסלון , המסך הוא מסך נגלל ידנית 106"
המסך היה חייב להתלות מהתקרה בכדי לרדת לפני הטלויזיה שתלויה על הקיר ולכן הותקן צמוד לתקרה במרחק של 10 ס"מ מהקיר
עכשיו לבעיה , מסתבר שהמסך גבוהה מדי לצפיה כלומר לא בגובהה העיניים ולא ממש נח לצפות בו שזה מבעס מאוד במיוחד לאחר כל ההתקנות והתכנונים נפלתי על אורך הבד שלא לקחתי בחשבון
האם יש פתרון להנמיך אותו שגם יראה אסטטי (לצערי גבס או הנמכת התקרה לא באים בחשבון ) שמישהו מכיר או עשה
אני יודע שיש פתרון של שרשראות אבל אני לא ממש בטוח שזה אסטטי או יציב כלומר המסך לא יתנדנד
אשמח לעצתכם עזרתם המלומדה
אתמול בשעה טובה התקנתי מסך הקרנה בביתי בסלון , המסך הוא מסך נגלל ידנית 106"
המסך היה חייב להתלות מהתקרה בכדי לרדת לפני הטלויזיה שתלויה על הקיר ולכן הותקן צמוד לתקרה במרחק של 10 ס"מ מהקיר
עכשיו לבעיה , מסתבר שהמסך גבוהה מדי לצפיה כלומר לא בגובהה העיניים ולא ממש נח לצפות בו שזה מבעס מאוד במיוחד לאחר כל ההתקנות והתכנונים נפלתי על אורך הבד שלא לקחתי בחשבון
האם יש פתרון להנמיך אותו שגם יראה אסטטי (לצערי גבס או הנמכת התקרה לא באים בחשבון ) שמישהו מכיר או עשה
אני יודע שיש פתרון של שרשראות אבל אני לא ממש בטוח שזה אסטטי או יציב כלומר המסך לא יתנדנד
אשמח לעצתכם עזרתם המלומדה
לגבי לוח העץ חשבתי על זה , אבל זה צריך להיות לוח מסיבי ובכל מקרה יהיו הבדלי טקסטורה בינו לבין המתכת
אבל עלה במוחי רעיון , יכול להיות שבתוך גוף המסך יש בד ספייר ? ואז זה אולי רק כיוון של הסטופר למרות שאני לא מוצא דרך לפתוח את גוף המתכת
מה נראה לכם ?
אבל עלה במוחי רעיון , יכול להיות שבתוך גוף המסך יש בד ספייר ? ואז זה אולי רק כיוון של הסטופר למרות שאני לא מוצא דרך לפתוח את גוף המתכת
מה נראה לכם ?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ברב המסכים הדרופ השחור הוא רק של כ-40 ס"מ.
לכן התקנה מתקרה סטנדרטית (2.8-3 מ') לא אפשרית בכדי לצפות מגובה סביר.
לצערי אני לא רואה שום פיתרון פרט להתקנה על הקיר והסתרה של המסך בקונסטרוקצית גבס.
לכן התקנה מתקרה סטנדרטית (2.8-3 מ') לא אפשרית בכדי לצפות מגובה סביר.
לצערי אני לא רואה שום פיתרון פרט להתקנה על הקיר והסתרה של המסך בקונסטרוקצית גבס.
לי לא נראה שיש בד נוסף שתוכל להשתמש בו , במקרים כדלקמן , הפתרונות הכי טובים הם פתרון אישי עפ"י תכנון שלך , אפשר לתכנן קונסטרוקציות יפות ממתכת או מעץ שיחזיקו את המסך בסגנון השרשראות שיש , ללכת עם התכנון לאיש מקצוע ולבצע.
קודם כל תודה לכל העוזרים
אז אני רואה שאין ממש מנוס מתכנון משהו ובניה סביב בית המסך בכדי להסתיר את ההנמכה ואני מאמין שזה עולה לא מעט
העניין שאני תוך פחות משנה עובר דירה ולא בא ל להשקיע עכשיו אז ננסה להסתדר עם מה שיש
פתרון חלקי שמצאתי בעזרת ה popcorn A400 הוא הנמכת התמונה עד לתחתית המסך בסרטים עם הפסים השחורים ואז זה לא אולטימטיבי אבל סביר
אז אני רואה שאין ממש מנוס מתכנון משהו ובניה סביב בית המסך בכדי להסתיר את ההנמכה ואני מאמין שזה עולה לא מעט
העניין שאני תוך פחות משנה עובר דירה ולא בא ל להשקיע עכשיו אז ננסה להסתדר עם מה שיש
פתרון חלקי שמצאתי בעזרת ה popcorn A400 הוא הנמכת התמונה עד לתחתית המסך בסרטים עם הפסים השחורים ואז זה לא אולטימטיבי אבל סביר
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מצב בעייתי באמת... אצלי היה אותו סיפור עם גובה תקרה של 2.7 מטר. אגב הדרופ העליון במסכי הקרנה הוא פחות מ-40 ס"מ (משמעותית, עד כמה שזכור לי). מה שאני עשיתי זה רכשתי מסך Draper שהגיע מראש עם אקסטרה דרופ (סביבות ה-120 ס"מ) וככה כשהמסך הותקן על התקרה התמונה עצמה היתה בגובה אופטימלי.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אפשר לדעתי ליצור פתרון אסטטי עם מוטות הברגה, תוך שמלבישים פרופיל עגול/מלבני מאלומיניום על המוט הברגה.
אצלי אני עשיתי את המוטות הברגה חשופים, אבל אך ורק בגלל שלא ידעתי מה הגודל הסופי שאצטרך, יענו, צריך להתקין, למדוד, לפרק, לחתוך את הפרופיל לפי מידה ואז להתקין מחדש. כל זה בגלל תקרת רביץ חלולה. במקרה שלך, אם זה תקרת בטון, אז הרבה יותר קל למדוד וניתן לעשות הכל בפעם אחת.
חלק מההתקנה כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 4&start=15
אצלי אני עשיתי את המוטות הברגה חשופים, אבל אך ורק בגלל שלא ידעתי מה הגודל הסופי שאצטרך, יענו, צריך להתקין, למדוד, לפרק, לחתוך את הפרופיל לפי מידה ואז להתקין מחדש. כל זה בגלל תקרת רביץ חלולה. במקרה שלך, אם זה תקרת בטון, אז הרבה יותר קל למדוד וניתן לעשות הכל בפעם אחת.
חלק מההתקנה כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 4&start=15
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אתה יכול לנסות את פתרון הזויות עם זויות עדינה יותר,
לדוגמה:
http://www.mivnit.co.il/image/users/618 ... 6-4159.jpg
לדוגמה:
http://www.mivnit.co.il/image/users/618 ... 6-4159.jpg
לגבי הזוית העדינה זה נראה פתרון מאוד יפה אבל אני חושש שהוא לא יעמוד במשקל המסך או באינטנסביות שמפעיל הקפיץ
בינתיים הפתרון ההגיוני ביותר שנראה לי זה המוטות שיכוסו בגליל אלומיניום או כסוף או לבן שהציע Shtirlitz
נראה לי שזה יתן את הפתרון האסטטי ביותר
יש לכם רעיון מי יכול להתקין לי כזה דבר וכמה זה אמור לעלות ?
בינתיים הפתרון ההגיוני ביותר שנראה לי זה המוטות שיכוסו בגליל אלומיניום או כסוף או לבן שהציע Shtirlitz
נראה לי שזה יתן את הפתרון האסטטי ביותר
יש לכם רעיון מי יכול להתקין לי כזה דבר וכמה זה אמור לעלות ?
במקום שתטריף את ההנהלה, תקנה כורסת טלביזיה. בכורסא אתה ממילא רוב הזמן תסתכל במצב שהרגלים למעלה והמשענת אחורה.
במצב הזה אתה צריך את המסך כמה שיותר גבוהה.
מנסיון יש לי מסך 115 אינטש אני יושב על כורסה כזאת במרחק 3.5 מטר והמסך מתחיל 5 ס"מ מהתיקרה שהגובה שלה 2.90 והמסך בגובה מצויין.
במצב הזה אתה צריך את המסך כמה שיותר גבוהה.
מנסיון יש לי מסך 115 אינטש אני יושב על כורסה כזאת במרחק 3.5 מטר והמסך מתחיל 5 ס"מ מהתיקרה שהגובה שלה 2.90 והמסך בגובה מצויין.
טוב לאחר חיפושים מצאתי בעלות לא גבוהה Draper Luma ידני
נאמר לי ע״י המוכר שהוא מגיע כברירת מחדל הם 12״ דרופ שחור למעלה שזה כ 30 סנטימטר
זה יפתור לי את הבעיה בצורה הטובה ביותר
האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה או ראה אותו ויכול לאשר כי לא מצאתי כלום לגבי זה ברשת
תודה
נאמר לי ע״י המוכר שהוא מגיע כברירת מחדל הם 12״ דרופ שחור למעלה שזה כ 30 סנטימטר
זה יפתור לי את הבעיה בצורה הטובה ביותר
האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה או ראה אותו ויכול לאשר כי לא מצאתי כלום לגבי זה ברשת
תודה
סוף הסאגה
היום התקנתי את הדרייפר, באמת הוא הגיע עם 30 ס״מ דרופ ועשיו זה מושלם
עוד דבר שלא הייתי מודע לו זה המרקם של הבד , שמיים וארץ לעומת הזבל הסיני שהיה לי , לא רואים פיקסלים וגם כשהמצלמה זזה אין שום דבר מציק בעין
בקיצור תענוג אחד גדול
שתהיה שבת שלום לכולם
היום התקנתי את הדרייפר, באמת הוא הגיע עם 30 ס״מ דרופ ועשיו זה מושלם
עוד דבר שלא הייתי מודע לו זה המרקם של הבד , שמיים וארץ לעומת הזבל הסיני שהיה לי , לא רואים פיקסלים וגם כשהמצלמה זזה אין שום דבר מציק בעין
בקיצור תענוג אחד גדול
שתהיה שבת שלום לכולם